i_a_s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 σωστος βρε haHA... ευχαριστώ... disqualified.. μερσι, όσο για τα software εχεις δικιο, βλέποντας και κάνοντας.
i_a_s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Λοιπον, καλο-κοιτάζω τωρα και τον Lenovo ThinkPad 61p σε 15,4 wide εκδοση http://www5.pc.ibm.com/uk/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_NH3EEUK?open&OpenDocument&epi=web_express μάλιστα υποτίθεται οτι ειναι και ο μοναδικός που έχει την nVIDIA Quadro FX 570M που ειναι στη mid-range κατηγορια καρτων της nvidia.. δε ξέρω αν υπάρχει αλλο laptop με καλύτερη καρτα (σε 15αρι παντα). Θα πρεπει να παρω τηλ. την ΙΒΜ να δω όμως ενα το έχουν και απο που μπορώ να το πάρω.. αλήθεια, ξέρετε τι γίνεται με το λιανικό δίκτυο της ΙΒΜ - lenovo-whatever?΄Τι εγγυήσεις δινει η IBM? ειναι αντίστοιχη των dell? Η εξυπηρέτηση? (ε.. ποτέ δε το πίστευα οτι μπορει να κοιταζα ιβμ... γυρίσματα που εχει ο καιρός.. ) εδιτ : μολις ειδα οτι το εν λογω μηχανημα κοστιζει περιπου 2.600.... μαααααλιστα.
Draculina Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Να πω κατ'αρχας οτι πηρα τηλέφωνο τη Dell και δε μου ειπαν τίποτα για καλύτερη τιμή παρ' ολο που πλαγίως ρώτησα εαν η τελικη τιμή ειναι αυτή που αναγράφεται στο site. Οπότε κατι configurations που έκανα (και ιδίως για αγορα απο την ίδια τη dell) δε τα σκεφτομαι καν αφου έφτασα σε κατι τιμές 2.200 ευρώ. Ναι?? Να τους πάρει, χάλασαν και αυτοί...Πριν λίγο καιρό σου έκαναν configuration τηλεφωνικά και τιμούλα επίσης...Σου έστελναν την προσφορά με μειλ και είχες κάποιο χρονικό διάστημα να την αποδεχτείς για να προχωρήσει η παραγγελία. Αν δεν συμφωνούσες απλά δεν έκανες τπτ. Πάει +αυτο δλδ...Δεν σου έδωσαν κάποιο πωλητή να σου κάνει προσφορά?? Και γω που καλόβλεπα τα latitude...
i_a_s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τι να πω, πηρα τον αριθμο που εχουν στο site τους για τηλεφωνικες πωλήσεις και μετα μεσω του menu (πατα 1, πατα 5, πατα 27) μίλησα με κάποιο κύριο.. δε μου φάνηκε να πω την αλήθεια και πολυ για πωλητής... ή αν ήταν τοτε ήταν κακος μιας και δε μου έδωσε την αίσθηση οτι ήθελε να μου πουλήσει υπολογιστη.. βέβαια, ευγενέστατος ηταν. Αισθάνθηκα σα να του τρωω το χρονο λίγο.. αλλα μπορει και να κανω λάθος .. τι να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.