oneofthem Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 γεια χαρά και καλό καλοκαίρι, υπάρχει περίπτωση να βρω τέτοιου τύπου βίδες στο εμπόριο? http://img95.imageshack.us/img95/8885/screwstypeuz1.jpg από μια ψύκτρα που πήρα λείπουν και έχω μπλέξει με εταιρίες και καταστήματα
DASKALOS74 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Εργαζομαι σε κατάστημα με βίδες αλλα αυτές δεν μου λένε κάτι , δέν ειναι ευκολο να τις βρείς , λογικά κυκλοφορούν λίγα κομμάτια σε συγκεκριμένα καταστήματα , δεν είναι ακριβώς βίδες εμπορίου
Dark_son20 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ένα mail στην εταιρία της ψύκτρας και σε μερικές μέρες με ελαχιστη έως καθόλου επιβάρυνση θα έχεις τις βίδες σου
DASKALOS74 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Σωστος ο Dark αλλιος δεν πιστεύο να βγάλειες ακρη
oneofthem Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σε καταστήματα με βίδες δε βρήκα κάτι δυστυχώς προφανώς έστειλα email στην εταιρία και πήρα τα ... μου αρχικά μετά από 2 βδομάδες μου και ένα πιο άγριο email μου στειλαν βίδες, αλλά λάθος βίδες η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι δεν πρόκειται να στείλουν τις σωστές και γιαυτό έστειλα φωτογραφίες αλλά που.. anyway στο τέλος μου βρήκε το κατάστημα τς σωστές βίδες μέσα από τον προμηθευτή τους αλλά ζητήσαμε μόνο τις βίδες για να κάνουν υποτίθεται πιο γρήγορα και τελικά πέρασαν 2-μισοι μήνες(!) γιαυτό εν τω μεταξύ άρχισα να ψάχνω κι εγώ, τέλος καλό όλα καλά μετά βασάνων βέβαια
AmiJIm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Καταρχας είναι εύκολη η αντικατάσταση αυτη της βίδας.Πάρε μια κανονικη ίδου σπυροματως βίδα ,πάρε πλαστικά η μεταλικά μποθλώνια κ φτιάξε το κεφάλι.Για να είσαι ακριβώς με το ύψος,παιξε κ με ροδέλες. Επίσης ασυνιθιστη η συμπεριφορά του κατασκευαστη που σου έστειλς.Η λογικη λέει ότι θα σε αγνωούσαν. Θα πρότινα να δώσουμε τα έυσιμα επωνυμος ωστε να παραδειγματίζονται κ άλοι του χώρου.
oneofthem Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 ευχαριστώ για την απάντηση amijim, εκεί είχα καταλήξει αν δεν έβρισκα τις ίδιες κάτι θα έκανα με ροδέλες αν και δεν νομίζω ότι τελικά θα πετύχαινε γιατί στο κεφάλι θα υπήρχε λειτουργικό πρόβλημα, anyway εύσημα στον κατασκευαστή δεν πιστεύω πως χρειάζονται και μάλιστα τη στιγμή που έστειλαν λάθος εξαρτήματα μετά από πολλές συνεννοήσεις και φωτογραφίες διαφωνώ πάντως ότι η λογική λέει ότι θα με αγνοούσαν, δικό τους το λάθος σε αρκετά ειδικό και ακριβό προϊόν το κατάστημα όπως είπα έστειλε τις σωστές βίδες αλλά μετά από μεγάλη αδικαιολόγητη καθυστέρηση και επομένως επίσης δεν δικαιούται εύσημα να σημειώσω ότι όταν έλαβα τα προϊόντα, άνοιξα και έλεγξα γιατί ξέρω ότι αν κάτι έλειπε θα έτρεχα και δεν θα έφτανα, αλλά δυστυχώς δεν έλεγξα και μία μία τις βίδες, υπέθεσα ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά έκανα λάθος, εκεί ήταν το λάθος δικό μου, αλλιώς αν το έβλεπα απλώς δεν θα έπαιρνα το προϊόν και ας ήταν ειδική παραγγελία αλλά δεν θα είχα πρόβλημα τουλάχιστον να έχω πληρώσει κάτι και να μην ξέρω αν θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω τελικά anyway το θέμα έχει λήξει πάντως και σίγουρα καταλαβαίνω τις δυσκολίες του καταστήματος να βρει τα εξαρτήματα και να τα φέρει αφού ήδη ήταν δύσκολο να φέρει το προϊόν ολόκληρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.