Προς το περιεχόμενο

όλες οι χρονιές στο nba2k8 xbox360 από 1980-σήμερα

deus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένας τύπος (portlandblazer) έκατσε και έφτιαξε όλες τις ομάδες με όλους τους παίχτες με τα σωστά rating και πρόσωπα για όλες τις χρονίες στο nba από 1980 - σήμερα. και τις all time ομάδες δηλαδή άλλα 30 αρχεία από όλες τις ομάδες και τα ζευγάρια των τελικών απο το 1969 ως 1979. φοβερή δουλειά. έπαιζα πριν από λίγο suns - cavs από 1993 και είναι πολύ ρεαλιστικό οi price, nance κλπ έπαιζαν όπως τότε.

για να βάλετε τα saves στο xbox360 πρέπει να έχετε transfer kit της datel και μια memory card για 360, 20 euro σύνολο από ebay. εδώ ήθελα μόνο 34 για το memory 64MB αντί για 12 από ebay με έξοδα αποστολής μαζί.

για όσους είναι fun του nba2k8 το συστήνω ανεπιφύλακτα δίνει πάρα πολλά στο παιχνίδι.

Δημοσ.

http://rapidshare.com/files/119515380/classic_rosters_and_all-time_teams.z36

αυτό είναι το αρχειάκι που έχει όλα τα saves μαζί. κόλλησα απίστευτα με τους αγαπημένους μου suns με Barkley, kevin johnson κλπ οι παίχτες μοιάζουν πολύ και στην όψη αλλά και στο στυλ που καρφώνουν κλπ ο jordan κάνει τα δικά του ο dominique o barkley o Hakeem. μέτα τα draft που είναι σήμερα θα κάνει και update με όλους τους rookies.

Δημοσ.

επίσης αν ξεκινήσεις association μπορείς να κάνεις export μια ομάδα και μετά να την κάνεις load όποτε θέλεις οπότε μπορείς να παίξεις με bulls98 vs celtics07 κλπ κλπ κλπ

2k8_1.jpg

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πήρα το καλώδιο transfer kit για αυτόν το σκοπό, αλλά μου εμφανίζει το πρόβλημα please reinsert or remove memory card. Έκανα Uninstall και reinstall τους drivers αλλά και πάλι τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Χρησιμοποιώ 256 mb memory card και το πρόγραμμα xchange 360. Βοηθήστε όποιος ξέρει...

Δημοσ.

δωσε μας και links απο ebay απο που πηρες την καρτα μνημης...etc.

Αν δεν κανει εδω, παρακαλω σε PM

Δημοσ.
δωσε μας και links απο ebay απο που πηρες την καρτα μνημης...etc.

Αν δεν κανει εδω, παρακαλω σε PM

Στο http://www.360-gr.com στις αγγελίες κάποιος δίνει το transfer kit και χειριστήριο και κάρτα μνήμης στα 34 ευρώ νομίζω. Αλλά μου είπε ότι είναι μόνο για Αθήνα προς το παρών.

Δημοσ.

ενδιαφέρον έχει και το νέο roster που έφτιαξε ο τύπος με τις εθνικές ομάδες. papaloukas & diamadidis στο nba.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...