Προς το περιεχόμενο

Κλοπη σε ελληνικο αεροδρομιο (Ελ. Βενιζελος)

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λετε ρε που θα σπασουν/βγαλουν λουκετο χωρις να σαι μπροστα...

οτι θελουν να δουν το βλεπουν με τις ακτινες.

καντους μηνυση,οι καμερες ασφαλειας δεν καταγραφουν?

Δημοσ.

Εχει δικιο ο kage. Υπαρχουν ακτινες και 1 σορο αλλα μαραφετια που πορουν να δουν τι εχει μεσα στην βαλιτσα και οχι να την ανοιξουν με καποιο αλλο προσχημα (ασφαλειας) και να σουφρονουν ο,τι θελουν...

Δημοσ.

Μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου μη σπάσει κατι στο πάνε-έλα τώρα θα έχω κ αυτό...

Αλλα είναι κατάντια να πρέπει να βάλεις αντικλεπτικό εξοπλισμό στη βαλίτσα σου ή να λέμε οτι φταίμε εμείς που δεν φυλαγόμαστε απο τους κλέφτες...Δεν νομίζω να προκάλεσε ο άνθρωπος επειδή είχε κατι πολύτιμο μέσα στη βαλίτσα.Δεν κόλησε καμια αφίσα στη βαλίτσα που έλεγε ΕΧΩ ΜΑΚ ΜΕΣΑ.Είναι όπως λέμε οι γκόμενες φταίνε με τα προκλητικά ρούχα,όχι ο βιαστής.:X

Δημοσ.

Nαι αλλά άμα σε βιάσουνε στην Ελλάδα, αυτό δε μας κάνει όλους τους Έλληνες και βιαστές...έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

ευρωπη παντα βαζω λουκετο,ποτε δε τα σπανε

αμερικη μια φορα εκανα τη μαλακια και εβαλα λουκετα,τα σπασανε και τα δυο και αφησανε χαρτακι κλασσικα οπως και σε καθε γνωστο που εχει παει.εχουν κολλημα να ψαχουλευουν,αλλα δε χανεται κατι.στην ευρωπη σουφρωνουν πιο ευκολα.

μια λυση αμα ερχεσαι απο us με ενδιαμεση πτηση σε ευρωπη,αφησε τα ξεκλειδωτα να φυγουν απο us και ζητα να τις παραλαβεις στον ενδιαμεσο προορισμο και οχι στο τελος (αθηνα).τις παιρνεις μολις φτασεις στο ενδιαμεσο,βαζεις τα λουκετακια,(ελεγχεις μηπως λειπει τιποτα) και τις ξαναδινεις στο τσεκ-ιν για αθηνα..λιγο βαβουρα,αλλα τι να κανεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...