Προς το περιεχόμενο

Grid με τριπλό SLI

gary..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ σε vista ultimate 64bit μου παίζει full όλα και τέλεια με 2x8800GTS

από την άλλη στου αδερφού μου με 9800 GX2 1gb ΜΟΝΟ στο le man του κάνει ένα κόλλημα τρελό...το οποίο αν το αφήσεις λίγο στην συνέχεια ξεκολάει και παίζει κανονικά(σε 24 λεπτά, μπορεί να γίνει και 4 φορές).

γνώμη μου είναι ότι φταίει το αρχείο του 'θείου'...

εκτός και αν μιλήσει κάποιος buyer

Δημοσ.

Is ATIʼs Crossfire or NVIDIAʼs SLI supported?

Unfortunately, due to the working of GRIDʼs engine, systems which link two or more graphics cards (i.e. Crossfire or SLI) are not implicitly supported. This means you may not see a performance boost from having the second card, and you may even have trouble running the game. If GRID is failing to start properly and your system is SLI or Crossfire enabled, try disabling the technology in either NVIDIAʼs or ATIʼs control panel in Windows and see if this helps.

αυτο ειναι αποσπασμα απο το read me του grid.Με λιγα λογια δεν το υποστηριζει.

Δημοσ.
[...]Γιατι να κανουν ολοι λαθος το ονομα???Ολοι??καταρα ειναι?

Καραlol

Ένα γράμμα πως κάνει τη διαφορά :>

pure ownage = τους "τάπωσες" :P

• Super Moderators
Δημοσ.
εεε????χαθηκα λιγο...τι pure ownage ?Γιατι να κανουν ολοι λαθος το ονομα???Ολοι??καταρα ειναι?

oops sorry man...έκανα edit :P

εννοούσα ότι ενώ όλοι λέγαμε ο καθένας τα δικά του εσύ με ένα visit στο site/forum το καθάρισες

Δημοσ.
Σε Vista ή σε XP?

Tο δοκιμασα στο συστημα μου ολα φουλ σε 1280χ1024 κα παει σφαιρα. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το game Μαλλον οι drivers θα φταινε..

• Super Moderators
Δημοσ.

κάποιος δεν διαβάζει τα προηγούμενα posts, μου φαίνεται, ρίξε μια ματιά στο #18 του mavlameMou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...