Προς το περιεχόμενο

Wanted

"electra"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οντας φαν του ομοτιτλου κομικ,απο το τρεηλερ κ μονο μου φαινεται η μ@λ@κια του αιωνα....καμια σχεση ηδη,με το κανονικο wanted...

Αυτό. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως θα είναι τιγκαρισμένο στο αναίσχυντα αλαζονικό στυλ. Επίσης να πεθάνει επιτέλους αυτό το υπέροχο πράγμα με τα μακρυά πόδια που κάνει οποιαδήποτε ταινία στην οποία παίζει, τρέντυ.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
o morgan εχει αρχισει και γινεται σαν τον σαμουελ τζακσον και γυριζει τσιπ κλισαδουρες και αμερικανιες...[mpla mpla]

Μη συγκρίνουμε εχμμ... ανόμοια πράγματα πλίιιζ.

Ο γεράκος ήτανείναικαιθαείναι ένας συγκαταβατικός, συμβιβασμένος, flat και οπωσδήποτε ξεπερασμένος ηθοποιός, από αυτούς που τα 'χουν με όλους καλά. Βρίσκω απόλυτα κατανοητό να αρέσει σε κάποιους αυτό το στυλάκι, αλλά η σύγκριση με τον αντισυμβατικό, cool, τετραδιάστατο και αυτοκαταστροφικό Sam Jackson είναι απλώς ΑΚΥΡΗ.

Επίσης, το πιο κουφό που ακούστηκε τον τελευταίο μήνα, ήταν ότι ο Φρήμαν φέρνει εισητήρια!

Δημοσ.

μα δεν συγκρινω acting style και χαρακτηρες, αλλα επιλογες! Και οι δυο εχουν τα προσοντα (διαφορετικα μεν, αλλα τα εχουν) να συμετεχουν σε καλυτερες ταινιες. Θα μου πεις και ποσες ταινιες επιπεδου shashawnk redemption εχουν βγει τα τελευταια χρονια για να συμετεχουν?? Αμα δεν υπαρχουν σεναρια της προκοπης παιζεις στο ντανυ ο κοπρος.

Δημοσ.
μα δεν συγκρινω acting style και χαρακτηρες, αλλα επιλογες! Και οι δυο εχουν τα προσοντα (διαφορετικα μεν, αλλα τα εχουν) να συμετεχουν σε καλυτερες ταινιες. Θα μου πεις και ποσες ταινιες επιπεδου shashawnk redemption εχουν βγει τα τελευταια χρονια για να συμετεχουν?? Αμα δεν υπαρχουν σεναρια της προκοπης παιζεις στο ντανυ ο κοπρος.

Συμφωνώ τα μάλα.

...ΑΛΛΑ!

Οι επιλογές του ενός δείχνουν προτίμηση σε "σίγουρους", risk free ρόλους, ενώ ο άλλος δοκιμάζει συνέχεια διαφορετικούς, αλλοπρόσαλλους ρόλους, ακόμα κι αν πολλές φορές τρώει σφαλιάρες με αποτέλεσμα να τσαλακώνεται η εικόνα του. Σημαντική διαφορά imho.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εσωσε λιγο στο τελος, αλλα σιγουρα δεν ειναι ανταξιο του κομικ...

Και σιγουρα δεν εχει το "what-the-fuck" effect του Fight Club, το οποιο πλησιαζε σε καποια σημεια το κομικ...

Για σινεμα παντως μια χαρα ταινιουλα ειναι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την ειδα σημερα.η γνωμη μου λοιπον..

ενας φιλοδοξος συμπαθεστατος ρωσος σκινοθετης εχει τη θεληση αλλα δεν μπορει...θημιζει λιγακι παπαδοπουλο του παναθηναικου(με συγχορειται για παροποιωση λιγακι ακυρη),ταινια δεν αντεχει κριτικη.

δεν φτανει να γεμιζεισ τη ταινια με πολυ καλα εφε για να την κανεις καλη.απο ουσια ηταν μηδεν,απο σεναριο ποιο γελοιο και απο tom and jerry kids,εβλεπες τον μοργκαν φριμαν σαν να εκανε αγγαρια παιζοντας των ρολο,οπωσ επισης και τη σεξι τζολι..το μονο που καπως σςζει κατασταση ειναι μερικες σκινες με αυτην,οπως και να λεμε ειναι η ποιο ηοτ γιναικα που κθκλοφορει σημερα στο χολιγουν.και ειλικρινα θελω να πιστευω οτι αυτη η ταινια ηταν το τελευταιο της λαθος επιλογης.ο μοργαν φριμαν επισης πρεπει να ζιγιζει τησ επιλογες του,δεν πιστευω οτι δεν της εχει πολλες..

ο πτωταγωνιστης ειναι ενας ερασιτεχνης,πρεπει να δουλεψει πολυ για να γινει επαγγελματιας...και αν..μου θημιζει λιγακι αταλαντο κιανου ριβς

ισως καποιοι να θελεισουν να τη σιγγρινουν με ματριξ..αμαρτια ειναι.πολυ ποιο ανωτερο το ματριξ,τουλαχιστων το πρωτο μερος.

γενικως η ταινια ειναι για μεγαλο κραξιμο..

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι τετοιες ταινιες χρηζουν αυστηρης κριτικης.

Για το ειδος της ηταν κατα πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα..

Απο εφφε,τζολι,τετριμενες ατακες και συνεχης δραση τι αλλο μπορεις να περιμενεις ?

