"electra" Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δεν έχω ιδέα πότε βγαίνει στην Ελλάδα, αλλά μέχρι τότε θα αρκέσει το trailer: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=29668856
soturin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 αυτές τις μέρες περίπου όταν είχα δει το trailer μου φάνηκε ψιλοπίπα αλλά είδα τη συνέντευξη του McAvoy (scots rul) στον Jon Stewart και με έψησε το σχόλιο του Stewart "this movie is supposed to suck, but it so doesn't..." we'll see...
panagos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εμένα με στεναχωρεί το οτι ο Morgan Freeman παίζει σε τέτοιες ταινίες..
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 αυτές τις μέρες περίπουόταν είχα δει το trailer μου φάνηκε ψιλοπίπα αλλά είδα τη συνέντευξη του McAvoy (scots rul) στον Jon Stewart και με έψησε το σχόλιο του Stewart "this movie is supposed to suck, but it so doesn't..." we'll see... Εμένα μ'άρεζε και το trailer και τώρα που τον είδα στον Stewart μαζί με τη σκηνή που δείχνει στην αρχή.. πω πω πω. Έχω έτοιμη παρέα για να την δω κιόλας, δε θα χάσω τέτοια ευκαιρία.
porco_rosso21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Οντας φαν του ομοτιτλου κομικ,απο το τρεηλερ κ μονο μου φαινεται η μ@λ@κια του αιωνα....καμια σχεση ηδη,με το κανονικο wanted...τεσπα,θα δειξει...ως ποτε θα βιαζουν ρε γαμωτο καθε κομικ που υπαρχει,ωστε να βγαζουν φραγκα?ελεος....για την ιστορια,το wanted comic θεωρητε κατι σαν το fight club των comic κ ειναι αρκετα αμφιλεγομενο κ δυστροπο,αφου ολοι οι πρωταγωνιστες,ειναι κ καλα ''κακοι'' υπερηρωες,αφου εχοντας συναψει συμμαχια,εχουν εξαφανισει καθε ''καλο'' υπερηρωα στο κοσμο(ειναι διαφορετικο συμπαν με υπερηρωες στη γη,δεν εχει spiderman,batman,x men κτλ...αλλα αλλους,ειδικα για το κομικ δημιουργημενους)...κ κοινως,κανουν οτι γουσταρουν,διχως ηθικη κ ορια,ωσπου μια δολοφονια αρχιζει να ξεδιπλωνει μια πλεκτανη εναντιων καποιων απο αυτους...κ σε κανενα σημειο δεν γινεται αμερικανια ή κατι τετοιο,ειναι καφρικο,αιχμηρο κ ''προσβλητικο'' ως το τελος....μιλαμε για απιστευτη βια,καφριλα,μαυρο χιουμορ,μπινελικια κ μια αισθηση παρακμης συνεχως....καμια σχεση δλδ με τις πιπ@ς στο τρεηλερ,με δολοφονους,σωσιμο κοσμου(κλασσικη π@π@ρια)κτλ....τεσπα,μπορει να λεει για χαβαλε με παρεα κ ετσι,αλλα κ παλι,εμενα δε μου λεει σχεδον τπτ....
Sellers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Πω πω πω μια μαλακία. Απο το τρέιλερ και μόνο που είδα λέω να μια ταινία που δεν θα δώ. Φυσικά γούστα είναι αυτά αλλά δεν τα πάω καθόλου τέτοια έργα. Εμένα με στεναχωρεί το οτι ο Morgan Freeman παίζει σε τέτοιες ταινίες.. Καλά ο Μόργκαν το έχει χάσει απο καιρό το παιχνίδι με τις επιλογές. Αν και είναι πολύ καλός...
Ogami Itto Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι πως μάλλον θα είναι καλή και σίγουρα καλύτερη από τις άλλες δυο του Μπεκμαμπέτοφ... To comic καλό ήταν αλλά δεν ήταν καν από τις καλύτερες δουλειές του Millar και κατά την προσωπική μου γνώμη ακόμη και οι καλύτερες δουλειές του δεν είναι εξαιρετικές. Για να δούμε τελικά.
"electra" Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ε, ok, το γεγονός ότι τα αμερικάνικα studio αλλάζουν γενικά τα πετρέλαια σε ό,τι πρωτότυπο αρχικό υλικό πέφτει στα χέρια τους είναι γνωστή ιστορία.... Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει το comic, οπότε και δεν μπορώ να κρίνω αν θα είναι αντάξια μεταφορά του... Να προσθέσω μόνο 2 πληροφορίες: Τη μουσική στο Wanted υπογράφει ο Danny Elfman (έμεινα, γιατί είναι πολύ δυνατό χαρτί ένας Elfman, αν και δεν περιμένω κάτι ανάλογο του "This is Haloween, this is Haloween..") κι επίσης το δερμάτινο της Jolie έχει πάει ήδη 7,100 δολάρια στο ebay (κι εδώ έμεινα επίσης, γιατί δεν τα έχω...όποιος τα έχει, ας επικοινωνήσει μαζί μου με μήνυμα...:-)..)
