newtech Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καλησπερα. Εχω τον 9750 (95w) και η ψυκτρα του ωρες ωρες ανεβαζει στροφες και με εχει ζαλισει.. Υπαρχει να μου πειτε καποια καλη ψυκτρα (δεν κανω OC) αλλα και παραλληλα αθορυβη? Μεχρι 50€ περιπου (ειδα κατι ASUS και μου φανικαν καλες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα. Εχω τον 9750 (95w) και η ψυκτρα του ωρες ωρες ανεβαζει στροφες και με εχει ζαλισει.. Υπαρχει να μου πειτε καποια καλη ψυκτρα (δεν κανω OC) αλλα και παραλληλα αθορυβη?Μεχρι 50? περιπου (ειδα κατι ASUS και μου φανικαν καλες) Παιδια κανεις δεν ξερει κατι?? PLZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142976&category=69977719&HYPSIKTRAEPEXERGASTES=Intel+%26+AMD&x=30&catalog=20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ThReSh αυτήν την παρήγγειλα κι εγώ και είδα οτι δεν έχει backplate (δεν την έχω παραλάβει ακόμα). Θα φωτίσει η εγκατάσταση ή θα έχω τίποτα προβλήματα; (είναι και 700gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 [OFFTOPIC] Ο 9750 έχει 95W TDP; Όχι 125... ; [/OFFTOPIC] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω πάρει αυτήν για αθλον 4400χ2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806634 έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Είναι αρκετά ήσυχη αν και έχω πάνω 2 12άρηδες οπότε με έναν 12άρι θα είναι ακόμα πιο ήσυχη. Έχει και backplate και στηρίζεται πολύ καλά στη μητρική. Απλά να ξέρεις οτι πρεπει να βγάλεις τη μητρική από το κουτί για να την εγκαταστήσεις αλλά και να ξέρεις αν χωράει στο κουτί σου γιατί είναι αρκετά ψηλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα λόγω απουσίας backplate... η Ninja Plus Rev. B πάντως δεν έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 [OFFTOPIC] Ο 9750 έχει 95W TDP; Όχι 125... ; [/OFFTOPIC] 95W EINAI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ναι φίλε μου, ενημερώθηκα σχετικά από Διαδίκτυο. Κανονικά βέβαια, οι 9750 των 95W δεν προορίζονται για retail πώληση σε end-users, αλλά απ' ότι βλέπω και στα product codes στο skroutz.gr, έχουν φέρει ένα σωρό μαγαζιά τέτοιους Phenoms. Σκέφτομαι να χτυπήσω κι εγώ έναν τέτοιο προσεχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Την Scythe Cooler Ninja 2 κάποτε την είχα πληρώσει ~60... Πως αλλάζουν οι καιροί. Δαγκωτό για την Scythe! off-topic: Εκείνο το κουκλί Full-Copper της Thermalright το πουλάνε πουθενά στην Αθήνα γιατί δεν το πήρε το μάτι μου ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 caution αμφιβάλω...θα βγουν μόνο 2000 κομμάτια παγκοσμίως...σιγά μην το φέρουν Ελλάδα άσε που ρίχνει τις θερμοκρασίες μόνο 4 βαθμούς πιο κάτω (σε full load only) από την Ultra 120 Extreme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τα διάβασε και εγώ για την απόδοση αλλά αυτή η cooper έχει το "πάρε με"... ούτε στο e-bay βλέπω κάτι, σκούρα τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.