Προς το περιεχόμενο

Φωτιά στον Υμηττό!

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ!! ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. ΠΕΡΣΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΗΑ 'ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ BERIEV, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ BERIEV; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ :mad:! ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που γράφεις με κεφαλαία;

Το θέμα της συζήτησης που ξεκινάς ποιο είναι;

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που γράφεις με κεφαλαία;

Το θέμα της συζήτησης που ξεκινάς ποιο είναι;

Μάλλομ το ξεκινά για λόγους αγανάκτησης, και για να μας ενημερώσει ότι ξέσπασε φωτιά.... Εγώ πάντως ένα έχω να πώ...

Τώρα που κάψανε τα δάση, δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε τα βουνά... :-(

Δημοσ.

Συγγνώμη για τα κεφαλαία αλλά κυριολεκτικά τα έχω πάρει στο κρανίο! Πάλι θα αποδώσουν την ευθύνη σε καμιά γιαγιούλα "εμπρήστρια" ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Να καούν όλα,αν αυτό χρειάζεται για να μάθει ο κόσμος να μην ψηφίζει ανεύθυνους,και να πάρει την ψήφο του στα σοβαρά.

Ολοι αυτοί που φωνάζουν κ βρίζουν σαν κ σένα στο πρώτο ποστ,μου φαίνονται πλέον τελείως γραφικοί.

• Super Moderators
Δημοσ.

αναμενόμενη μπορώ να πω...είχε μείνει τπτ άλλο στο λεκανοπέδιο?

Δημοσ.
Να καούν όλα,αν αυτό χρειάζεται για να μάθει ο κόσμος να μην ψηφίζει ανεύθυνους,και να πάρει την ψήφο του στα σοβαρά.

Ολοι αυτοί που φωνάζουν κ βρίζουν σαν κ σένα στο πρώτο ποστ,μου φαίνονται πλέον τελείως γραφικοί.

Σωστός! Οι πολιτικοί που κράζετε δεν είναι δικτάτορες να βγούν με το έτσι θέλω... Ο "λαός" τους ψήφισε και βγήκαν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφιστώ ιδιαίτερα την προσοχή στα μέλη να μην δημοσιεύουν μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο.

Οποιοδήποτε μήνυμα αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα ή κόμματα και θεωρηθεί αμιγώς πολιτικό θα διαγράφεται - σε περίπτωση επανάληψης, θα αναγκαστούμε να επιβάλουμε τις κυρώσεις που προβλέπονται στους Όρους Χρήσης του forum.

• Super Moderators
Δημοσ.
Η αστυνομία πώς καταφέρνει ποτέ να μην πιάνει κανέναν εμπρηστή....

πως? θα χρησιμοποιήσει την Force? :P

Δημοσ.
Η αστυνομία πώς καταφέρνει ποτέ να μην πιάνει κανέναν εμπρηστή....

Η αστυνομία έχει πιάσει εμπρηστές στο παρελθόν (λίγους αλλά τους έπιασε).

Και εσύ τι νομίζεις δηλαδή? Ότι οι εμπρηστές την αράζουν εκεί γύρω με μια ταμπέλα που λέει "Εγώ την έβαλα την φωτιά"?

Η νομίζεις οτι απομένουν στοιχεία που μπορούν να υποδείξουν την ταυτότητα του δράστη στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά?

Επίσης εμπρηστές είναι όλοι όσοι πετάνε σκουπίδια στα δάση.

Δημοσ.

Σωστά αυτά που λέτε-συμφωνώ.

paredwse: δίκιο έχεις. όποια κυβέρνηση και να ήταν, τα ίδια προβλήματα θα είχαμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...