opts Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Εχω την εντύπωση ότι πάνε να το φτιάξουν στο στυλ του gmail Πριν ήταν καλύτερο και πιο ελαφρύ, ιδιαίτερο ατού όταν θέλεις να δεις τα email σου σε διάφορα τραμπάκουλα που βρίσκονται αριστερά και δεξιά Το μοναδικό ατού υπεροχής του yahoo έναντι το gmail ήταν αυτό (για μένα) Μπορείς ακόμα να διαλέξεις βέβαια μεταξύ classic και new αλλά φαίνεται που πάει το πράγμα
antonisid Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Σε αυτή την μορφή που λες είναι περίπου 3 χρόνια τώρα.Απλά ήταν σε beta έκδοση κι έπρεπε να το επιλέξεις για να έχεις την μορφή αυτή.Δε νομίζω οτι πάει ν'αντιγράψει το Gmail δηλαδή...
alex2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Έχει περάσει από το beta στο κανονικό εδώ και αρκετούς μήνες. Επίσης μπορείς να γυρίσεις στο παλιό interface αν δεν σου αρέσει το καινούριο. Και χρησιμοποιεί μεν την τεχνολογία που ανακαλύφθηκε από το Google (AJAX) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μιμείται. Νομίζω ότι διαφορές στο interface είναι εμφανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.