sabolion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Για σας. Ψάχνω ένα βιβλίο μαγείας που ότι γράφει μέσα να γίνετε, εννοώ ότι τα μαγικά θα είναι μαγικά δηλαδή θα πιάνουνε. Πρόσφατα έμαθα για το «7 ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ». Το συστήνετε για κάποιον αρχάριο? Τι βιβλίο θα μου συστήνατε? Ξέρει κάποιος από προσωπική πήρα?
cassidy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Το Νεκρονομικόν, τα Πνακοτικά Χειρόγραφα, τα κείμενα της Ρ'λύε, το De Vermis Mysteriis. Aν δε βρεις τίποτα από τα παραπάνω, χτύπα ένα τσελεμεντέ κι άρχισε με τις απλές συνταγές, τουλάχιστον να συνηθίσεις την όλη κατάσταση με χύτρες, κουτάλες κι ανακάτεμα.
antonl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Το Νεκρονομικόν, τα Πνακοτικά Χειρόγραφα, τα κείμενα της Ρ'λύε, το De Vermis Mysteriis. Aν δε βρεις τίποτα από τα παραπάνω, χτύπα ένα τσελεμεντέ κι άρχισε με τις απλές συνταγές, τουλάχιστον να συνηθίσεις την όλη κατάσταση με χύτρες, κουτάλες κι ανακάτεμα. Να σαι καλά, έλιωσα @sabolion: Αν σοβαρολογείς, θα πρότεινα, φιλικά, να το αφήσεις το άθλημα.
coolman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Το Νεκρονομικόν, τα Πνακοτικά Χειρόγραφα, τα κείμενα της Ρ'λύε, το De Vermis Mysteriis. Και που ξέρεις ότι όσα λένε γίνονται; @sabolion: Εδώ θα βρεις πολύ πράμα http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/203-3778741-4226314?url=search-alias%3Daps&field-keywords=magic+tricks&x=0&y=0
BWolfgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 αυτό http://www.perizitito.gr/product.php?productid=26521 το βιβλίο αυτό όσο αστείο και να μοιάζει το εξώφυλο εκδόθηκε το 1930 κάτι από την Ε.Ψ.Ε. αν ξέρεις λίγο ιστορία... Αν και αμφιβάλω κατα πόσο πρέπει να δημοσιευτεί εδώ, παρ' όλα αυτά το κάνω. Προτού εφαρμόσεις οποιαδήποτε πρακτική, να έχεις διαβάσει πολύ θεωρία, πολύ φιλοσοφία και να είσαι σίγουρος για την κοσμοθεωρία και την θρησκεία σου, όποια και αν είναι αυτή. Επίσης δες στο http://www.artofwise.gr Καλή πορεία και προσοχη...
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μην τα γελάτε ένας φίλος μου, μου είπε ότι ένας γνωστός του, του είπε ότι η αδελφή του είπε ανάποδα την λέξη αμπρα κατάμπρα 3 φορές και τηλεμεταφέρθηκε!!!! sabolion μην πιστεύεις τέτοιες μ@λ@κ13ς δεν γίνονται αυτά ούτε υπάρχουν μαγικά που πιάνουν. Ψευταράδες και ταχυδακτυλουργοί/ευκολόπιστοι δώξα σοι ο θεός άπειροι...
bolec Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλά ρε Praetorianos, δεν ντρέπεσαι καθόλου? Τόσος κόσμος βγάζει τα προς το ζειν πουλόντας παπατζιλίκι.Θες να τους κλείσιες τα σπίτια?:lol:
Sellers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μην τα γελάτε ένας φίλος μου, μου είπε ότι ένας γνωστός του, του είπε ότι η αδελφή του είπε ανάποδα την λέξη αμπρα κατάμπρα 3 φορές και τηλεμεταφέρθηκε!!!! Εδώ ήρθε. Πες τον φίλο σου να έρθει να την πάρει γιατι μας έχει τηλεμεταφέρει όλα τα πράγματα του σπιτιού. Τώρα σου γράφω απο την χέστρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Πρόσφατα έμαθα για το «7 ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ». τα 7 χρόνια του Harry Potter στο Ηοgwards? (one book per year)
Lomar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 μια και φοριέται πολύ τώρα τελευταία στο ινσόμνια:
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλά ρε Praetorianos, δεν ντρέπεσαι καθόλου? Τόσος κόσμος βγάζει τα προς το ζειν πουλόντας παπατζιλίκι.Θες να τους κλείσιες τα σπίτια?:lol: Άστα να πάνε. Και μάλιστα αν τους πεις και τίποτα είσαι άπιστος και "δεν ξέρεις από τέτοια", δεν παίζουν με τέτοια πράγματα και άλλα γραφικά. Εδώ βέβαια γίνεται πιστευτό και ονομάζονται επιστήμονες κάποιοι που λένε ότι αν κλάσει σήμερα ο Πλούτωνας ή βήξει ο αστερισμός Χ θα έχουμε κακοτυχία τι να πεις...Καλή λευτεριά Εδώ ήρθε. Πες τον φίλο σου να έρθει να την πάρει γιατι μας έχει τηλεμεταφέρει όλα τα πράγματα του σπιτιού. Τώρα σου γράφω απο την χέστρα. Καλά ρε φίλε έλιωσα απλά :lol:
papahlamidas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα να πας στο Άγιο Σάββα στον Καρέα για έναν εξορκισμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.