kostasSTi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εδώ και 2 μήνες, αγόρασα το Apple iPhone Bluetooth Headset κ έκανα το λάθος να το χρησιμοποιήσω κάποιες φορές ιδρωμένος. Από ένα σημείο και μετά, άρχισε να χάνει την ένταση του το ακουστικό και υποπτέυομαι οτι είναι από αυτό. Επειδή αυτό το ρημάδι δεν το βλέπω να ανοίγει από πουθενά, υπάρχει κανένα υγρό να του ρίξω απ'έξω που να κάνει έστω κ λίγη δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μόνο να του βάλεις και αντηλιακό γιατί εγώ έκανα τη μ@λ@κία και δεν έβαλα και τώρα είμαι με γιαούρτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Οδοντόπαστα dali13gr χαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Τελικά το έστειλα με ένα φίλο Αμερική, μήπως και μου το αλλάξουν... Θα δείξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.