Προς το περιεχόμενο

Ή κατι δεν εχω καταλαβει εγω σωστα ή...

Boban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα η κοπελα μου ηθελε να παρει εισητηριο για την συναυλια της Μαντονα. (οκ προσπερναμε την Μαντονα χωρις σχολια) Οποτε μπαινουμε στο καταλληλο site και βλεπω στην εικονα οπου εδειχνε θεσεις και τιμες

πληρωμη με μετρητα 100Ευρω, με καρτα μεσω ιντερνετ 110Ευρω.

Κλεινουμε εισητηρια σε σινεμα απο το ιντερνετ ή μεσω αυτοματης τηλεφωνικης κρατησης 9.50Ε απο 9Ε στο ταμειο.

Τελικα ή τα εργατικα χερια στην Ελλαδα ειναι πιο φτηνα απο τον ΟΤΕ ή καποιοι μας εχουν πιασει λαλακες.

Δημοσ.

Πάνε να βγάλουνε το μικρό έξοδο του 2,5-4% της κάρτας κάτι που είναι απαράδεκτο και δεν το επιτρέπει η ίδια η σύμβαση που κάνουν με την εκάστοτε τράπεζα

Δημοσ.
Σημερα η κοπελα μου ηθελε να παρει εισητηριο για την συναυλια της Μαντονα. (οκ προσπερναμε την Μαντονα χωρις σχολια) Οποτε μπαινουμε στο καταλληλο site και βλεπω στην εικονα οπου εδειχνε θεσεις και τιμες

πληρωμη με μετρητα 100Ευρω, με καρτα μεσω ιντερνετ 110Ευρω.

Κλεινουμε εισητηρια σε σινεμα απο το ιντερνετ ή μεσω αυτοματης τηλεφωνικης κρατησης 9.50Ε απο 9Ε στο ταμειο.

Τελικα ή τα εργατικα χερια στην Ελλαδα ειναι πιο φτηνα απο τον ΟΤΕ ή καποιοι μας εχουν πιασει λαλακες.

Ο ΟΤΕ τί σχέση έχει με την τιμή του εισιτηρίου? :whistle:

Δημοσ.
Παντα φταιει ο οτες

Λαλακία είπα, ξέχνατο... κατάλαβα λάθος αυτό που είχε γράψει... είναι και η ώρα τέτοια, καύσωνας...μη παρεξηγείται :P

Δημοσ.
Πάνε να βγάλουνε το μικρό έξοδο του 2,5-4% της κάρτας κάτι που είναι απαράδεκτο και δεν το επιτρέπει η ίδια η σύμβαση που κάνουν με την εκάστοτε τράπεζα

Ναι αλλα οι αλλοι βαζουν καπελο 10%.

Ο ΟΤΕ ηταν γιατι καποιος πρεπει να φταιει (και ο ΟΤΕ παντα φταιει οπως αναφερθηκε ) και οταν κλεινεις τηλεφωνικα εισητηρια μονο αυτος μεσολαβει και τον πληρωνεις εσυ και ολας οχι η εταιρεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...