scyther666 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Έιχα πάρει εδώ και λιγότερο απο ένα μήνα το SE k850 απο τα mediamarkt και απο χτες ...απλά σταμάτησε να δουλεύει... Εκεί που μίλαγα ξαφνικά έκανε επανεκίνηση το κινητό και έμεινε με όλα τα led του αναμένα (το πληκτρολόγιο και η camera) και την οθόνη σβηστή.... Δοκίμασα τα πάντα...απλά ....δεν θέλει.. Και ενώ πραγματικά με τις αποδείξεις γενικά απο τα πράγματα που παίρνω είμαι πολύ προσεκτικός και έχω κρατήσει αποδείξεις απο πράγματα που έχω πάρει πάνω απο 5 χρόνια τώρα, την συγκεκριμένη δε μπορώ να την βρω.... Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Αν πάω απο τα mediamarkt λογικά δεν έχουν αυτοί στοιχεία για την αγορά οπότε να το επαληθεύσουν?
giannisv6 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Πρωτα πρωτα σ'προτεινω , να πας για αντικατασταση εφοσον βρεις την αποδειξη σου.Εαν δεν βγαλεις ακρη τοτε πιγαινε το με την εγγυηση του για αναβαθμιση στην εταιρια,κ μετα βλεπεις.
scyther666 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Thnx Γιανν.... Έγινε όμως το απόλυτο...βρήκα την απόδειξη! Το ήξερα πως δε γινόταν να την είχα χάσει.... Το πήγα χτες στα mediamarkt και μου είπαν θα το στείλουν στην αντιπροσωπία....το πολύ 5 μέρες είπαν.... Αλλά οι 5 μέρες απ'ότι ανακάλυψα σύντομα μετά αρχίζουν απο την επόμενη Δευτέρα....
vtecakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καταρχην η εγγυηση σου και το ποτε αγοραστηκε το κινητο φαινεται και απο τον κωδικο IMEI που αναγραφεται στην συσκευη.Τωρα το K850 λογικα ειναι απο τις παλιες παρτιδες συσκευων,δηλαδη την συσκευη πρεπει να την ειχε το καταστημα τουλαχιστον 4 μηνες,γιατι εδω και 2 μηνες βγηκε ενα νεο δυνατο λογισμικο για το K850i και δεν βγαζει τα παλια προβληματα.Πριν βγει αυτη η νεα εκδοση,να φανταστεις φιλε μου οτι το μονο που δουλευε σωστα ηταν η καμερα.Τιποτα αλλο.Στο λεω απο προσωπικη πειρα.Τωρα ομως ειναι μια χαρα.
SlammingStick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Γεια και συγγνώμη για το bump μετά από τόσους μήνες. To k850i μου (αγορασμένο από vodafone 15.04.2008) κάνει κι εμένα το πρόβλημα "σβήσιμο, σβηστή οθόνη/αναμμένα LEDs, πάγωμα μέχρι να βγάλω και να ξαναβάλω τη μπαταρία". Κατ'αρχάς η εγγύηση είναι 1 χρόνος ή 2; Μπορώ να δοκιμάσω να κάνω firmware update μόνος μου; Κατόπιν backup, το επιχείρησα χτες με το πρόγραμμα Update Service της SE, αλλά δεν νομίζω να πέτυχα κάτι, λόγω του ότι βρήκα όλα τα δεδομένα μου (επαφές/μηνύματα/multimedia) στη θέση τους. (Είναι απόλυτο ότι σβήνονται τα πάντα από την συσκευή στο firmware update; ) Να τους το πάω εκεί μήπως είναι πιο ασφαλής σα λύση ή τα ίδια θα κάνουν κι αυτοί; Παρακαλώ τα φωτα σας στο noob.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Μετά από firmware update σε αρκετές SE συσκευές μου έχουν τύχει και τα 2... και να σβηστεί όλο το κιν και να μείνουν... ρίσκο λοιπόν. Μπορείς να κάνεις δοκιμή με το λογισμικό της SE Είτε το πας στην SE είτε όχι, δεν νομίζω να προσέξουν ιδιαίτερα να σου κάνουν back up (εντελώς μπακαλίστικη γνώμη μου) Να σε μαλώσω που δεν κράτησες από πριν back up δεν έχει νόημα... αλλά στο μέλλον να ξέρεις. Ειδικά ο κατάλογος γίνεται back up στην κάρτα μνήμης σε δευτερόλεπτα...
Γ.ΑΛΕΞ. Λεμονης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το Κ850i εχω αλλαξει τρεισ φορεσ οθονη και παλι μου κανει τα ιδια αναμενα τα πληκτρα σβηστη η οθονη.γινεται τιποτα με την αναβαθμιση η τσαμπα κοπος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.