nik1992 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Που πρεπει να παω και ποιο ειναι ~ το κοστος? Ξερετε κανεναν στην Αθηνα?
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Character/style ή font? Για θεσσαλονίκη όσους θέλεις... για αθήνα αν μου πείς τι θέλεις και σε τί μέγεθος μπορώ μάλλον να βρώ κάποιον και εκεί.. Μην το γυρίσουμε π.μ. γιατί ίσως να είναι δώρον άδωρον.. Πές τι ακριβώς θέλεις και σε τί διαστάσεις και βλέπουμε..
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ίσως αν ξέρεις κάποιον που είναι σε κανά γνωστό crew -
nik1992 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Εχω σχεδιασει ενα grafity (LOL) με μικρες εικονες ενδιαμεσα, φοντο δεν εχω βρει χρωμα, για Αθηνα, διαστασεις ~ 1,5*1 (μ). Και η δευτερη σκεψη μου ενα αυτοκινητο, (bugatti Veyron ή BMW M3). Απλα με ενδιαφερει η τιμη γτ δεν διαθετω και παρα πολλα...
skiaxtro7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 εξηγησε λιγο καλυτερα τι ακριβως θες να μαθεις..αν θες ενα προχειρο υπολογισμο και διευθυνση μαγαζιων με σπρει αθηνα ξερω εγω
archsatan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ξέρω bart από LIFO και mohar από KUKU. Και τι μ αυτο? Το πολύ πολύ να σε φερμάρουν....
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εχω σχεδιασει ενα grafity (LOL) με μικρες εικονες ενδιαμεσα, φοντο δεν εχω βρει χρωμα, για Αθηνα, διαστασεις ~ 1,5*1 (μ). Και η δευτερη σκεψη μου ενα αυτοκινητο, (bugatti Veyron ή BMW M3). Απλα με ενδιαφερει η τιμη γτ δεν διαθετω και παρα πολλα... Και τί ακριβώς περιμένεις να κάνεις σε 1τμ? Απο ότι καταλαβαίνω σε τρώει η ταύλα.. Πάρε λοιπόν κάνα spray και κάνα φίλο και κάντε τη φάση σας. Άσε τις πληρωμές και τα λοιπά αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σου κάνει... Τα ίδια είχα περάσει και γώ όταν πρωτοείχε έρθει η μόδα των graffiti...Να σου πω οτι αυτοκίνητο όπως το φαντάζεσαι δέν βγαίνει έτσι απλά με spray σε 1τμ.. Θέλει πατέντα στην πατέντα.. πινελάκι και πολύ ταλέντο... Ένα απλό style δεν είναι κάτι ιδιαίτερο να γίνει.. Πήγαινε σε κάνα μέρος που ξέρεις οτι μαζεύονται graffiτάδες και πές σε κάνα ταλαντούχο πιτσιρικά αν ψήνεται να το κάνει αν του βάλεις τα spray... Συνήθως επειδή το practice έιναι πάνω απο όλα.. αν κάποιος το κάνει για το χαβά του και μόνο (οι περισσότεροι) θα δεχτεί και θα έχει λογικά και ένα καλό αποτέλεσμα.. Για ένα style στο μέγεθος που λές θέλεις 7-8 spray για κάτι ΠΟΛΥ πολύπλοκο και υπολόγιζε γύρω στο 3? έκαστο... Μπορείς φυσικά να την βγάλεις πιο φθηνά με κάτι πιό απλό και οικονομικό.. yo
Panagiotismeth Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 κανο γκραφιτι αν θες μπορω να σου στειω λινκ με εργα μου
papahlamidas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Φίλε Panagiotismeth πληροφοριακά απαγορεύονται τα Greeklish το λέω μιας και είσαι νέο μέλος και δεν έχεις διαβάσει ακόμα τα Rules.
SpyrosR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο character, σου συστήνω ΛΕΚΙ. Ασχολείται 12+ χρόνια και είναι φοβερός. Αν θες, μου στέλνεις ΠΜ να σου δώσω φωτογραφίες από δουλειές του, τιμή και τηλέφωνο. Αλλιώς πέρνα από το Hip Hop Shop (Διονύσου 6, Μαρούσι) και μίλα στα παιδιά. Ίσως σε βοηθήσουν. Είναι απ' τους καλύτερους στην Ελλάδα. Ρώτα για Sake ή Dask αν θες characters, και Speg ή Dask πάλι αν θες styles.
teo412 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 που μπορώ να βρω γκραφιτες να μου κάνουν στον τοίχο του σπιτιού μου? εχω άδεια από γονείς από λαρισα <<για λάρισα ξέρει κανείς κανέναν επαγγελματία να κάνει graffiti>>?
HexStatic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 graffiti είναι με τον τόνο στο 1ο (ι)[γκραφίτι] και όχι grafity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.