Προς το περιεχόμενο

Παράξενα πράγματα

xsot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγορασει εδω και 6 μηνες ενα λαπτοπ απο το e-shop.gr...Εκει που ειχα ψιλοχαλαστει που ειχε καρτα με 256 mb μνημη και οχι τρομερο υποσηστημα(8400Μ GS)εβαλα πανω το EVEREST HOME EDITION και μου την παρουσιαζει με 512 πανω-κι ολα αυτα χωρις να εχω επιλεξει(εν γνωση μου)μεσω BIOS να δωσω μνημη απ' το συστημα...Τι παιζει???Υπαρχει περιπτωση να κανει το Riva Tuner που εχω βαλει τετοια δουλεια????

Δημοσ.

λαθος του προγραμματος παιζει....ενος φιλου με κανονικη 8400gs σε desktop pc το gpu-z την βλεπει 256 κανονικα και το everest 512...και το διαγνωστικο των wndows 256....

• Moderators
Δημοσ.

XP or Vista εχεις? Πηγαινε στο Ο υπολογιστης μου και πες ποση ραμ λεει οτι εχεις.

Δημοσ.
XP or Vista εχεις? Πηγαινε στο Ο υπολογιστης μου και πες ποση ραμ λεει οτι εχεις.

ΧΡ με 2GB μνημη,οσο ειναι και η ονμαστηκη...Και το Εβερεστ το ιδια λεει για τη μνημη...

Δημοσ.

Η μνήμη της καρτας γραφικών είναι shared οπότε δεσμέυει ΜΒ απο την κεντρική μνήμη του συστήματος..

Δημοσ.
Η μνήμη της καρτας γραφικών είναι shared οπότε δεσμέυει ΜΒ απο την κεντρική μνήμη του συστήματος..

Δεν θα επρεπε ομως να φαινεται καπου αυτο???

Δημοσ.
Δεν θα επρεπε ομως να φαινεται καπου αυτο???

Από όσο γνωρίζω όχι.

Γίνεται αυτόματη χρήση της μνήμης ανάλογα τις ανάγκες των λογισμικών.

Ανάγκες έχουν κυρίως τα παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...