poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 αυτο ειναι αληθεια .σε ολες τις ετερειες υπαρχουν προβληματα και παιζει μεγαλο ρολο και ο χαλκος.αλλα πολλες φορες ειναι και αν θα ερθει τεχνικος σπιτι σου γιατι πολλες φορες το προβλημα ειναι εκει.οτι κατι επεζε με οτε δεν σημαινει οτι ειναι σωστο παντα.
gf030 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Φίλε η εν λόγω προσφορά είναι ψιλοαπάτη. Σε δεσμεύουν για 2 χρόνια να πληρώνεις 33Ε το μήνα και ουσιαστικά έχεις μόνο δωρεάν Ιντερνετ. Οι κλήσεις αστικές και υπεραστικές χρεώνονται κανονικά. Βάλε καλύτερα Forthnet2play και με 40Ε έχεις Ιντερνετ και απεριόριστα δωρεάν αστικές και υπεραστικές και σε διεθνείς προορισμούς. Το laptop που χαρίζουν ουσιαστικα΄το πληρώνεις αφού μία απλή σύνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε καμία εταιρεία δεν στοιχίζει 33Ε το μήνα -μόνο ενδεχομένως στον..ΟΤΕ- Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες? σε γνωστο μου που πηρε το πακετο με λαπτοπ ειπαν αλλα... Οταν λες χρεωνονται κανονικα,τι εννεις? οσο χρεωνει ο πΟΤΕ?
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 καλα απο το τι ισχυει μεχρι τι λενε στον πελατι αστα να πανε.
Daredevil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες? σε γνωστο μου που πηρε τοπακετο με λαπτοπ ειπαν αλλα... Οταν λες χρεωνονται κανονικα,τι εννεις? οσο χρεωνει ο πΟΤΕ? το λέει καθαρά στο site τους Μηνιαία συνδρομή υπηρεσίας 32,90? Διάρκεια σύμβασης 24 μήνες Εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 35? Απαραίτητη χρήση Πιστωτικής κάρτας Η υπηρεσία προσφέρεται μόνο σε περιοχές με κάλυψη από το ιδιόκτητο δίκτυο Tellas Χρεώσεις τηλεφωνικών κλήσεων σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του Tellas Double Play Best Price
gf030 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω για τον κοπο σου Daredevil. Πω πω, θα εχουμε κλαματα....
elis88 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εγώ πάντως στη Τελλάς έχω απεριόριστες αστικές και υπεραστικεσ κλήσεις, 60 λεπτα σε κινητό, σε μερικες χώρες απεριοριστές διεθνης κλήσεις, άρα μάλλον έχει να κάνει και με το πακέτο που επιλέγει κανείς...
lizart684 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δυστηχως το συγκεκριμενο πακετο ΔΕΝ τα παρεχει ολα αυτα.Ουσιαστικα σου κανει "Δωρο" το ιντερνετ αφου αμα τα βαλεις κατω σε 2 χρονια περνεις αυτο το λαπτοπ με τη συγκεκριμενη δοση(και σιγουρα περνεις καλυτερο αν το ανεις μονος σου). Παντως, ενας φιλος που εβαλε απο 7 Ιουνιου, ακομα ουτε λαπτοπ ουτε εξοπλισμο εχει δει..Ιδωμεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.