Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε games για LAN... :P

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω διαμορφώσει ένα χώρο στο σπίτι μου, και έβαλα 4 pc σε δίκτυο LAN & internet, μαζευόμαστε με φίλους και παίζουμε διάφορα παιχνιδάκια σε LAN... Έχουμε αρκετά, αλλα έχουμε ξεμείνει απο ιδέες, τι να παίξουμε???? Ξέρετε κάποιο παιχνίδι που να είναι καλό για να παιχτεί LAN με 4 παίκτες? Δεν με ενδιαφέρει αν είναι παλιό ή καινούργιο, απλά να είναι ευχάριστο σαν εμπειρία :-)

Υ.Γ. Έχουμε είδη τα: Seven Kingdoms 2, Age Of Empires 2, Counter Strike, Halo, Serious Sam 2, C&C Red Alert 2, Battlefield 1942, Medieval 2 Total War. {άκυρο αλλά τώρα πρόσεξα ότι τα περισσότερα είναι το 2ο sequel :P}

Αποκλείονται δια ροπάλου: Age Of Empires 3, οποιαδήποτε έκδοση του PES :P

{έκανα search, αλλα δεν βρήκα κανένα παρόμοιο thread στις 8 πρώτες σελίδες...}

Δημοσ.

Το Rainbox Six - Raven Shield που έπαιζα παλιά ήταν πολύ καλό γιατί σε άφηνε να παίζεις σε multiplayer ακόμα και τις αποστολές που παίζεις σαν single player..Βέβαια το είχα δοκιμάσει με 2 pc..Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει το ίδιο και με 4 παίχτες..

- Call of Duty..

- Live for Speed..

Δημοσ.

Τhnx για τις προτάσεις... Αλλά όσων αφορά τα COD είναι πολύ μεγάλα τα maps για 4 ατομά ρε παιδια :P

Y.Γ. ξέρετε αν σε οποιοδήποτα παιχνίδι της σειράς Total War, γίνεται να παίξουμε Multiplayer στον strategy map? Δηλαδή να μην είναι το παιχνίδι απλώς μια μάχη, αλλα να διαλέξει ο καθένας έναν λαό, και να παίζουμε σαν το singleplayer?

Υ.Γ.2. περιμένω κ αλλα υποψήφια Games :P (όχι απαραίτητα καινούργια...)

Δημοσ.

φιλε alchemist μπορεις να βαλεις σε μια σειρα προτιμησης τα παιχνιδια που εχεις παιξει για να παρουμε και εμεις καμια ιδεα?

εγω προτεινω:

call of duty2&4

lord of the rings:battle for middle earth2

halo

kai flat out...

to multyplayer του τελευταιου ειναι must!!!

Δημοσ.
φιλε alchemist μπορεις να βαλεις σε μια σειρα προτιμησης τα παιχνιδια που εχεις παιξει για να παρουμε και εμεις καμια ιδεα?

εγω προτεινω:

call of duty2&4

lord of the rings:battle for middle earth2

halo

kai flat out...

to multyplayer του τελευταιου ειναι must!!!

Κοίτα το απόλυτο Multiplayer παιχνίδι για μένα είναι το Seven Kingdoms 2: The Frythan Wars... Είναι RTS, αλλά μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτόγνωρο... Micro-Management, Πράκτωρες, διπλωματία, προδοσίες,εμπόριο,δολοφονίες,ήρωες,επικές μάχες,στρατιώτες που αποκτούν εμπειρία... θα μπορούσα να μιλάω συνέχεια, και όλα αυτά σε ενα RTS περιβάλλον... Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν το καταλάβεις θα κολήσεις... (αν φυσιακά δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα γραφικα κτλπ...το παιχνίδι είναι του 1998 :D )

Απο εκεί και πέρα, πάρα πολυ καλά είναι το ΑΟΕ 2, (αν και μπορεί να κρατήσει ώρες των ωρών),το battlefield έχει τρελό γέλιο... τώρα για τα υπόλοιπα δύσκολα τα βάζω σε σειρά προτίμησεις καθώς είναι πολύ κοντά... :P

Y.Γ. το flat out, είναι κάτι όπως το destruction derby? (το οποίο θα δοκιμάσω παρεπιπτώντος :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...