Η ταινια βλεπεται ευχαριστα και προσωπικα δε τη βαρεθηκα ουτε λεπτο.

Το μοναδικο αρνητικο της ηταν οτι ειχε μονο 1 σκηνη με τα ..τατουαζ της τζολι..!

7.3 στο imbd,δικαιως..

Δημοσ.

παρτε και ενα review για την ταινια απο τον φιλο μου τον Nemesis (που βαριεται να κανει account)

Πρώτον, η ταινία δεν είναι σαν οποιαδήποτε άλλη ταινία με πιστολίδι, έχω δει. Έχει κάτι το διαφορετικό..αλλά δεν είπα το WOW που περίμενα να πω. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι δεν την είδα στον κινηματογράφο αλλά στον υπολογιστή. Η ταινία προσωπικά πιστεύω δεν θα άξιζε μια, αν δεν υπήρχε η Jolie για να σώσει λίγο την κατάσταση..Νομίζω ότι και μόνο η παρουσία της, την έβαλε στο όποιο επίπεδο είναι.

Ο Mister McAvoy, όχι πως περίμενα να με πείσει στο ρόλο του, άλλα δεν μπορώ να πω ότι ήταν εντελώς χάλια. Ο Mister Freeman, έπαιξε έναν ρόλο, διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει. Θέλω να πώ τον έχουμε ξαναδεί στο ρόλο «κακού» (βλ. Lucky Number Slevin) αλλά στο Wanted ήταν λιγάκι διαφορετική η ερμηνεία του. Και αυτό μου άρεσε. Η Angelina Jolie, όπως είπα και πριν, είναι φοβερή στο ρόλο της. Κάθε σκηνή που συμμετέχει, είναι αξέχαστη.

Το σενάριο, καλό.. Ούτε φτωχό, ούτε και πλούσιο βέβαια, με δύο ανατροπές προς το τέλος. Την πρώτη ομολογώ ότι ήταν αρκετά προβλέψιμη (οπότε τι σοι ανατροπή είναι? :P). Την δεύτερη όμως δεν την περίμενα.

Επίσης νομίζω ότι η ταινία (και πολύ κακώς) βασίζεται πάρα πολύ στα εφφέ και τα impossible, παρά στη δράση και την αδρεναλίνη που υποτίθεται πρέπει να μας μεταφέρουν οι πρωταγωνιστές. Ήταν κάποια σημεία, που η υπερβολή ξεχείλιζε και λες «ε μας κούφανε τώρα..δεν γίνονται αύτα..»

Τέλος μʼάρεσε η μουσικούλα στην ταινία. Ότι πρέπει ήταν ;)

Συνοπτικά, θα χαρακτήριζα την ταινία, εφφετζίδικη, αλλά παρόλα αυτά αρκετά καλή, για το είδος που πρεσβεύει πάντα. Όσοι φανς της Jolie θα φύγετε με πολύ καλή εντύπωση. (ή μήπως όχι? :P :P )

Γενικά

Τα καλά τη ταινίας είναι:

1)Δεν είναι σαν άλλη ταινία με gunfire έχω δει. Ευχάριστα διαφορετική θα έλεγα

2)Η ανεπανάληπτη Angelina Jolie. Χωρίς αυτή, το έργο θα πάτωνε.

3)Η εκπαίδευση του νεαρού ασσασσίνου

3)Τα εφφέ. Σε ένα βαθμό όμως

4)Η μουσική επένδυση

Στα κακά της κατατάσσω τα εξής:

1)Τα όρια υπερβολής που αγγίζει

2)Τα πολλά εφφέ που «εκτοπίζουν» κάπως τη δράση

3)Ένα μέρος της πλοκής, συγκεκριμένα με τον αργαλειό. Αν δεν μου δώσει κάποιος πειστική απάντηση σχετικά με αυτό, θα το θεωρώ αρνητικό. Με ξενέρωσε απίστευτα.

Αυτά. Να τη δείτε, περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.. Αλλά σε κινηματογράφο, όχι στο pc ;)

Ααα και κάτι τελευταίο. Μιας και η παραγωγοί ετοιμάζουν ήδη το Wanted 2 (μόνο ο McAvoy μένει να πει το ναι-μακάρι να μην το πει :P-) έχω να πω ότι δεν πρόκειται να δω το sequel μιας και (προσοχή Major Spoiler:)

Η Jolie, πεθαίνει

Δημοσ.

Διάβασα το Comic οκ καμία σχέση και δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέρνουν και τα κανουν σκ*τα...

Απο τις καλύτερες μεταφορές Comic σε ταινίες για μένα είναι (Sin City, 300) και περιμένω πως και πως The Watchmen, The Spirit τα οποία απο τα trailer ακόμα μου έδειξαν καλα στοιχεία και πως βασίστηκαν αρκετά στα comic με καλό αποτέλεσμα πιστεύω...

Δημοσ.

Δεν έχω καμία ιδέα για το κομικ που λέτε, εγώ που την είδα έτσι, πέρασε πραγματικά πολύ ωραία η ώρα μου, δράση, καλή σκηνοθεσία, ωραία εφφέ. Δεν είναι αριστουργημα, αλλά είναι πολύ διασκεδαστική.

Δημοσ.

αυτό ακριβώς, διασκεδαστική

θα επαναλάβω αυτό που είχα ήδη μεταφέρει

Jon Steward: "this movie is supposed to suck but it so doesn't"

πολύ ωραία η τελευταία ατάκα της ταινίας επίσης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...