Προς το περιεχόμενο

προβλημα με αποτομα shutdown

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello, παραθέτω το πρόβλημα ενός φίλου

"Λοιπόν. Έχω το εξής πρόβλημα με το PC μου. Σβήνει εντελώς ξαφνικά και από μόνο του. Άμα πάω να πατήσω να ανοίξει, φορτώνει για ένα δευτερόλεπτο και μετά σβήνει. Σαν να μην έχει "ενέργεια" να ανοιξει. Οπότε θέλει μετά από λίγη ώρα να τον ανοίξω. Επίσης μετά από ένα πρόβλημα που έιχα με τον ήχο μου, επανεγκατέστησα τους drivers ήχου για να το λύσω. Από τότε και σε τακτά χρονικά διαστήματα, μου βγάζει παράθυρο ειδοποίησης από την Realtek ότι κάποια συσκευή (μικρόφωνο, ηχεία) αποσυνδέθηκε. Επείδη καταντάει ενοχλητικό, το σβήνω μια και έξω μεσα από την διαχείρηση εργασιών. Σκέφτηκα λοιπόν μήπως δεν πατάει καλά η κάρτα ήχου στην μητρική πλακέτα και έτσι σβήνει ο υπολογιστής. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. Έχετε καμμιά ιδέα?"

:-)

Δημοσ.

Κλασικά ξήλωμα όλα από επάνω κρατάμε τα βασικά (μητρική,cpu,μνήμη σκληρό,τροφοδοτικό)και ανοίγουμε το pc εάν μας το κάνει τσεκάρουμε πρώτα καλώδια ρεύματος για τυχόν βραχυκυκλώματα η ξεφτισμένα καλώδια που ακουμπούν στο σασί(κουτί) εάν μας το ξανακάνει αλλάζουμε τροφοδοτικό η αγοράζουμε ένα των 15 ευρώ Innovator 450 watt για να το έχουμε και για ώρα ανάγκης ,εάν μας το κάνει ξανά μητρική σίγουρα.

έτσι ξεκινάμε πάντα .

προσωπικά πιστεύω οτι είναι μητρική ,τώρα πες μου οτι είναι και asus Mn32 - sli deluxe?

να σου πω ότι τα ίδια μου έκανε ούτε 20 ήμερων μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...