geioannou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 1 ωρα capture video 13 gb !!ειναι φυσικο αυτο ? το εβαλα να το κανει και MPG kai AVI. και στις 2 περιπτωσεις ου φτειαχνει το ιδιο μεγαλο σε μεγεθος αρχειο. ετσι πρπει να ειναι ?
gherudos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Nαι αν είναι uncompressed.Κατέβασε το radium MP3 codec(για συμπίεση του ήχου σε ΜΡ3) και το divx codec(για τη συμπίεση σε avi).Έπειτα χρησιμοποίησε το Xmpg ή το Flaskmpeg και συμπίεσέ το αρχείο σου σε 700ΜΒ.
geioannou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 εαν εγκαταστησω αυτα και το ξανα περασω (capture) θα γλυτωσω αυτον τον μεγαλο ογκο.... το λεω επειδη στο συκγεκριμενο μηχανιμα δεν εχω χωρο στο σκληρο και δεν με φτανει να περασω ολη την ταινια....
etheo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 σε digital avi το κατεβάζεις και είναι λογικό το αρχείο να είναι 13gb. μπορεις να το επεξεργαστείς με ulead video studio ή κάποιο άλλο προγραμμα και να το μειώσεις σε ποιοτητα.
geioannou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ulead DVD MovieFactory 3 TV αυτο ειναι το προγραμμα που χρησημοποιω για να περασω απο video στο pc. εαν κατεβασω τα codec θα μου βγαλει παλι τετοιo μεγαλο αρχειο κανοντας το capture ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Και μενα το pinnacle studio μου βγαζει τετοια αρχεια αλλα μετα του λεω και τα κανει dvd .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.