renzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Έχω ένα net cafe. Πρόσφατα έβαλα και wifi. Πως μπορώ να συντονίζω ποιος χρησιμοποιεί το δίκτυο? Μπορώ να έχω πολλαπλούς κωδικούς? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα χρέωσης wifi? Έχω ακούσει για κάποιες κάρτες προπληρωμένου χρόνου, πως λειτουργούν αυτές?
renzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Το θέμα είναι να κάνω κάτι χωρίς να χρειάζεται κιάλλοσ εξοπλισμός! Δεν λέει να στίσω κιάλλο server για κάτι που θα χρειάζεται αραιά και που.... Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Κάποιο software? Τα ξενοδοχεία και οι καφετέριες πως το κάνουν???
jamespr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δεν το έχω δοκιμάσει άλλος που το έχει και το δουλεύει κάνει τη δουλειά του (ενοικιαζόμενα δωμάτια) έχει τον isa server είναι πρόγραμμα που παράγει κωδικούς για είσοδο στο wifi που επιλέγεις το χρόνο που θα του επιτρέψεις να μπει. Συνεργάζεται πολύ καλά με linksys. Ελπίζω να βρεις λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.