million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 προσφατα αγορασα ενα απλο optical ποντικι ms το οποιο σε 2 διαφορετικους υπολογιστες και χωρις κανεναν λογο ξαφνικα στα καλα καθουμενα κανει κατι τρελες κινησεις σκεφτομαι να αγορασω αυτο και με την ευκαιρεια να ρωτησω μερικα πραγματακια σχετικα με ποντικια http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080630.p.asirmatooptikopontikigialaptop 1) το συγκεκριμμενο (αν το εχει κανεις) ειναι της προκοπης?, ειναι κανονικο σε μεγεθος η ειναι απο εκεινα τα μικρα και αβολα? 2) τα ασυρματα πρεπει να εχουν οπτικη επαφη με τον δεκτη για να δουλεψουν? 3) τι τεχνολογιας ασυρματο ποντικι να παρω ωστε να μην χρειαζεται οπτικη επαφη με τον δεκτη 4) καμια προταση για φτηνο ασυρματο με καλα dpi απο eshop?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σε τι επιπεδο το κινεις? Πρεπει να ειναι ομοιομορφο χρωματικα γιατι επηρεαζονται τα optical. Δοκιμασε με ενα απλο χαρτι Α4 να δεις αμα στο ξανακανει.
antonl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Γενικά το φαινόμενο αυτό είναι συνηθισμένο στα optical χαμηλής ποιότητας και δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Αν πάντως μπορείς θα βοηθήσεις δυο φίλους μου
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σε τι επιπεδο το κινεις? Πρεπει να ειναι ομοιομορφο χρωματικα γιατι επηρεαζονται τα optical.Δοκιμασε με ενα απλο χαρτι Α4 να δεις αμα στο ξανακανει. Πανω σε mousepad George ειναι προβληματικο standard και στο γραφειο ενα απλο οπτικο ενσυρματο HP που εχω κανει τα ιδια και αλλοι συναδελφοι εχουν το ιδιο προβλημα κατι παιζει με τα τρωκτικα τελευταια
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Γενικά το φαινόμενο αυτό είναι συνηθισμένο στα optical χαμηλής ποιότητας και δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Αν πάντως μπορείς θα βοηθήσεις δυο φίλους μου ενα παλιο optical basic της MS που ειχα δεν εκανε τετοια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εαν το mousepad εχει εναλλαγες χρωματων τοτε το ιδιο σκατα ειναι. Δοκιμασε με απλο χαρτακι που σου λεωωωω ντε!
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ...έχω την εντύπωση πως κάπου πήρε το μάτι μου πως παίζει να είναι...ασυμβατότητα με το...πληκτρολόγιο Έχω και 'γω ένα τέτοιο (ενσύρματο optical) που όλη την ώρα πετάγεται ο κέρσορας σβούινγκκκκκκκκ στις γωνίες, σκρολάρει από μόνο του και μου κάνει τα νεύρα κονφετί (μια φορά εξ' αιτίας της μεξικανοφασολίασης του κλίκαρα delete αντί για copy σε κείμενο και κόντεψα να το περάσω στη σούβλα)... Toυ Lidl ένα ασύρματο που πήρα πέρυσι α)δουλεύει κανονικά έκτοτε β)δεν είναι ακριβώς το ίδιο εμφανισιακά - αλλά ΕΙΝΑΙ "Silver Crest" - και δεν είναι "για laptop" (...μάλλον για...server θα έλεγα είναι, καθώς είναι λίγο γκουμούτσα,με πολλά κουμπιά επάνω, οπότε ΙΣΩΣ αυτό να είναι πιό...νορμάλ), στην ίδια περίπου τιμή (νομίζω 12 το είχα πάρει ; !) * γ)δεν χρειάζεται οπτική επαφή - δουλεύει μια χαρά (όχι blue tooth πάντως - USB με βάση φόρτισης είναι) *..αλλά εσύ τί αγχώνεσαι για το μέγεθος ; Όταν πας να το πάρεις θα το δεις...κι έχει κι επιστροφή χρημάτων εντός μηνός with no questions asked...
papakatse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 αν δεν είναι bluetooth, θα πρέπει να είναι κάποιου τύπου RF... το ίδιο κάνει. Ωστόσο αυτό που θέλω να ρωτήσω με το Crest! είναι από μπαταρίες πως πάει? Τις τρώει σαν βούτυρο? Άσε που προφανώς και η αίσθησή του δεν συγκρίνεται με κάποιο Logitech... Ναι, ένα Logitech είναι σαφως ακριβότερο, αλλά ξεχνάω να αλλάξω τις μπαταρίες του! Κάθε 6-8 μήνες για το πληκτρολόγιο, και στο τρίμηνο για το ποντίκι...
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 washcloud με τις μπαταριες πως τα παει το δικο σου? τα τεχνολογιας laser ποντικια τι διαφορα εχουν απο τα optical
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δεν εχουν οπτικο αισθητηρα αλλα laser. Δηλαδη σκρολαρουν σε ολες τις επιφανειες (ακομα και αμα ανασηκωσεις κανα ποντο το ποντικι συνεχιζει και δουλευει), δεν επηρεαζονται απο χρωματα, εχουν καλυτερη ευαισθησια, αλλα καταναλωνουν περισσοτερη ενεργεια.
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 λοιπον George σαν να ειχες δικιο εβγαλα τελειως το pad και φαινεται οκ πολυ μυγιαγγιχτα τα καινουργια βρε παιδι μου Υγ κριμα γιατι το mousepad ειναι υπεροχο
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ...όσον αφορά τις μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες στη βάση φόρτισής του) , ζουν και βασιλεύουν ένα χρόνο τώρα. ...Το άλλο με το "laser" πάντως δεν το έπιασα ; !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ρε συ, αυτο δεν ειχε αποτομες εναλλαγες... απο το ασπρο στο μαυρο πηγαινε! Λοοοολ! Αμα το εχεις σε ξυλινη επιφανεια με ''νερα'' παλι θα επηρεαζεται. Θελει plain χρωμα. Α και παρεμπιπτοντως πληροφοριακα αλλο ενα κακο των laser ειναι οτι δε δουλευουν σωστα σε μαυρες/σκουρες επιφανειες γιατι απορροφαται μερος της ακτινας τους.
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ...όσον αφορά τις μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες στη βάση φόρτισής του) , ζουν και βασιλεύουν ένα χρόνο τώρα. ...Το άλλο με το "laser" πάντως δεν το έπιασα ; ! εδω ποντικια laser washy:-D http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D0%CF%CD%D4%C9%CA%C9%C1&category2=LASER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.