21century Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Η Microsoft ανακοίνωσε αυτή τη βδομάδα ότι παρατείνει την κυκλοφορία των Windows XP Home τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2010. Η βασική έκδοση των XP θα παραμείνει διαθέσιμη στους OEMs προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα χαμηλού κόστους, όπως το Eee PC της Asus και το Classmate της Intel. Η παράταση ζωής κρίθηκε αναγκαία από τη Microsoft, καθώς τα συστήματα χαμηλού κόστους έχουν περιορισμένη μνήμη, μικρότερα hard drives και ασθενέστερους επεξεργαστές, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να τρέξουν τα Windows Vista. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Windows XP θα διατηρηθούν εν ζωή μέχρι το 2014, δηλαδή για 13 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος. Σε e-mail που στάλθηκε προς τους πελάτες, ο αντιπρόεδρος της Microsoft Bill Vegthe αναφέρει ότι τα Windows XP θα υποστηρίζονται μέχρι τον Απρίλιο του 2014 με ενημερώσεις ασφαλείας και άλλες διάφορες ενημερώσεις. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, οι χρήστες Windows PC κρατάνε πολλά χρόνια τους υπολογιστές τους! Με βάση το γεγονός ότι τα μιρκά υποφορητά ως υπολογιστές χαμηλού κόστους θα έχουν ως λειτουργικό τα XP και σε μικρές ιντερνετικές συσκευές Aενισχύει την άποψη ότι θα συμβιώσουμε αρκετά με τα XP πριν την οριστική παύση τους! Πηγή: freegr.blogspot.com
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μεχρι οι χρηστες να πειστουν οτι αξιζει η αναβαθμιση σε ενα νεωτερο λειτουργικο της MS τα XP θα ζουν και θα βασιλευουν βασικα αν δεν δεις χειροπιαστα καλυτερες επιδοσεις και ποιο ευχρηστο περιβαλλον και features που χρειαζεσαι πραγματικα, τοτε ποιος ο λογος να πας σε κατι αλλο δεν ειμαστε πισω στην εποχη των 98 που ολος ο κοσμος ζηταγε ενα λειτουργικο σταθερο για ολες τις δουλειες ταυτοχρονα οι διαφορες διανομες Linux γινονται ολο και ποιο φιλικες και κατακτουν ολο και μεγαλυτερο κομματι της πιτας οποτε εκει στην MS μην ξανακανετε καμια μακακια στυλ Vista γιατι ο κοσμος δεν συγχωρει ουτε θα πληρωσει για aero και αλλες τετοιες μακακιες ουτε ειναι ολοι διατεθιμενοι να αναβαθμιζουν PC για να τρεξουν τα καινουργια win και κατι κολπακια στυλ νεο DirectX μονο σε νεωτερα win πιανει μονο στους gamers και δεν ειμαστε ολοι gamers αλλη μια αστοχη κινηση μαγκες της MS και πολυς κοσμος και επιχειρησεις θα εμπιστευτουν ειτε την Apple ειτε τα Linux
elena blue Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 απο παραταση σε παραταση τα Windows XP...:rolleyes: δε χρειαζεται -θεωρω-παραπανω ενδειξεις (η και αποδειξεις), για να επιβεβαιωθει η διετης (πλεον) υπονοια πως τα Vista απετυχαν ΕΠΙΣΗΜΑ.:mad:
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 απο παραταση σε παραταση τα Windows XP...:rolleyes: δε χρειαζεται -θεωρω-παραπανω ενδειξεις (η και αποδειξεις), για να επιβεβαιωθει η διετης (πλεον) υπονοια πως τα Vista απετυχαν ΕΠΙΣΗΜΑ.:mad: τα Vista ειναι σχετικως ανωριμα ακομα (φυσιολογικο) κωλοβαρα (απαραδεκτο) και τα παραπανω που εχουν απο τα XP δεν ειναι και τοσο ουσιωδη γνωμη μου
GR.destroyerH20 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μα γινεται να πεθανουν τα XP? Αυτο ειναι το πιο περιεργο που εχω ακουσει
citakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Παιδιά πραγματικά δεν αξίζει το κόπο να έχει κάποιος vista αν δεν ασχολείται με παιχνίδια. Ιδιαίτερα για εταιρίες που θέλουν να τρέχουν πολύ συγκεκριμένα εμπορικά προγράμματα τα XP τους εξασφαλίζουν την συμβατότητα που απαιτείται με οτιδήποτε λογισμικό τρέχουν (ειδικά αν το software κοστίζει 2000+ ευρώ). Από την άλλη όμως αν δεν υπάρχει ανάγκη για τέτοια προγράμματα και τα παιχνίδια δεν είναι καθημερινή απασχόληση τα ΧΡ είναι ένα πολύ γερασμένο λειτουργικό για να μένει κάποιος σε αυτό. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν αρκεί να έχει κανείς όρεξη για πειραματισμό.
antonl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Κι εγώ που είμαι gamer (όποτε έχω χρόνο ) γιατί δεν κάνω boot ποτέ σε Vista αλλά μονίμως σε XP; Ναι η κάρτα υποστηρίζει dx10.
fsbmaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Απο τη στιγμη που πηρα ολοκαινουριο συστημα penryn δοκιμασα linux xp vista Κατελειξα στα vista κυριως για την ταχυτητα τους και μην ακουσω καμια βλακεια ειναι ασυγκριτα ποιο γρηγορα απο τα xp σε εναρξη,σε λειτουργιες,στο να ανοιγουν τα προγραμματα στο να εχω 10 προγραμματα ανοιχτα (Ασχετα με το cpu) ,και επισης βλεπω οτι εκμεταλευυονται ολες τις νεες τεχνολογιες.Και επιπλεον ειναι σταθερα απο την στιγμη που εδω και 8 μηνες δεν ειχα κανενα crash του explorer.exe Εμενα αυτα σε συνδιασμο με τις λειτουργιες κρυπτογραφισης δισκου με επεισαν οτι ειναι εξεραιτικο λειτουργικο . Οσο για τα linux μονο για shell scripting και programming τα χρισημοποιω αντε και κανα net. Επισης δεν ειχα κανενα κολλημα του office,του photoshop που ειχα και εχω ακομα με τα xp πανω στο ιδιο συστημα!!!!
GR.destroyerH20 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Απο τη στιγμη που πηρα ολοκαινουριο συστημα penryn δοκιμασα linux xp vistaΚατελειξα στα vista κυριως για την ταχυτητα τους και μην ακουσω καμια βλακεια ειναι ασυγκριτα ποιο γρηγορα απο τα xp σε εναρξη,σε λειτουργιες,στο να ανοιγουν τα προγραμματα στο να εχω 10 προγραμματα ανοιχτα (Ασχετα με το cpu) ,και επισης βλεπω οτι εκμεταλευυονται ολες τις νεες τεχνολογιες.Και επιπλεον ειναι σταθερα απο την στιγμη που εδω και 8 μηνες δεν ειχα κανενα crash του explorer.exe Εμενα αυτα σε συνδιασμο με τις λειτουργιες κρυπτογραφισης δισκου με επεισαν οτι ειναι εξεραιτικο λειτουργικο . Οσο για τα linux μονο για shell scripting και programming τα χρισημοποιω αντε και κανα net. Επισης δεν ειχα κανενα κολλημα του office,του photoshop που ειχα και εχω ακομα με τα xp πανω στο ιδιο συστημα!!!! Εχεις το windows classic theme?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα