planelover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ΕΛΕΟΣ!! ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. ΠΕΡΣΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΗΑ 'ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ BERIEV, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ BERIEV; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ! ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ!!
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που γράφεις με κεφαλαία; Το θέμα της συζήτησης που ξεκινάς ποιο είναι;
Alchemist` Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που γράφεις με κεφαλαία; Το θέμα της συζήτησης που ξεκινάς ποιο είναι; Μάλλομ το ξεκινά για λόγους αγανάκτησης, και για να μας ενημερώσει ότι ξέσπασε φωτιά.... Εγώ πάντως ένα έχω να πώ... Τώρα που κάψανε τα δάση, δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε τα βουνά...
planelover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Συγγνώμη για τα κεφαλαία αλλά κυριολεκτικά τα έχω πάρει στο κρανίο! Πάλι θα αποδώσουν την ευθύνη σε καμιά γιαγιούλα "εμπρήστρια" ΕΛΕΟΣ
dealer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Να καούν όλα,αν αυτό χρειάζεται για να μάθει ο κόσμος να μην ψηφίζει ανεύθυνους,και να πάρει την ψήφο του στα σοβαρά. Ολοι αυτοί που φωνάζουν κ βρίζουν σαν κ σένα στο πρώτο ποστ,μου φαίνονται πλέον τελείως γραφικοί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 αναμενόμενη μπορώ να πω...είχε μείνει τπτ άλλο στο λεκανοπέδιο?
planelover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Tώρα μένουν κατι σπίτια και δέντρα στην Πεντέλη....
papahlamidas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μήπως να βάζαμε μια φωτιά σε όλη την Αθήνα???
planelover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Η αστυνομία πώς καταφέρνει ποτέ να μην πιάνει κανέναν εμπρηστή....
kostastnt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Να καούν όλα,αν αυτό χρειάζεται για να μάθει ο κόσμος να μην ψηφίζει ανεύθυνους,και να πάρει την ψήφο του στα σοβαρά.Ολοι αυτοί που φωνάζουν κ βρίζουν σαν κ σένα στο πρώτο ποστ,μου φαίνονται πλέον τελείως γραφικοί. Σωστός! Οι πολιτικοί που κράζετε δεν είναι δικτάτορες να βγούν με το έτσι θέλω... Ο "λαός" τους ψήφισε και βγήκαν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εφιστώ ιδιαίτερα την προσοχή στα μέλη να μην δημοσιεύουν μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο. Οποιοδήποτε μήνυμα αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα ή κόμματα και θεωρηθεί αμιγώς πολιτικό θα διαγράφεται - σε περίπτωση επανάληψης, θα αναγκαστούμε να επιβάλουμε τις κυρώσεις που προβλέπονται στους Όρους Χρήσης του forum.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Η αστυνομία πώς καταφέρνει ποτέ να μην πιάνει κανέναν εμπρηστή.... πως? θα χρησιμοποιήσει την Force?
Mithrantir Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Η αστυνομία πώς καταφέρνει ποτέ να μην πιάνει κανέναν εμπρηστή.... Η αστυνομία έχει πιάσει εμπρηστές στο παρελθόν (λίγους αλλά τους έπιασε). Και εσύ τι νομίζεις δηλαδή? Ότι οι εμπρηστές την αράζουν εκεί γύρω με μια ταμπέλα που λέει "Εγώ την έβαλα την φωτιά"? Η νομίζεις οτι απομένουν στοιχεία που μπορούν να υποδείξουν την ταυτότητα του δράστη στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά? Επίσης εμπρηστές είναι όλοι όσοι πετάνε σκουπίδια στα δάση.
planelover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σωστά αυτά που λέτε-συμφωνώ. paredwse: δίκιο έχεις. όποια κυβέρνηση και να ήταν, τα ίδια προβλήματα θα είχαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.