papakatse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλές σου!Προχθες το ανοιξα και το καθαρισα μεσα οσο μπορουσα...δεν ειχε και παρα πολυ σκονη...εχει τωρα 2 μερες να μου σβησει μονο του.Παλι καλα! Στο μεταξυ απο χθες 2 φορες εχει κανει την εμφανιση της παλι η καταρραμενη ''μπλε οθονη'' των XP!!!Το εκανε και παλια...εχω κανει 3 φορματ μεσα σε ενα μηνα αλλα παλι τα ιδια! κάνε ένα memtest (θα βρεις πολλά τέτοια με καλύτερο το GoldMemoryTest που βρίσκεται μέσα στο Hiren's Boot CD, αλλά και στο Ultimate Boot CD) και τρέξε και διαγνωστικά τους δίσκους σου (θα βρεις για όλες τις εταιρείες (WD, Seagate, Maxtor, etc) μέσα στα προαναφερθέντα CD's.) ίσως ευθύνονται χτυπημένες μνήμες, ή δίσκος με bad sectors για τις μπλε οθόνες σου. (BSOD = blue screen of death) Επίσης για να δει τι φταίει πήγαινε στο σύστημα, ιδιότητες, για προχωρημένους, startup & recovery, και στις ρυθμίσεις ξεκλίκαρε την επιλογή που έχει αυτόματη επανεκκίνηση. Έτσι όταν ξανακολλήσει το σύστημα και πετάξει bsod, θα μείνει εκεί και στη μπλε οθόνη θα προλάβεις να διαβάσεις το σχετικό σφάλμα.. ή το όποιο μήνυμα βγάλει. Βοηθάει πολύ!
overclockerd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μια χάρα είσαι.... και εφόσον δεν ανάφερεις κάποιο πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί!
soturin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 επειδή μέσα σε μιά μέρα εξαντλήθηκε, η ψύκτρα που έλεγα (!), αυτή ξέρει κάποιος αν είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση του back-side heatsink? Γιατί δεν μου φαίνεται να έχω χώρο γι αυτό. Θα άξιζε να την πάρω να τη βάλω έτσι κι αν πάρω μεγαλύτερο κουτί, βάζω και το άλλο ή να κοιτάξω κάτι άλλο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ναι ειναι, πως αλλιως θα στηριχθει η ψυκτρα? Σου προτεινω να μη παρεις την IFX, ειναι πιο ογκωδης και λιγοτερο καλη απο μια Ultra 120 extreme π.χ. Χωρος υπαρχει σιγουρα, μονο δες εαν ταιριαζει στη μητρικη σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δεν αξίζει η IFX-14...μόνο υπό ορισμένες συνθήκες (5-6 fans) είναι καλύτερη από την Ultra 120 Extreme
euler Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 70-80C σε cpu και 60-65 καρτα γραφικων ειναι υπεβιλικα πολυ,ετσι δεν ειναι??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 65 δεν ειναι καθολου υπερβολικα για vga. 80 σε cpu ειναι. 70 οχι και τοοοσο.
Notis4866 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ευχαριστω παιδες!Ελπιζω να λυθει το προβλημα!
soturin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 δίκιο έχετε, είδα και πως αυτή η IFX δεν είναι passive, θέλει οπωσδήποτε ανεμιστήρα, αν και μάλλον θα βάλω ούτως ή άλλως. θα πάω άυριο πλαίσιο και θα δω, είδα έχει αυτή στο site τουλάχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.