Προς το περιεχόμενο

GTX280 VS GTX260

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα.... για το psu πείτε ρε παιδιά 3 φορές το ρώτησα :-D... αν και πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα.... Επίσης κάτι ακόμα: μόνο στο Πλαίσιο και στα Multirama υπάρχουν οι κάρτες... eshop και Zero1 ακόμα να φέρουν... ξέρετε τι παίζεται; Θυμάμαι στο άλλο θέμα για τις GTX260/280, ο Ailuros κάτι είχε πει για το eshop.... αλλά τίποτα ακόμα...

Δημοσ.
τι μάρκα είναι τροφοδοτικό?? αν είναι καλό τότε 600αρι φτάνει μια χαρά

Είναι αυτό το Zalman... είχα ακούσει τα καλύτερα και γιαυτό το πήρα...

Δημοσ.
Δες και αυτο το 4870 review . Σε αναλυσεις 22"+ ειναι κορυφη η gtx280 :-)

Σε αυτά τα γραφήματα, η διαφόρα είναι αρκετά μικρή απότι βλέπω εγώ ανάμεσα σε 260 και 4870... κυμάινονται σε 1-1.5 βαθμό... και εγώ δεν θα τρελαίνομαι όλη την ώρα στα beches... ίσα-ίσα να παίζω αξιοπρεπώς τα games που αναφέρω παραπάνω...

Δημοσ.

Η διαφορά στα fps μεταξύ 4870 και 260 είναι μικρή σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.

Αλλά εάν συνυπολογίσεις την διαφορά τιμής… που καταλήγεις ?

Το να αγοράσει κόπος την 280 το θεωρώ… άντε λογικό. Και αυτό γιατί είναι TOP.-

Αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να πληρώσει κανείς την 260 τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Αργότερα κάποιες 260 oc μπορεί (σχετικά απίθανο) εάν είναι και φθηνές να δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Σήμερα… με την καμιά 260!

Δημοσ.

Μην κανεις καν την κινηση για GTX260. Η καρτα ειναι ποιο αργη, ακριβοτερη και ακομα δεν υπαρχει για αγορα πουθενα σε σχεση με την 4870.

Αν πας για GTX280 με γεια σου και καλη διασκεδαση αλλιως με τιποτε την 260. Επισης μπορεις να αφησεις τους "ενδιασμους" σου για τους κοκκινους στο θεμα των οδηγων μιας και αυτο εχει διορθωθει εδω και καιρο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ 280 & 260 γιατί δεν ανήκουν καν στην ίδια κατηγορία από άποψη τιμής.

Για όσους δεν ενδιαφέρει το κόστος και θέλουν το απόλυτο τέρας = GTX280

Για όσους θέλουν κάτι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω χωρίς αμφιβολία = HD4870

Για όσους έχουν οθόνη με ανάλυση ίση ή μικρότερη του 16χ0 * οτιδήποτε, παρακαλώ να σοβαρευτούν και να προσανατολιστούν σε κάτι 4850/9800 και να μην σπαταλούν άδικα τα χρήματά τους.

Bonsoir :)

Δημοσ.
Δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ 280 & 260 γιατί δεν ανήκουν καν στην ίδια κατηγορία από άποψη τιμής.

Για όσους δεν ενδιαφέρει το κόστος και θέλουν το απόλυτο τέρας = GTX280

Για όσους θέλουν κάτι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω χωρίς αμφιβολία = HD4870

Για όσους έχουν οθόνη με ανάλυση ίση ή μικρότερη του 16χ0 * οτιδήποτε, παρακαλώ να σοβαρευτούν και να προσανατολιστούν σε κάτι 4850/9800 και να μην σπαταλούν άδικα τα χρήματά τους.

Bonsoir :)

Η πλακα ειναι πως η 4870 δεν ειναι καν 1 σκαλι ποιο κατω. Παντως σε παρακαλω και εγω ενα 17' CRT samsung εχω και σκοπευω να παω σε ενα 20 - 22' LG και παλι την 4870 θα παρω :lol:

Δημοσ.
Η πλακα ειναι πως η 4870 δεν ειναι καν 1 σκαλι ποιο κατω. Παντως σε παρακαλω και εγω ενα 17' CRT samsung εχω και σκοπευω να παω σε ενα 20 - 22' LG και παλι την 4870 θα παρω :lol:

΄Εχει μια μικρή απόσταση που κυμαίνεται ανάμεσα στα 10-25% (ανάλογα την περίπτωση) στις πιο υψηλές αναλύσεις.

΄Ασχετο με το θέμα αλλά οι CRT είναι άλλο κεφάλαιο από τις LCD. Αν και δεν ξέρω τι μέγιστη ανάλυση έχει η 17-άρα σου, αλλά η 21" (η τελευταία των Μοικανών που έχω ακόμα για παιχνίδια) που έχω έχει γκάμα ανάμεσα στα 1280*960 & 2048*1536@32/75Ηz σαν αποδεκτές αναλύσεις.

Ακόμα πιο άσχετο αλλά δεν σκοπεύω να πάρω καν GPU φέτος. Από ότι υπολογίζω με βλέπω μάλλον για κάτι του τύπου RV870 του χρόνου, αλλά δεν σας λέω γιατί LOL :P

Δημοσ.

Εμενα μεχρι τα 1600 χ 1200 παει αλλα τα βλεπεις ολα σαν μυγες εκτος απο το Half Life. Η καλυτερη αναλυση ειναι στα 1280 για την οθονη μου για να βλεπεις και τιποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

στην tft θα αναγκαστείς να παίζεις 1680χ1050...

αλλά δεν σας λέω γιατί LOL :P

φτου σου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...