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 τα σπασε το εργο το ειδα την τεταρτη, θα περασετε καλα οσοι πατε.
kinitos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 γυρω στις 20 αυγουστου θα κανει "ντου" στις αιθουσες
tzinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 o morgan εχει αρχισει και γινεται σαν τον σαμουελ τζακσον και γυριζει τσιπ κλισαδουρες και αμερικανιες. Βεβαια παραμενει ποιοτικοτατος ηθοποιος και οπως ειπε ο τιτανοτεραστιος και καλυτερος comedy talk show host, ο craig ferguson (leno, colbert... akoma kai o conan, δεν πιανουν μια πλεον μπροστα του), ακομα και σε σκατοταινια να παιζει ο μοργκαν, αυτοματος αυτη ανεβενει ενα επιπεδο. Ειχε καλεσμενο τον πρωταγονιστη τον mc αvoy και λεει μερικες φορες διαβαζεις ενα σεναριο και ακουγετε ηλιθιο, αλλα οταν το διαβαζει ο μοργκαν σε μια σκηνη μοιαζει ιδιοφυές. Και οντως βγαζει αυτην την αβρα, την επιβλητικοτητα. Αλλα ρε γαμωτο 2 ταινιες του δεν του τις συγχωρο. Το ενα ηταν με τον τζετ λι που εκανε τον σκυλο/ανθρωπο και το αλλο το προσφατο με την christina ricci kai justin timberlake (black snake moan). Και τα δυο απο τις χειροτερες και ποιο ηλιθιες ταινιες που εχω δει. Περι wanted, εχω ακουσει στα ταλκ σοους τους ηθοπουους να την προμοταρουν και εχω δει μονο 2-3 κλιπακια οταν προπονουν τον σκοτσεζο τυπα, με την σφαιρα που κανει καμπυλη. Μου φανηκαν πολυ cheesy, σε σημειο που εχασα το ενδιαφερον για να την δω. Αλλα ενταξει δεν ειναι και αρκετο για να βγαλω αποψη για την ταινια.
Ogami Itto Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Έλα ρε. To Black Snake Moan ήταν πολύ καλό. Ίσως να ήταν ότι καλύτερο έχει γυρίσει ο Samuel Jackson τα τελευταία χρόνια.
"electra" Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 o morgan εχει αρχισει και γινεται σαν τον σαμουελ τζακσον και γυριζει τσιπ κλισαδουρες και αμερικανιες. Βεβαια παραμενει ποιοτικοτατος ηθοποιος και οπως ειπε ο τιτανοτεραστιος και καλυτερος comedy talk show host, ο craig ferguson (leno, colbert... akoma kai o conan, δεν πιανουν μια πλεον μπροστα του), ακομα και σε σκατοταινια να παιζει ο μοργκαν, αυτοματος αυτη ανεβενει ενα επιπεδο. Ειχε καλεσμενο τον πρωταγονιστη τον mc αvoy και λεει μερικες φορες διαβαζεις ενα σεναριο και ακουγετε ηλιθιο, αλλα οταν το διαβαζει ο μοργκαν σε μια σκηνη μοιαζει ιδιοφυές. Και οντως βγαζει αυτην την αβρα, την επιβλητικοτητα. Αλλα ρε γαμωτο 2 ταινιες του δεν του τις συγχωρο. Το ενα ηταν με τον τζετ λι που εκανε τον σκυλο/ανθρωπο και το αλλο το προσφατο με την christina ricci kai justin timberlake (black snake moan). Και τα δυο απο τις χειροτερες και ποιο ηλιθιες ταινιες που εχω δει. Περι wanted, εχω ακουσει στα ταλκ σοους τους ηθοπουους να την προμοταρουν και εχω δει μονο 2-3 κλιπακια οταν προπονουν τον σκοτσεζο τυπα, με την σφαιρα που κανει καμπυλη. Μου φανηκαν πολυ cheesy, σε σημειο που εχασα το ενδιαφερον για να την δω. Αλλα ενταξει δεν ειναι και αρκετο για να βγαλω αποψη για την ταινια. To Black Snake Moan δεν το έχω δει, αλλά για το "Danny the Dog" θα διαφωνήσω...Οκ, δεν είναι η ταινία που όταν τη δεις θα πεις "κα-τα-πλη-κτι-κή", αλλά σίγουρα δεν την κλείνεις πριν τελειώσει, έχει κάποιο ενδιαφέρον... Βέβαια αν αυτή είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχεις δει, τότε μάλλον εγώ έχω αντέξει απείρως χειρότερες... Και για να μείνω on-topic: Το Wanted απ' ό,τι φαίνεται τα βγάζει τα λεφτάκια του... 6ο καλύτερο opening weekend για R-rated ταινία μετά από: 1. Τhe Matrix Reloaded 2. The passion of the Christ 3. 300 4. Hannibal 5. Sex and the City Xωρίς φυσικά αυτό να αποδεικνύει και τίποτα...οπότε εν αναμονή....
tzinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ε με τζολι, φριμαν και τρελο προμοσιον λογικο ηταν να κανει καλο ανοιγμα. Στο μπλακ σνεικ ηταν ο σαμουελ η ο μοργκαν? αν ηταν ο σαμουελ οκ, λογικο. Αρα μειον μια πατατα ο μοργκαν. Δεν πειραζει το ντανυ δε ντογκ φτανει, ελα ρε παιδια ο τυπος εκανε τον σκυλο στην μιση ταινια, το σεναριο και το ακτινγκ ηταν για ντοματες, και ριχνανε και μελο μεσα με τον τυφλο και τον τζετ λι να προσπαθει να γινει ανθρωπος απο σκυλος, ημαρτον! Ειδα προχτες το forbiden kingdom και το καραδιασκεδασα. Απολαυστικη περιπετεια, αλλα ο τζετ λι κανει εκει αυτο που ξερει,πεζει ξυλο και κανει πλακιτσα, δεν χρειαζονται δραματα και ακτινγ σκιλς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.