Προς το περιεχόμενο

Μετασχιματιστες ρευματος (Step up transformer)?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να μου πεις τι συσκευή είναι ? το output δεν το καταλαβαίνω οκ να έχει input 120 θες Converter 220AC to 110AC απλά τίποτα άλλο τώρα αν δεν μας πεις και τι είναι για το output δεν μπορώ να καταλάβω πολλά

Δημοσ.

Οκ κατανοητο.Η μονη μου απορια ειναι το output.Παιζει αν θα ειναι 4.5v ή οχι?Επειδη μπορει και να μην βρω στην γειτονια μου καποιον απο αυτους με την ρυθμιζομενη εξοδο.Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται?

Η εξοδος, ειναι το μικρο κιτρινο βύσμα,που τροφοδοτει την συσκευη,έτσι?

Δημοσ.

αυτό που πρέπει να βάλεις έιναι για να μετατρέψεις το ρεύμα του σπιτιού σου σε 110V μετά εκεί θα βάλεις αυτό που έδωσες στην photo δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο 110 θέλει 110 θα παίρνει γιατί να μην τα βγάλει τα 4.5V

αν βρεις τροφοδωτικό με τα ίδια specs τότε πάρε εκείνο και καταργείς αυτό

Δημοσ.
...γιατί να μην τα βγάλει τα 4.5V

Δεν ξερω,αν εχει καποιο λογο να μην τα βγαλει,αυτο ρωταω,απλως εχω μπερδευτει λογω του οτι υπαρχουν συσκευες που ρυθμιζουν την ενταση τις εξοδου.Τι κερδιζεις οταν χρησιμοποιεις τετοιους μετασχηματιστες?

αν βρεις τροφοδωτικό με τα ίδια specs τότε πάρε εκείνο και καταργείς αυτό

Τι εννοεις?Να βρω εξολοκηρου,νεο τροφοδοτικο και να καταργησω αυτο της φωτογραφιας για να γλιτωσω απο τον μετασχηματιστη?

Δημοσ.

AΑ επισης τωρα θυμηθηκα,εχω τροφοδοτικο του psp το οποιο ειναι 100-240 500 mah αλλα

Πρωτον εχει 5v εξοδο αντι για 4.5,θα μπορουσε αυτο το μισο volt να κανει καποια ζημια στη συσκευη?

Και δευτερον η εξοδοσ του ειναι λιγο μεγαλυτερη.Υπαρχει κονωερτορακι που να την βγαζει σε μικροτερη.

Αν οι 2 αυτες προυποθεσεις καλυπτονται,θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το τροφοδοτικο του psp?

Δημοσ.

Οκ τον πηρα τελικα τον μετασχηματιστη,αλλα ταυτοχρονα διαπιστωσα πως η τροφοδοσια του psp χωραει στην συσκευη,απλως δινει 5v και 3A.

Επειδη με βολευει περισοτερο να εχω μονο την τροφοδοσια και οχι ολο αυτο το ντουκι,συν να παρω επιστροφη χρηματων,μπορω να χρησιμοποιω την τροφοδοσια του psp?Ή υπαρχει κινδυνος να την καψει,επειδη δινει 5v αντι για 4,5 στην συσκευη και 3Α αντι για 0.5?

Δημοσ.

Ελα μην συγχυζεσε,Ρωταω,επιδη πρωτιστος ρωτησα τον πωλητη και μου ειπε πως 0.5ν παραπανω δεν θα κανει καποια ζημια το πιθανοτερο.Παντως σημερα ολη μερα με αυτη τη τροφοδοσια (5ν-3Α)το λειτουργω.

• Moderators
Δημοσ.

Κλασικη απαντηση πωλητη ''το πιθανοτερο''.

Ναι κι εγω στον Core απο 1,3 default δινω 1,5. Θα μου πεις ''ε σιγα 0,2 volt...''. Κι ομως μπορει να τον παρω καρβουνο απο στιγμη σε στιγμη...

Δημοσ.

Βασικα μου το ειπε αφου μου το πουλησε(eBay).Αφου το παρελαβα τον ρωτησα αν κανει ο φορτιστης και πηρα την απαντηση που σας ανεφερα.Δηλαδη φιλε GeorgeMan λες να μην συνεχισω να τον χρησιμοποιω για να μην γινει κανα περιεργο και το ψησω?Κριμα και το ειχα βολευτει!

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και να μην συνεχισεις να το χρησιμοποιεις.

Με το ρευμα δε παιζουμε.

Αφου ειναι rated αλλου πρεπει να παιρνει ρευμα συμφωνα με τις προδιαγραφες του. Προβληματα ρευματος ειναι συνηθως υπουλα....

Δημοσ.

το 0.5 Volt δεν είναι το πρόβλημα τα 2Α είναι μεγάλο όμως....

θα ζεσταίνετε πολύ περισσότερο και κάποια στιγμή θα χαλάσει και δεν θα ξέρεις γιατί και θα είναι από το πολύ ρεύμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...