Προς το περιεχόμενο

GTX280 VS GTX260

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτρέψτε μου να σημειώσω ένα πράγμα: αν η NV δεν κατάφερε με το GT200b να ξεφορτωθεί οτιδήποτε ανήκει σε GPGPU και να επενδύσει τα transistors αυτά σε επιπλέον επιδόσεις τους βλέπω να έρχονται με καμιά τσατσαριά του τύπου GT200-GX2.

Αν θεωρητικά καταφέρουν να χρονίσουν μια GT200b στα ~650/1625 θα τους βγει περίπου 15-20% γρηγορότερη από μια σημερινή 280 που δεν μου ακούγεται να τα καταφέρνει έναντι R700.

Kαι να'τανε μόνο αυτό....αλί και τρισαλί όσων αφορά το RV8x0 του χρόνου. Καλά να πάθουν τα ζώα. ΄Οταν εγώ τους έλεγα ότι η RV670 θα έχει 4 επεξεργαστές και όχι 3 όπως αυτοί υπολόγιζαν γελάγανε.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Αν πεσει η τιμη της 280 περι τα 360 - 400 Ευρω (αναλογα την μαρκα) τοτε κατι κανουμε. Παντως η ATI μια χαρα τα καταφερε για ολους μας ε??

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8294&Itemid=1

?399 performance king, barely

κάτω από 400 euro :P

Δημοσ.

Ανα μπραβο. Τωρα κατι κανουμε ασχετα αν στο Ελλαντα δεν 8α τις δουμε ποτε αυτες τις τιμες. Χωρις πλακα παντως αυτοι που πηρανε 280 με τα 550+ Ευρα πρεπει να φτυνουν φωτια τωρα :cry:

Δημοσ.
Ανα μπραβο. Τωρα κατι κανουμε ασχετα αν στο Ελλαντα δεν 8α τις δουμε ποτε αυτες τις τιμες. Χωρις πλακα παντως αυτοι που πηρανε 280 με τα 550+ Ευρα πρεπει να φτυνουν φωτια τωρα :cry:

Tόσο θα πρέπει να τιμολογηθεί και στο Ελλαδιστάν η επόμενη μπάζα. ΄Οσο για τους βιαστικούς συμβαίνει δυστυχώς και αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο με την συζήτηση: όλα καλά με την 280, αλλά η απόπειρα να χωρέσει στο soprano απέτυχε.... έχετε να προτείνετε κάποιο full case, όχι ιδιαίτερα ακριβό 150-160ε... που να χωράει την 280;; είδα αυτό με +10ε... αξίζει;;

Ευχαριστώ και πάλι

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν συμπαθώ την ThermalFake, άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...(πέταξα όμως την μπιχτή έτσι? :P )

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και ότι ποιο ποιοτικό σε κουτί. Απλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν ομορφιά, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.Αν και είναι πραγματικά τεράστιο και όλοι οι φίλοι μόλις το βλέπουν λένε τι'ν τούτο δω ρε ....θα το εκτιμήσεις πραγματικά σε περιόδους καύσωνα ακόμα και χωρίς air condition στο σπίτι.Πιστεύω πως είναι από τα κουτιά που θα ζήσουν αρκετό καιρό και θα στεγάσουν πολλά PC μου στο μέλλον.Αν και ακριβούτσικο το πήρα για να μην ξαναπάρω μέχρι να ....γεράσω.

Δημοσ.
θα το εκτιμήσεις πραγματικά σε περιόδους καύσωνα ακόμα και χωρίς air condition στο σπίτι.

Ε καλά κουτί είναι πόση διαφορά θερμοκρασίας έχει από άλλα κουτιά?

Δημοσ.
Ε καλά κουτί είναι πόση διαφορά θερμοκρασίας έχει από άλλα κουτιά?

Μεγαλη. Το δικο μου κουτι δεν μπορω να το κλεισω ποτε τα καλοκαιρια. Παντα ανοιχτο και απο τις 2 πλευρες για αερα. Βεβαια το κονφλερ κανει δουλεια 1 φορα την εβδομαδα απο την σκονη που μαζευει αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος για μενα εκτος και αν παρω αλλο κουτι και δεν εχω ορεξη αυτην την στιγμη για κατι τετιο.

Δημοσ.

Τώρα το μεγάλη υποθέτω ότι για κουτί είναι 3-4 βαθμούς διαφορά. Εγώ έχω και νερό και το ψυγείο έξω από το κουτί, οπότε δεν μπορώ να κρίνω, αλλά φαντάζομαι ότι οι θερμοκρασίες δεν έχουν τρομερές αποστάσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...