p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 αυτη η μικρη ασπρη συσκευη της microsoft εχει 'διχασει' οσο λιγα πραγματα τα τελευταια χρονια στον χωρο των video games. εχει κατηγορηθει για μεγαλο αριθμο πραγματων απο τους "πολεμιους", ενω εχει αγαπηθει οσο καμια αλλη κονσολα στο παρελθον απο τους κατοχους της. σε αυτο το θεμα θα παρακολουθησουμε -αν μπορεσουμε- τι θα παθουν τα ασπρα μηχανακια μας απο το 'βαρβαρο καλοκαιρι' ;p που ξεκινησε. τα μελη του insomnia θα αποτελεσουν το στατιστικο δειγμα του τι τρεχει τελικα με τα 360. οποιανου λοιπον το 360 αποφασισει αυτον τον καιρο οτι το κλιμα ειναι πολυ ζεστο για τις σιλικονες του και αποδημησει σε αλλα εδαφη πιο χλοερα κλπ, παρακαλειται να το αναφερει σε αυτο το θεμα. απαραιτητα στοιχεια για να μπορεσει να γινει ο καταμερισμος, ωστε να βγουν και καποια συμπερασματα, ειναι τα 3 στοιχεια της κονσολας, οπως αυτα αναγραφονται στο πισω αυτοκολλητακι: 1. "SERIAL NO.:" 2. "MFG. DATE:" 3. "PRODUCT ID:". και οπως φαινονται στην παρακατω φωτογραφια: μαζι με αυτη τη φωτογραφια, παρακαλειστε να τραβηξετε και φωτογραφιες απο την συμπεριφορα της προβληματικης κονσολας, προκειμενου να μπορει να γινει και καποια εικασια για το τι οδηγησε στο τελος της. επισης τετοιες φωτο θα ειναι αρκετα -εως πολυ- ενδιαφερον θεαμα για ολους, ασχετως αν εχουν 360 ή οχι. ;] και φυσικα, οτι ιδεες εχετε για το πως το συγκεκριμενο θεμα θα λειτουργησει πιο καλα, ειστε ευπροσδεκτοι να τις γραψετε! ....για να δουμε λοιπον, ειναι στατιστικα σιγουρο οτι οποια κονσολα βγαινει απο εδω: καταληγει ετσι:
mihranalthaqafi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 εμενα που μου καηκε πριν απο 2 εβδομαδες ηδη refurbished 360 μετραει;;;;
p3tran Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 μετραει! ολα μετρανε! ομως please ανεβασε φωτο το ταμπελακι (τουλαχιστον)
v0rtex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Οποιος θέλει να πουλήσει το χαλασμένο του 360 pm
Niko Bellic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Tο δικό μου για την ώρα αντέχει ακόμα Όταν τα φτύσει θα σας πω .Φτιάχτηκε τέλη 2006 οπότε και αυτό κοντεύει
Pytzamarama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εμενα η launch μου εχει χαλασει 8 φορες και την εχω εγχειρησει προσωπικα ισαριθμες φορες. Χτες εσκασε ξανα (πανω που τσιμπαγα multi Achievement στο UT3 ) αλλα πλεον δεν την παλευω να την ξαναφτιαξω. Παω να παρω ενα arcade να το μονταρω και να ησυχασω.Απλα ελπιζω να μην πεσω σε LiteOn. Ρε μαγκες ξερει κανεις που παιζουν Arcade με 12 ατοκες? (διοτι αν τα δωσω κασερι θα γκρινιαζει η γυναικα και δεν τη παλευω τη φαση επισης )
vsabbath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εμενα η launch μου εχει χαλασει 8 φορες και την εχω εγχειρησει προσωπικα ισαριθμες φορες. Χτες εσκασε ξανα (πανω που τσιμπαγα multi Achievement στο UT3 ) αλλα πλεον δεν την παλευω να την ξαναφτιαξω. Παω να παρω ενα arcade να το μονταρω και να ησυχασω.Απλα ελπιζω να μην πεσω σε LiteOn. Ρε μαγκες ξερει κανεις που παιζουν Arcade με 12 ατοκες? (διοτι αν τα δωσω κασερι θα γκρινιαζει η γυναικα και δεν τη παλευω τη φαση επισης ) νομίζω σε Κωτσοβολο και Πλαισιο.
Pytzamarama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Thanx!Θα δοκιμασω αν και στο site του Πλαισιου πλεον δεν εχει πλεον 360 κονσολες!!Περιεργο... Παντως στεναχωρηθηκα.Παρολο που το εχω κανει σαν τη καλυβα του Καραγκιοζη το 360 μου με τρυπες,ψυκτρες,καμπριο κτλ το λυπαμαι το κακομοιρο που το παραταω :D
sret Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Περιμενε λιγο για καινουργια κονσολα θα μειωθει η τιμη κατα 50 δολλαρια τις επομενες μερες.
Pytzamarama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 μονο και μονο η υπαρξη του τοπικ κατι λεει.. Ασε ρε τρολακο εσυ Επιστροφη στο θεμα τωρα. Στο Πλαισιο μου ειπαν οτι δεν φερνουν πλεον. Ο Παπασωτηριου και το Eshop δεν εχει. Τι παιζει?
xaros73 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγω παντως την εκανα την μαλ....α και βιαστηκα να το κλεισω ζεστο οπως ηταν μετα απο παιχνιδι και αυτο ηταν... Τοσο καιρο ακολουθουσα την συμβουλη ενος φιλου απο το φορουμ και το αφηνα να κρυωσει πρωτα κανα 5λεπτο. Ας προσεχα.... Και τελος για προτεινετε τι να κανω τωρα σαν πιθανες λυσεις, ειχα μπαναριστει κι'ολας και ψαχνομουνα για νεα κονσολα ηδη. Με την παλια τι μπορω να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.