Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα θα βάλω της "τελλας" το double play...

με 24 σύνδεση και απεριόριστα τηλεφωνα... δώρο έχει laptop....

τι λέτε?έχει πάρει κανεις αυτή τη προσφορα??

πάντως ένας φίλος m από κοντινή περιοχή p έβαλε το ίδιο m λέει ότι πιάνει 10 mbps...

λίγα δεν είναι?? εγώ μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό??

Δημοσ.

Φίλε η εν λόγω προσφορά είναι ψιλοαπάτη. Σε δεσμεύουν για 2 χρόνια να πληρώνεις 33Ε το μήνα και ουσιαστικά έχεις μόνο δωρεάν Ιντερνετ. Οι κλήσεις αστικές και υπεραστικές χρεώνονται κανονικά. Βάλε καλύτερα Forthnet2play και με 40Ε έχεις Ιντερνετ και απεριόριστα δωρεάν αστικές και υπεραστικές και σε διεθνείς προορισμούς. Το laptop που χαρίζουν ουσιαστικα΄το πληρώνεις αφού μία απλή σύνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε καμία εταιρεία δεν στοιχίζει 33Ε το μήνα -μόνο ενδεχομένως στον..ΟΤΕ-

Δημοσ.

να το πουμε και απλα.η τελλας δεν προκειτε να χασει δινοντας ενα λαπτοπ ουτε προκειται να σου κανει χαρη ουτε σε εκτιμαει και λεει καλο παιδι ο γιωργακης να του δωσουμε ενα λαπτοπ.στοχεουουν στα 2 χρονια δεσμευση γιατι στην ουσια ειναι παροχη υπηρεσιων και τα πιο πολλα λεφτα ειναι κερδος.

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι ότι σήμερα πια, είναι απαράδεκτο να δεσμεύεται κάποιος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας ή adsl...

Δημοσ.

αν η γραμμη σουθ ειναι τελεια και δεν εχεις ποτε προβλημα τοτε λες οκ αν ομως εχεις προβληματα μετα αντε να βγαλεις ακρη.βγενει ακρη αλλα θα φας πολλες ωρες οποτε δεν λεει.

Δημοσ.

Μην λέτε μαμακίες που δεν ξέρετε.Δεν προπληρώνεις τίποτα απλά βάζεις σε κάρτα τα πάγια του πρώτου χρόνου.Σου δίνει το λαπτοπ και ασύρματο router για 33 ευρω (2 χρόνια).Αν δεν θες λαπτοπ 23ευρώ .Αν θέλεις το unlimited πακέτο 40 ευρώ.Αρα αν κάποιος απλός χρήστης που ήθελε να κανει μια σύνδεση στο intenet και γούσταρε το λαπτοπ παει εκεί, τόσο απλα.

Δημοσ.
Μην λέτε μαμακίες που δεν ξέρετε.Δεν προπληρώνεις τίποτα απλά βάζεις σε κάρτα τα πάγια του πρώτου χρόνου.Σου δίνει το λαπτοπ και ασύρματο router για 33 ευρω (2 χρόνια).Αν δεν θες λαπτοπ 23ευρώ .Αν θέλεις το unlimited πακέτο 40 ευρώ.Αρα αν κάποιος απλός χρήστης που ήθελε να κανει μια σύνδεση στο intenet και γούσταρε το λαπτοπ παει εκεί, τόσο απλα.

μαρεσει ο τροπος που το γραφεις οτι ολα ειναι τοσο απλα και οτι πας εκει και οτι φευγεις κερδισμενος.εχει να γινειι πανικος με ατομα που θα παρουν το λαπτοπ και θα περιμενουν μηνες να ενεργποιηθουν η θα μεινουν χωρις τηλ και δεν θα βγαζουν ακρη και δεν θα μπορουν να κανουν αλλιως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μην λέτε μαμακίες που δεν ξέρετε.Δεν προπληρώνεις τίποτα απλά βάζεις σε κάρτα τα πάγια του πρώτου χρόνου

μακακία δεν είπες και εσύ με το "δεν προπληρώνεις τπτ"?

προπληρωμή παγίων δεν είναι αυτό? ok δεν είναι και για τα 2 χρόνια, είναι για 1...klap klap...καλά τα πήγεc...

Δημοσ.

Γιατί τα βλέπεις τοσο τραγικά!?!

Πρίν 25 μέρες έκανε ο αδερφός μου αίτηση για το unlimited και χθές ήταν έτοιμος.

Την ίδια αίτηση έκανα και εγώ πριν 2 βδομάδες.

Δημοσ.

ενταξει δεν σημαινει οτι ολοι θα ειναι μια χαρα και κανεις δεν θα εχει προβλημα και μετα αντε να διακοψεις.τα ζω απο πρωτο χερι καλως η κακως.

Δημοσ.

Μια φορά έβαλα Tellas για provider επειδή δεν ήξερα,έκοψα το τηλέφωνο (10/1/06) γιατί άλλαξα σπίτι,τους έστειλα και φαξ για να μου διακόψουν την παροχή υπηρεσιών,και μετά από πολλά φαξ και τηλεφωνικές λογομαχίες με τους υπαλλήλους της,κατέληξα να πληρώνω μέχρι τον Ιούνιο τα πάγια της..

Τώρα εχώ βάλει το Soho της Forthnet και εκτος από μια μέρα που η συνδεσή μου έπεφτε συνέχεια,όλα λειτουργούν άψογα. :)

Δημοσ.

Πάντως το πρόβλημα δεν είναι η Tellas, άλλος είναι ευτηχισμένος άλλος δυστηχησμένος στη Tellas όπως και σε όλες τις άλλες εταιρίες....

Τώρα για το ότι οτι θα σε έχει πελάτη για δύο χρόνια αναγκαστικά σου δίνει ένα λαπτοπ δώρο... αν είναι εντάξει μαζί σου όμως... και εχεις τις επιθημητές ταχύτητες κλπ... χαλάει κανέναν να πάρει ένα λαπτοπ τσαμπέ;

Αλλά από την άλλη σε προσφορές πάντα δεσμέυεσαι.. είτε για 6 μήνες είτε για 1 χρόνο. Εξάλου αν δεν δεσμευόσουν.. κάθε μήνα θα πήγαινα στη Tellas και θα ανοιγόκλεινα συνδέσεις... έχει κάποια λογική το όλο θέμα

Τώρα... ως προς τις παροχές της Τελάς... δεν έχω δει κανέναν ούτε για δείγμα... να κάνει κάποιο τόπικ για το πόσο ευτιχησμένος είναι στην εταιρεία που βρίσκεται... παντού υπάρχουν (δυστηχώς) προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...