Προς το περιεχόμενο

GTX280 VS GTX260

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Σε ένα 15λεπτό φεύγω :-D για να πάρω την 280, μετά από παραγγελία και επιλογή παραλαβής από το κατάστημα του Πλαισίου. Ανοίγοντας όμως την σελίδα τους, για δω το τηλέφωνο του καταστήματος βλέπω αυτό, την τιμή προσέξτε! 480ε. Εγώ λοιπόν τι θα πληρώσω ακριβώς; Λογικά, αφού επέλεξα παραλαβή από το κατάστημα, απόδειξη δεν έχει κοπεί, επείδη θα πληρώσω στο ταμείο... άρα λογικά θα ισχύει αυτή η τιμή και για μένα ε;; :confused:

Δημοσ.
Καλημέρα παίδες,

Σε ένα 15λεπτό φεύγω :-D για να πάρω την 280, μετά από παραγγελία και επιλογή παραλαβής από το κατάστημα του Πλαισίου. Ανοίγοντας όμως την σελίδα τους, για δω το τηλέφωνο του καταστήματος βλέπω αυτό, την τιμή προσέξτε! 480ε. Εγώ λοιπόν τι θα πληρώσω ακριβώς; Λογικά, αφού επέλεξα παραλαβή από το κατάστημα, απόδειξη δεν έχει κοπεί, επείδη θα πληρώσω στο ταμείο... άρα λογικά θα ισχύει αυτή η τιμή και για μένα ε;; :confused:

κανε μια εκτυποση αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1136011

κ αν σου πει τπτ ο μακακας στο ταμειο τριψτο του στη μουρη!

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς θα κάνω.. έγινε ευχαριστώ φίλος...

Θα σας κάνω και κανένα review αργότερα ;);)

Δημοσ.

Κάλα νέα και από μένα παιδιά... 480ε την πήρα τελικά, αν και χρειάστηκε να ανεβάσω λίγο τον τόνο της φωνής μου.... λίγο...:-D

Δημοσ.
με πρόλαβε ο tmjujus :P

(rofl τα φτύσε το site του Πλαισίου)

Μην ανησυχείς… συνεχίζεις να είσαι πιο γρήγορος από τον ίσκιο σου

Απλά είχα αλλάξει τα settings σε shadows off για λίγο

ΛοΛ

Δημοσ.

Αν πεσει η τιμη της 280 περι τα 360 - 400 Ευρω (αναλογα την μαρκα) τοτε κατι κανουμε. Παντως η ATI μια χαρα τα καταφερε για ολους μας ε??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...