Προς το περιεχόμενο

Κάρτα τηλεόρασης

nokian95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ...

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ...(ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΙ)

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ:

1) ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΩ TO PLAYSTATION ΜΟΥ

2) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ pC ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET....

ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Αν ζητούσες εσωτερική..

θα σου πρότεινα αυτή:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702023

η οποία σταματάει τη ροή όπως λες..

Τώρα για το playstation τι ακριβώς θες να κάνεις? Να το συνδέσεις και να γράψεις σε κάποιο format το gaming σου? Έτσι.. για να βλέπεις το replay μετά?

ή να παίζεις στην οθόνη του Laptop/PC, παιχνίδια του Playstation?

Δεν είναι πιο εύκολο να κατεβάσεις έναν emulator, και να παίζεις τα παιχνίδια κατευθείαν στο PC?

Γιατί να το συνδέσεις και να παίξεις Διπλό ας πούμε.. (PC με PS2) δεν στο κάνει καμία κάρτα!

Τώρα εξωτερική, που να παίζει και στο PC Και στο Laptop, θα πρέπει να είναι σε USB,

οι οποίες, (από ότι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά) δεν έχουν είσοδο για να συνδέσεις το playstation..

Αφενός, και αφετέρου, οι περισσότερες από αυτές που έχω δοκιμάσει, .. ε μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!! Πολλά μα πάρα πολλά προβλήματα... παντελώς αναξιόπιστες! χώρια που ο δέκτης που έχουν είναι τρισάθλιος, και δεν πιάνουν τίποτα, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα ούτε και με κεντρική κεραία!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...