giankar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Έχω το Toshiba A300-15j με Vista. Όταν κάνω τερματισμό λειτουργίας, κάνει κανονικά τερματισμό αλλά αν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο της τροφοδοσίας ξανανοίγει μόνος του!! Τι να κάνω;
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Με μπαταρια δλδ δεν ξανανοιγει? μηπως στο bios εχει ενεργοποιημενα τπτ resume by ring-alarm-οτιδηποτε και γινεται κανα μπερδεμα και ξανανοιγει? (ψαξε για τπτ τετοιες επιλογες και καντες Off) ο φορητος ειναι Vista certified η σου ηρθε με XP?
giankar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Με Vista μου ήρθε, και στο βιΟς όλα είναι οκ. Με μπαταρία δεν ανοίγει!
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 updates για τα Vista κατεβαζεις? μηπως υπηρχε καμμια ασυμβατοτητα και την διορθωσαν
giankar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ναι όλα τα updates είναι περασμένα..ακόμη έχει την ίδια συμπεριφορά..
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ναι όλα τα updates είναι περασμένα..ακόμη έχει την ίδια συμπεριφορά.. Σου το εκανε απο τοτε που το αγορασες με τα προεγκατεστημενα Vista? Εαν ναι, ποσο καιρο το εχεις? Μηπως να ζητουσες αντικατασταση απο εκει που το αγορασες? Δεν ειναι καθολου φυσιολογικο κατι τετοιο
21century Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εφόσον έχδις εγκαταστήσει και το sp1 δεν δικαιολογείται αλλά έλεγξε και το ενσωματωμένο πρόγραμμα της τοσίμπα για την Διαχέιριση Ενέργειας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.