adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ποσο αρρωστοι ειναι αυτοι που σκεπτονται τετοιες μαλακιες και τις κανουν ταινιες ηθελα να ξερα
Praetorianos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 γιατί να σκάσει το όπλο? Μικιμαου δεν έβλεπες εσύ μικρός? Αντί για μαχαίρι μπορείς να βάλεις και το δάχτυλο έχει τα ίδια αποτελέσματα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μικιμαου δεν έβλεπες εσύ μικρός? Αντί για μαχαίρι μπορείς να βάλεις και το δάχτυλο έχει τα ίδια αποτελέσματα! nope, έβλεπα Mythbusters που διέψευσαν αυτό τον μύθο (ROFL OWNED)
ALFR3D Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 μια καλη ταινια για να φας πιτσες και τετοια,λιγο κριμα που ηθοποιοι σαν τον freeman κανουν τετοιες αρπαχτες
Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 nope, έβλεπα Mythbusters που διέψευσαν αυτό τον μύθο (ROFL OWNED) Δεν ετυχε να δω αυτο το επισοδειο... Σε ποια σεζον ειναι?? Buahahahaha μια καλη ταινια για να φας πιτσες και τετοια,λιγο κριμα που ηθοποιοι σαν τον freeman κανουν τετοιες αρπαχτες Ναι, αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω. Ενταξει οι υπολοιποι, αλλα Freeman?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ετυχε να δω αυτο το επισοδειο... Σε ποια σεζον ειναι??Buahahahaha no idea, στο ΣΚΑΙ το είδα...
Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, τωρα πιστεψαμε οτι εκανες κατι νομιμα.... :-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 βαριέμαι να κατεβάσω Mythbusters, αν κατέβαζα θα το έλεγα δεν έχω κόλλημα με τέτοια ούτε χρησιμοποιώ ορολογίες για να το καλύψω (βλέπε "θείος" και έτσι)
sam sam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 δηλαδη λετε ( φευγουμε εντελος απο το θεμα ) πως ενα αντικειμενο καρφωμενο σε ενα οπλο απλα θα εξφεντονιστει και το οπλο δεν θα παθει τιποτα;;; δεν εχω παει στρατο, ουτε ξερω απο οπλα...αλλα κατι δεν μου κολαει... δηλαδη λετε πως ολη αυτη η στροφορμη που εχει αποκτηση η σφαιρα δεν θα παραμορφωσει κοθολου την ιδια ή το μεταλικο αντικεμενο... με συνεπεια να εκτραπει απο την αρχικη της πορεια και θα δημιουργησει μια επιπλεον πλαγια ( εστω και ελαχιστη ) δυναμη στην κανη... απλα θα ρωτησω για ποιον λογο τοτε την καθαριζουμε; οχι παντως για να γυαλιζει και να στραβωνει τον αντιπαλο ( ανακλαση του φωτος )...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είπα ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν πρόκειται να τον σκότωνε όπως είπες...
sam sam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είπα ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν πρόκειται να τον σκότωνε όπως είπες... ετσι εγραψα; οπς... να τον τραυματισει ηθελα να πω.. και τωρα μια συζητηση για τα στρουμφακια... ειναι δυνατον να γινεται ....
cassidy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει δίκιο ο ThReSh http://kwc.org/mythbusters/2005/11/episode_43_seasickness_cures_f.html
pappous_soulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το αποκορύφωμα σε αυτή τη ταινία ήταν εκεί που η Τζολί ρίχνει τη σφαίρα που κάνει κανονικό κύκλο Ούτε στα ανιμε αυτό το πράμα Πάντως την ευχαριστίθηκα,ότι πρέπει για πίτσες,μπύρες και παρέα
Cue Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Να μη πάμε σινεμά να την δούμε? (εκτός και αν προσφέρουν και πίτσα τώρα δε ξέρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.