adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μονο αν εισαι μαζι με μεγαλη παρεα καφρων και το ξεφτυλισετε τελειως αν πας μονος η με γκομενα μαλλον θα γελας ή θα αηδειασεις με αυτα που θα λενε οι αλλες παρεες καφρων
antonl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω γιατί πρέπει να θεωρείται άσχημη ταινία επειδή έχει ένα σωρό μη ρεαλιστικά στοιχεία. Δηλαδή με την ίδια λογική είναι από default πατάτες όλες οι ταινίες Φαντασίας και Επ. Φαντασίας. Σε κόμικ βασίζεται (ασχέτως του πόσο μένει πιστή σ αυτό).
pc_admin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πλακα ειχε η ταινια, δεν βαρεθηκα καθολου και γενικα το διασκεδασα , βεβαια το παρακανε με τις τρακες οι σφαιρες και το αλλο με τα πλεκτα και τον αργαλειο ηταν πολυ ξεφτιλα.Σημασια εχει ομως οτι βλεπεται ευχαριστα και για αυτους που ψαχνουν να δουν μια περιπετειουλα θα το ευχαριστηθουν. Τα χοιρινα μου εκαναν εντυπωση που τα ειχαν για σημαδι , δεν εκοβαν καλυτερα κανενα κοψιδι να το βαλουν στα καρβουνα να πιουν και καμια ρακι?
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειναι το ιδιο να βλεπεις, σε κινουμενα σχεδια ,τον Ποπαυ να ριχνει μπουνια στον αλλο και να τον στελνει στο διαστημα με το να το κανει ενας ηθοποιος σε αλλον στην πραγματικοτητα κατανταει γελοιο ασε που φαινεται καθαρα οτι ολα τα εφε ειναι εντελως ψευτικα σαν computer game
antonl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Γούστα είναι αυτά δεν περιμένω ούτε επιδιώκω να συμφωνήσουμε Απλά μου φαίνεται εξίσου περίεργο με το να διαμαρτύρεται κάποιος γιατί ο Superman (ήρωας comic επίσης) πετάει στις ταινίες.
S2Katana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Το είδα πρόσφατα. Πολύ ειδικό εφέ ρε παιδιά!Δε λέω, πιασιάρικο στόρυ για 2 ώρες διασκέδασης, αλλά τίποτα άλλο.
Kasrith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 μονο αν εισαι μαζι με μεγαλη παρεα καφρων και το ξεφτυλισετε τελειως αν πας μονος η με γκομενα μαλλον θα γελας ή θα αηδειασεις με αυτα που θα λενε οι αλλες παρεες καφρων η θα σε παρει ο υπνος...
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 H ταινία είναι διασκεδαστική ,όλοι ξέρουμε τι θα πάνε να δούμε.Αλλά σε μερικούς δεν θα αρέσει.Εγώ προσοπικά όλες τις προσπάθειες για λίγο φαντασία και κομικ στο σινεμά τις παρακολουθώ.Όσο για αυτούς που μιλάνε για αληθοφάνεια και άλλα τέτοια και που δεν τους άρεσε για αυτόν τον λόγο θα το πω απλά.Έχει γεμίσει ο κόσμος βλακεία.Να πάνε να δούνε κανά ντοκιμαντέρ γιατί απλα το σινεμά χαραμίζεται με δαύτους.
"electra" Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειναι το ιδιο να βλεπεις, σε κινουμενα σχεδια ,τον Ποπαυ να ριχνει μπουνια στον αλλο και να τον στελνει στο διαστημαμε το να το κανει ενας ηθοποιος σε αλλον στην πραγματικοτητα κατανταει γελοιο ασε που φαινεται καθαρα οτι ολα τα εφε ειναι εντελως ψευτικα σαν computer game η μεσαία σου φράση δυστυχώς αυτοαναιρείται...προφανώς και δεν είναι πραγματικότητα όταν μιλάς για ταινίες και ηθοποιούς (με εξαίρεση τα real documentaries) ... Αληθινό contribution του συγκεκριμένου thread η..αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του..."θείου"...(βλ post #53) :-)
adi32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 εννοω αλλο να βλεπεις το κινουμενο σχεδιο να εκτοξευεται με μια μπουνια και αλλα εναν πραγματικο ανθρωπο νομιζω ειναι προφανης η διαφορα και η γελοιοτητα του πραγματος
Godfath3r Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόσφατα διάβασα το κόμικ και μου άρεσε πολύ. Διαβάστε το, είναι μικρό (6 τεύχη) και διαβάζεται γρήγορα. Το σχέδιο του δεν μου άρεσε τόσο, αλλά η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Μετά το κόμικ, είδα το τρέιλερ και αναγνώρισα τους χαρακτήρες και κάποια απο τα σκηνικά, κάποια άλλα βέβαια δεν θυμάμαι να υπήρχαν στο κόμικ. Γενικά νομίζω οτι η μεταφορά είναι δυσκολούτσικη, αν και γιαυτό που θέλει να περάσει η ταινία υπάρχουν και τα εφφε.
vasbill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 πολυ καλη ταινια ΦΟΒΕΡΗ η ατζελινα οπως παντα
DonFustikis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Φοβερή ταινία!! Από τις καλύτερες πιστεύω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.