Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα YouTube σε Mozilla

greguar84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Κάτι πρέπει να πείραξα και όταν πατάω play σε βιντεάκι του youtube ο Mozilla το φορτώνει αλλά δεν το παίζει μένει κολλημένη η μπάρα...Ο Explorer αντίθετα δεν έχει πρόβλημα.Τι μπορώ να κάνω να τα παίζει και ο Mozilla?

Δημοσ.

Κατέβασε και επανεγκατέστησε τον flash player για mozilla.

Σε εσένα ίσως πιάσει, καθώς σε εμένα και στο σπίτι και στη δουλειά ο flv player κολλάει, ακόμη και με επανεγκατάσταση του flash, γι' αυτό χρησιμοποιώ ΙΕ7 για τα video.

Δημοσ.

Τώρα τελευταία το έχω παρατηρήσει και εγώ να γίνεται αυτό με το Mozilla όταν παώ να δω ένα video φορτώνει την μπάρα παίζε για 2 sec και μετά κολλάει.

Δημοσ.

Και εδώ τα ίδια με τον από πάνω. Αυτό συμβαίνει βέβαια, μόνο αφού έχει μείνει ανοιχτός ο Μοζίλλα για αρκετή ώρα. Κάποιες φορές, κολλάει ακόμα και το myspace.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με shutdown από τον task manager, και επανεκκίνηση του firefox(έτσι δεν χάνονται και τα tabs που ήταν ανοιχτά πριν), η κατάσταση διορθώνεται μέχρι να ξαναφάει κόλλημα μετά από λίγη ώρα:P

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω δει μέχρι στιγμής κόλλημα σε FF αλλά μπορεί να φταίει ότι έχω Opera

(που επίσης δεν έχω δει κόλλημα τελευταία. Προσοχή : Τα βουντού που μπορεί να κάνουν κάποιοι για να κολλήσει και η Opera απαγορεύονται)

Δημοσ.

κ εδω το ιδιο...μετα απο λιγη ωρα ανοικτος, αρνειται πεισματικα να παιξει το εκαστοτε βιντεακι...

...αααα ρε αλεπου μας κρεμασες κ εσυ πια!?!

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω παιδιά δεν είμαι ο μόνος...

Κάτι βέβαια που δεν είναι παρήγορο για τον FF καθώς πχ για βιντεάκια κάποιες φορές θα αναγκάζεσαι να παίζεις με ΙΕ πράγμα τραγικό!!!Αχχχχ ακόμα μια μαχαιριά στην αξιοπιστία του FF....

Δημοσ.

Δε βάζετε ένα δείγμα που κολλάει πάντα να δούμε και μεις αν κολλάει με τις διάφορες παλιές και νέες εκδόσεις της Opera / FF ?

Εχω δεν έχω δει κάτι να κολλάει στο youtube προς το παρόν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...