Aesmade Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 vc#.netΆνοιξε το Notepad, γράψε using System; class MyClass { static void Main() { Console.WriteLine("Hello World!"); } } Σώστο με επέκταση .cs στο command line γράψε csc (όνομα αρχείου).cs Αυτό φυσικά είναι μια άχρηστη βλακεία. (Δεν ζούμε στο 1980). Κατ εμέ άνοιξε ένα νέο Win32 Project. Στην κεντρική φόρμα βάλε ένα label και γράψε εκεί "Hello World" ρίξε ένα compile και είσαι έτοιμος. Πάρε ένα βιβλίο ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ για VC#.NET να μάθεις. Μα γράφει σε C, όχι C# =P Όσο για τον κώδικά σου δοκίμασε αυτό: > #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main (int argc,char *argv[]) { FILE *fp; int FileSize=0; if(argc!=2) { printf("Usage: <a.out><filename>\n"); exit(1); } fp=fopen(argv[1],"r"); printf("Opened %s in reading mode\n",argv[1]); //Εδώ πάει ό,τι θες να κάνεις με το fp fclose(fp); exit(0); } Δεν το δοκίμασα αλλά πρέπει να είναι σωστό.
menmas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αυτό έχω γράψει και γώ στη συνέχεια του κώδικα.Στο debug ok! Στο build όμως πρέπει να του δώσω το όνομα του αρχείου εισόδου για να το ανοίξω μετά!!Αλλιώς τι θα ανοίξει! Στο VS δεν υπάρχει κάτι σαν command line. Από που να του δώσω το αρχείο? Αυτό δεν ξέρω πως γίνεται! Έχει κανείς καμια ιδέα?
menmas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δηλαδή θέλω να πώ το εξής. Το argv[1] αντιπροσωπεύει ένα αρχείο εισόδου. Δεν θα είναι το ίδιο κάθε φορά όμως. Και δεν είναι σωστό (και λογικό) κάθε φορά που θα αλλάζει το αρχείο να αλλάζω και το όνομα του στον κώδικα!! (στην fopen). Το εκάστοτε αρχείο εισόδου πρέπει να δίνεται παραμετρικά. Αυτό είναι και το πρόβλημα μου.Πως γίνεται στο VS. Ελπίζω να ειμαι πιο σαφής τώρα.
Aesmade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Στο VS, πας project -> [project name] properties -> configuration properties -> debugging και βάζεις την παράμετρο/τις παραμέτρους στο command arguments. Αλλιώς μπορείς να το κάνεις build και να το τρέξεις με το cmd και τις παραμέτρους.
menmas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα, Σε ευχαριστώ πολύ!! Το δοκίμασα μόλις και μου δούλεψε κανονικά! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ
we_will_rise Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ!! Ένα μικρό προβληματάκι ακόμα. compile ok αλλά όταν το τρέχω δεν βλέπω τίποτα! Πάει να ανοίξει το παράθυρο και κλείνει αμέσως!!! -- Native' has exited with code 0 (0x0). Γιατί γίνεται αυτό? Ευχαριστώ για άλλη μια φορά!! βάλε και την <conio.h> και γράψε στο τέλος την εντολή getch();
Evgenios1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 βάλε και την <conio.h> και γράψε στο τέλος την εντολή getch(); Τι λες τωρα!
ss13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα , θα ήθελα να μου πείτε που θα βρω την vb6 σε free έκδοση γιατί είχα κάνει format και δεν μπορώ να τρέξω τα προγράμματα που έχω στο υπολογιστή !
3c0r1z Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση για την visual basic 6. Οπότε θα πρέπει να ψάξεις μήπως υπάρχει κάποια δοκιμαστική έκδοση στο site της microsoft ή να βαδίσεις σε άλλα μονοπάτια
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δωρεάν οι "lite" εκδόσεις των προγραμμάτων του Visual Studio 2008 από το site της Microsoft. Έχει και lite έκδοση του SQL SERVER 2008
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.