Προς το περιεχόμενο

Wanted

"electra"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μικιμαου δεν έβλεπες εσύ μικρός? Αντί για μαχαίρι μπορείς να βάλεις και το δάχτυλο έχει τα ίδια αποτελέσματα!

nope, έβλεπα Mythbusters που διέψευσαν αυτό τον μύθο :P

(ROFL OWNED)

Δημοσ.
nope, έβλεπα Mythbusters που διέψευσαν αυτό τον μύθο :P

(ROFL OWNED)

:mad: Δεν ετυχε να δω αυτο το επισοδειο... Σε ποια σεζον ειναι??

Buahahahaha

μια καλη ταινια για να φας πιτσες και τετοια,λιγο κριμα που ηθοποιοι σαν τον freeman κανουν τετοιες αρπαχτες

Ναι, αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω. Ενταξει οι υπολοιποι, αλλα Freeman? :-(

• Super Moderators
Δημοσ.
:mad: Δεν ετυχε να δω αυτο το επισοδειο... Σε ποια σεζον ειναι??

Buahahahaha

no idea, στο ΣΚΑΙ το είδα...

• Super Moderators
Δημοσ.

βαριέμαι να κατεβάσω Mythbusters, αν κατέβαζα θα το έλεγα δεν έχω κόλλημα με τέτοια ούτε χρησιμοποιώ ορολογίες για να το καλύψω (βλέπε "θείος" και έτσι)

Δημοσ.

δηλαδη λετε ( φευγουμε εντελος απο το θεμα ) πως ενα αντικειμενο καρφωμενο σε ενα οπλο απλα θα εξφεντονιστει και το οπλο δεν θα παθει τιποτα;;;:rolleyes: δεν εχω παει στρατο, ουτε ξερω απο οπλα...αλλα κατι δεν μου κολαει... δηλαδη λετε πως ολη αυτη η στροφορμη που εχει αποκτηση η σφαιρα δεν θα παραμορφωσει κοθολου την ιδια ή το μεταλικο αντικεμενο... με συνεπεια να εκτραπει απο την αρχικη της πορεια και θα δημιουργησει μια επιπλεον πλαγια ( εστω και ελαχιστη ) δυναμη στην κανη... απλα θα ρωτησω για ποιον λογο τοτε την καθαριζουμε; οχι παντως για να γυαλιζει και να στραβωνει τον αντιπαλο ( ανακλαση του φωτος )...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν πρόκειται να τον σκότωνε όπως είπες...

Δημοσ.
δεν είπα ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν πρόκειται να τον σκότωνε όπως είπες...

ετσι εγραψα;:rolleyes::confused::shock: οπς... να τον τραυματισει ηθελα να πω..

και τωρα μια συζητηση για τα στρουμφακια... ειναι δυνατον να γινεται ....:-)

Δημοσ.

Το αποκορύφωμα σε αυτή τη ταινία ήταν εκεί που η Τζολί ρίχνει τη σφαίρα που κάνει κανονικό κύκλο

Ούτε στα ανιμε αυτό το πράμα :mrgreen:

Πάντως την ευχαριστίθηκα,ότι πρέπει για πίτσες,μπύρες και παρέα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...