NemeSis1990 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δεν πέρασα πουθενά μιας και έβγαλα μόνο 8.500 μόρια. Τώρα τι επιλογές έχω? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ΙΕΚ που να είναι κοντά στην περιοχή μου (Καλαμαριά)? Τι κριτήρια απαιτούνται για να γραφτώ σε ΙΕΚ?
aGka8l Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 για ιεκ βαθμος απολυτηριου νομιζω ειναι το μονο και ανλογα με το ποσοι θα κανουν αιτηση! επειδη εχω περασει απο ενα Ιεκ , αποψη μ θα ηταν να ξαναδωσεις
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Και ΙΕΚ ΑΝ πας πήγαινε σε κάποιο καλό ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο.
iNorganic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 semi-offtopic Αμα εχεις $$ πανε κανα deree η indianapolis, αμα αναγωριστουν εδω θα εισαι αρχοντας ή εξωτερικο . Τωρα για καλαμαρια δεν εχω ιδεα τι παιζει. Αμα ειναι προβλημα το οικονομικο τοτε η καλυτερη λυση ειναι να ξαναδωσεις
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Και γω θα σου έλεγα αν έχεις υπομονή να ξαναδώσεις.. Είναι μεγάλο παλούκι αλλά αν καταφέρεις και περάσεις του χρόνου σε πανεπιστήμιο θα δεις ότι θα λες "καλά έκανα και δεν την έκανα για ΙΕΚ". Αν πάντως τα ενδιαφέροντα σου παραμένουν υπολογιστές υπάρχουν ορισμένα καλά ΙΕΚ αν και δεν είναι πολύ αναγνωρίσιμα.. Σταθμίζεις και παίρνεις.
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Και γω θα σου έλεγα αν έχεις υπομονή να ξαναδώσεις.. Είναι μεγάλο παλούκι αλλά αν καταφέρεις και περάσεις του χρόνου σε πανεπιστήμιο θα δεις ότι θα λες "καλά έκανα και δεν την έκανα για ΙΕΚ". Αν πάντως τα ενδιαφέροντα σου παραμένουν υπολογιστές υπάρχουν ορισμένα καλά ΙΕΚ αν και δεν είναι πολύ αναγνωρίσιμα.. Σταθμίζεις και παίρνεις. Ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά δύσκολα να ξαναδώσω, δε την παλεύω… ποτέ δε την πάλεψα! Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο που να έχει σχέση με την πληροφορική?
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 κατι σε ιεκ σχεδίασης παιχνιδιών δεν έψαχνες; Ναι! Αλλά τώρα ψάχνομε γενικός σε όλους τους τομείς γιατί μου είχατε δώσει να καταλάβω πως κάτι τέτοιο δεν έχει μέλλον στο Ελλαδιστάν.
Lomar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 στο είχαμε εξηγήσει κάποια άτομα και στο προηγούμενο thread οτι πέρα απο τον παράγοντα ελλαδιστάν, παίιζει και το σενάριο να μην τη παλέψεις με τα μαθηματικά κ τον προγραμματισμό και να τα παρατήσεις ή ακόμα χειρότερα το ιεκ να μη καταφέρει να σου μάθει σωστά όσα διαφημίζει οτι προσφέρει. πάντως σε ένα καλό ιδιωτικό ιεκ και με πολύ σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις αν πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις, όχι μόνο στα υπολογιστάια, αλλα γενικότερα σε όλα τα πράγματα.
ippo00 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εδώ δεν μπορείς ούτε 10 να βγάλεις και μιλας για ελλαδιστάν..
akpe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εδώ δεν μπορείς ούτε 10 να βγάλεις και μιλας για ελλαδιστάν.. when everything else fails, it -must- be the system. ontopic: ξαναδώσε. been there done that. σίγουρα δεν θα το μετανοιώσεις (εκτός αν βγάλεις 8k μόρια πάλι).
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 when everything else fails, it -must- be the system. [/offtopic on] Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον NemeSis1990 o ippo έχει ένα μικρό δίκιο. Όλοι βγαίνουν και βρίζουν το "σύστημα", το Ελλαδιστάν, την παιδεία κτλ κτλ αλλά δεν φταίει πάντοτε αυτό. Δεν γίνεται όλοι να μπούνε σε πανεπιστήμια γιατί μετά ο NemeSis1990 και κάθε άλλος εκεί που θα έπρεπε να συναγωνιστεί 10 άτομα, θα πρέπει να συναγωνιστεί 100 που στο κάτω κάτω δεν το αξίζουν κιόλας. Προσωπική γνώμη πάντα. Αν και ο Nemesis το είπε για την πρόοδο της Ελλάδας στο θέμα της τεχνολογίας και όχι για τις πανελλήνιες. [/offtopic off] Όχι δεν γνωρίζω κανένα τέτοιο ΙΕΚ αλλά φαντάζομαι ειδικά στην πληροφορική θα υπάρχουν πολλά. Ψάξε πάντως τα μαθήματα και την αναγνωρισιμότητα τους γιατί μερικά είναι γτπ
akpe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 [/offtopic on][...]Όλοι βγαίνουν και βρίζουν το "σύστημα", το Ελλαδιστάν, την παιδεία κτλ κτλ αλλά δεν φταίει πάντοτε αυτό.[...][/offtopic off] offtopicιάζω πάλι, αλλά that was exactly my point Και δεν αναφέρομαι βέβαια σε κανέναν από εδώ προσωπικά, αλλά τα όσα έχω ακούσει και φέτος μετά τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με το post του ippo00 με έκαναν να ξεσπάσω carry on ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.