million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ρε συ, αυτο δεν ειχε αποτομες εναλλαγες... απο το ασπρο στο μαυρο πηγαινε! Λοοοολ!Αμα το εχεις σε ξυλινη επιφανεια με ''νερα'' παλι θα επηρεαζεται. Θελει plain χρωμα. Α και παρεμπιπτοντως πληροφοριακα αλλο ενα κακο των laser ειναι οτι δε δουλευουν σωστα σε μαυρες/σκουρες επιφανειες γιατι απορροφαται μερος της ακτινας τους. Ρε συ το παλιο optical ms δουλευε μια χαρα στο ιδιο mousepad τεσπα thanks George
papakatse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 τα τεχνολογιας laser ποντικια τι διαφορα εχουν απο τα optical τρώνε τη μπαταρία πιο γρήγορα, γι αυτό και τα περισσότερα είναι επαναφορτιζόμενα, αλλά αν κάνεις το λάθος και τα ξεχάσεις ένα βράδυ εκτός βάσης, την άλλη μέρα δεν έχεις ποντίκι... είναι περισσότερα DPI, δηλαδή έχεις μεγαλύτερη ακρίβεια.. (τρίχες) και είναι και πιο περίεργα στις επιφάνειες. Τώρα αν είσαι gamer, Και θες ακρίβεια για να πετύχεις κάποιον από το χιλιόμετρο ενώ κάνεις άλμα στο COD2, ε πάρε ένα Laser ενσύρματο. Γιατί τα ενσύρματα έχουν μικρότερο χρόνο απόκρισης...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Κοιτα το MX610 για αριστεροχειρες που εχω εχει να φαει αλλαγη μπαταριας απο τοτε που το πηρα, τον Απριλη. Ειναι LASER και εκτος τουτου ειναι και ασυρματο... Παρολα αυτα 2,5 μηνες και ακομα μπαταρια δεν εχει ζητησει. Αρα μηπως θα πρεπε να αναθεωρησεις λιγο σχετικα με τις μπαταριες? Το πιο περιεργα στις επιφανειες που το ειδες? Κανουν για γυαλι, ξυλο, πλαστικο, λουστραρισμενα ή ματ υλικα. Το μονο που δε θελουν ειναι σκουροχρωμες επιφανειες, και ΔΕΝ επηρεαζονται απο εναλλαγες χρωματος. Τελος, απο ενα σημειο και μετα ειναι υπερβολη ναι τα DPI, αλλα εαν στοχευεις ενα συγκεκριμενο σημειο και δε μπορεις να το κεντραρεις (οχι μονο gamer, και ενας απλος γραφιστας π.χ.) θα σου πω εγω με τι νευρα θα σηκωθεις απο το pc
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 εδω ποντικια laser washy:-D http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D0%CF%CD%D4%C9%CA%C9%C1&category2=LASER ...να φέρω μια phaser γάτα τότε (πρώτη φορά "ακούω" για διάκριση μεταξύ "laser" και "optical"...Aν δεν είναι ενισχυμένη-εστιασμένη δέσμη φωτός η του "optical"....τί σκ...είναι )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Washcloud (πλυσιμοσυννεφο ) τελειως διαφορετικη τεχνολογια η μια με την αλλη. Δες τι εγραψα απο πανω. Τα οπτικα αναλυουν μικροεναλλαγες χρωματων σε μια επιφανεια, ενω τα laser αναλυουν μικροαλλαγες στην υφη της επιφανειας σε ενα πολυ πιο περιορισμενο μερος.
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ...ναι, δεν διαφωνώ με την ύπαρξή τους (άλλωστε Γιωργάνθρωπε είναι σαφώς μεγαλύτερη η κατάρτισή σου σε τεχνολογικά θέματα , σε σχέση με τα γλωσσο-ερμηνευτικά ) - η ορολογία είναι που με "κόλλησε"... ...Γηράσκω αεί διδασκόμενος λοιπόν... ...κι όπως έλεγε κι ο άλλος σε 'κείνη την παλιά ελληνική ταινία, το κακό δεν είναι ότι διδάσκομαι...αλλά ότι γηράσκω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ποία ορολογία φιλε Πλυσιμοσυννεφε ( ) σε κολλησε ακριβως?
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ..,μα η διάκριση "laser" και "optical"... ...όσο για την ερμηνεία του nick, το παλεύεις, το πολεμάς, το πλησιάζεις, αλλά είσαι ακόμα πολύυυυυ μακρυά ,,,Γιώργομαν
nadware1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 προσφατα αγορασα ενα απλο optical ποντικι ms το οποιο σε 2 διαφορετικους υπολογιστες και χωρις κανεναν λογο ξαφνικα στα καλα καθουμενα κανει κατι τρελες κινησεις Αν δεν ήταν σε 2 διαφορετικά pc, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τη περίπτωση κάποιος να "μπαίνει" στο pc σου remote... Λες;;;
million_voices Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αν δεν ήταν σε 2 διαφορετικά pc, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τη περίπτωση κάποιος να "μπαίνει" στο pc σου remote...Λες;;; στην αρχη ετσι νομισα και εγω αλλα και ofline παλι τα ιδια κανει τεσπα το mousepad εφταιγε οπως πολυ σωστα αποφανθηκε ο Georgeman the great:-D τα παλια οπτικα παντως δεν ειχαν τετοια προβληματα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Οσα Microsoft DSP απλα εχω δοκιμασει παντως το εχουν αυτο το προβλημα.
spy187 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δωσε καμια 30 ευρω να παρεις μαζι και ενα πληκτρολογιο να ηρεμησεις για χρονια!!!! εγω εδωσα πριν 3 χρονια 36 ευρω για κατι λοτζιτεκ και δεν εχω κανενα προβλημα
million_voices Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 λοιπον εχω χασει την μπαλα μου χαρισαν ενα κινεζικο PS/2 οπτικο το οποιο δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα με το ιδιο mousepad που το ms εκανε τα τρελα του βεβαια χωρις το mousepad δεν παει μια και κουνιεται σαν ζαλισμενο αμ το αλλο, αναγκαστικα να ριξω την ταχυτητα που κινειται ο δεικτης γιατι το κινεζικο παει σφαιρα ουτε το VFR μου δεν παει ετσι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 E νταξει ρυθμισεις ειναι αυτες. Απλα γενικα θελουν δοκιμες απ οτι καταλαβες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.