Προς το περιεχόμενο

GTX280 VS GTX260

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για εξήγησε το μου αυτό εάν μπορείς... Για ποιό λόγο όμως να έχω πρόβλημα επείδη έχει 4rails, από την στιγμή που σχεδόν όλα τα τροφοδοτικά έχουν και αυτά 4rails; Και το τροφοδοτικό αυτό πρόσφατα βγήκε, δεν είναι και παλιό...

Πολλα τροφοδοτικα αναφερονται σε πολλαπλα rails ενω στη πραγματικοτητα εχουν 1 ή δεν εχουν OVC στα rails. Οταν έχεις πολλαπλα rails το καθενα απο αυτα συνδεεται σε καποιες εξωδους(endeiktika π.χ. to rail1 καταληγει στο 24pin, το rail2 στο πρωτα δυο PCI-e, το rail3 στα επωμενα 2 και το rail4 στα molex). Οποτε στη δικη σου περιπτωση καθε rail εχει μεχρι 16Α αλλα συνολικα μπορουν να παρεχουν μεχρι 42Α. Δλδ το καθε rail μονο του μπορει να δωσει 16Α αλλα οταν τα προσθεσεις ολα μαζι δεν μπορουν ξεπερσουν τα 42Α.

Δημοσ.
Πολλα τροφοδοτικα αναφερονται σε πολλαπλα rails ενω στη πραγματικοτητα εχουν 1 ή δεν εχουν OVC στα rails. Οταν έχεις πολλαπλα rails το καθενα απο αυτα συνδεεται σε καποιες εξωδους(endeiktika π.χ. to rail1 καταληγει στο 24pin, το rail2 στο πρωτα δυο PCI-e, το rail3 στα επωμενα 2 και το rail4 στα molex). Οποτε στη δικη σου περιπτωση καθε rail εχει μεχρι 16Α αλλα συνολικα μπορουν να παρεχουν μεχρι 42Α. Δλδ το καθε rail μονο του μπορει να δωσει 16Α αλλα οταν τα προσθεσεις ολα μαζι δεν μπορουν ξεπερσουν τα 42Α.

Ωραία. Έτσι όμως, η συγκεκριμένη κάρτα υποτίθεται ότι δεν θα δούλευει με τα περισσότερα τροφοδοτικά, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω, τα περισσότερα έχουν 3-4 rails (τουλάχιστον έτσι γράφουν) στο καθένα από τα οποία δίνουν 16,18,19Α απότι έχω δει. Μαζί με την κάρτα λοιπόν θα πρέπει να πάρει κάποιος και ένα είδικό τροφοδοτικό το οποίο να έχει μόνο ένα rail, και να δίνει σε αυτό πάνω από 40Α; Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
σα να αρχησαν οι εκπτωσεις,ειδες τι σου κανει ο ανταγωνισμος http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8171&Itemid=65

esterday Zotac ήταν μεταξύ των πρώτων επιχειρήσεων να απαριθμήσει το Geforce του GTX 260 στην εναλλαγή ?319 και η ίδια κάρτα στο χρόνο Τύπου μειώθηκε σε ?289.

ΝVIDIA και Ζοταθ θέλω να καθ:ιστώ Γεφορθε GTX 280 περισσότερο ελκυστικός και ?289 αυτός έχω πολύ καλύτερος πωλώ επιχείρημα απ'ό,τι υψηλός τιμή. Το Radeon HD4870 είναι απαριθμημένο συγχρόνως στο ίδιο κατάστημα, αλλά μη διαθέσιμο για ?249 ή περισσότερο, αλλά αυτό δεν είναι μια τεράστια διαφορά τιμών για να δώσει σε ATI πολύ διάστημα αναπνοής.

Υπονοήσαμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα φέρει πολλούς πολέμους τιμών και φαίνεται ότι έχει αρχίσει ήδη. Αυτό είναι μια κάρτα βανίλιας Zotac και ο άλλος πιό στενός ανταγωνιστής, XFX, πωλεί τη βανίλια του GTX 280 για ?299, ενώ Zotac Geforce GTX 260 amp η έκδοση πωλεί για ?359.

Οι καλές ειδήσεις είναι ότι το GTX 260 είναι διαθέσιμο σήμερα, οι τιμές πηγαίνουν κάτω και ?289 σας παίρνει το φτηνότερο GTX 260, η κάρτα που πρέπει να είναι γρηγορότερη από Radeon HD 4870.

HD gaming με 250-300 ευρω!!!

Ποιος θα το φαντάζονταν ότι θα παίζαμε σε τέτοιες αναλύσεις με όλα τα εφε στα τέρματα σε αυτό το κόστος!!!

Δημοσ.
σα να αρχησαν οι εκπτωσεις,ειδες τι σου κανει ο ανταγωνισμος http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8171&Itemid=65

αυτά θα ισχύσουν εδώ ή μπα.... ;

Ρε jonny τουλάχιστον κάνε εσύ την μετάφραση, περιμένεις τώρα από τον γούγλη... άκου εκεί κάρτα βάνιλιας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...