greguar84 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, Κάτι πρέπει να πείραξα και όταν πατάω play σε βιντεάκι του youtube ο Mozilla το φορτώνει αλλά δεν το παίζει μένει κολλημένη η μπάρα...Ο Explorer αντίθετα δεν έχει πρόβλημα.Τι μπορώ να κάνω να τα παίζει και ο Mozilla?
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κατέβασε και επανεγκατέστησε τον flash player για mozilla. Σε εσένα ίσως πιάσει, καθώς σε εμένα και στο σπίτι και στη δουλειά ο flv player κολλάει, ακόμη και με επανεγκατάσταση του flash, γι' αυτό χρησιμοποιώ ΙΕ7 για τα video.
Peavy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Τώρα τελευταία το έχω παρατηρήσει και εγώ να γίνεται αυτό με το Mozilla όταν παώ να δω ένα video φορτώνει την μπάρα παίζε για 2 sec και μετά κολλάει.
livewire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Και εδώ τα ίδια με τον από πάνω. Αυτό συμβαίνει βέβαια, μόνο αφού έχει μείνει ανοιχτός ο Μοζίλλα για αρκετή ώρα. Κάποιες φορές, κολλάει ακόμα και το myspace. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με shutdown από τον task manager, και επανεκκίνηση του firefox(έτσι δεν χάνονται και τα tabs που ήταν ανοιχτά πριν), η κατάσταση διορθώνεται μέχρι να ξαναφάει κόλλημα μετά από λίγη ώρα
opts Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν έχω δει μέχρι στιγμής κόλλημα σε FF αλλά μπορεί να φταίει ότι έχω Opera (που επίσης δεν έχω δει κόλλημα τελευταία. Προσοχή : Τα βουντού που μπορεί να κάνουν κάποιοι για να κολλήσει και η Opera απαγορεύονται)
TechnoState Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 κ εδω το ιδιο...μετα απο λιγη ωρα ανοικτος, αρνειται πεισματικα να παιξει το εκαστοτε βιντεακι... ...αααα ρε αλεπου μας κρεμασες κ εσυ πια!?!
opts Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δε κάνετε paste κανα link σαν δείγμα να δοκιμάσουμε ?
mandipl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 απαραδεκτοι που δεν το διορθωσαν στο 3 . μας αναγκαζουν να χρησιμοποιουμε παλι explorer
dimitris2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 mandipl ε οχι και στη καταντια του ie! βαλε ενα opera ενα flock! οχι ομως ie
greguar84 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Απ'ότι βλέπω παιδιά δεν είμαι ο μόνος... Κάτι βέβαια που δεν είναι παρήγορο για τον FF καθώς πχ για βιντεάκια κάποιες φορές θα αναγκάζεσαι να παίζεις με ΙΕ πράγμα τραγικό!!!Αχχχχ ακόμα μια μαχαιριά στην αξιοπιστία του FF....
opts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δε βάζετε ένα δείγμα που κολλάει πάντα να δούμε και μεις αν κολλάει με τις διάφορες παλιές και νέες εκδόσεις της Opera / FF ? Εχω δεν έχω δει κάτι να κολλάει στο youtube προς το παρόν
xaniamike Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 σε εμενα το προβλημα λυνεται αν απενεργοποιησω το adblock plus ,add on του firefox, και κανω ρεσταρτ τον firefox...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.