babinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Φιλοι μου γεια σας ναι, το mini mac που μου εφερνε ο φιλος μου απο Αμερικη του το κλεψανε στο αεοδρομιο.... Φρικη και ντροπή !!!! Ξεκινησε ο ανθρωπος απο S.F και μεσω NY, Βαρσοβιας, Αθηνα , Θεσσαλονικη Η δουλεια εγινε στην Αθηνα, ανοιξαν την βαλιτσα απουσια του και "τσαλακωσαν" το mini mac . Αφησαν μονο καλωδια και cds.... Οταν την ανοιξε την βαλιτσα στην Θεσσαλονικη τ επαιξε.... Αφησαν και καρτουλα οτι του καναν ελεγχο. Πηραμε τηλεφωνο στο Βενιζελος και το αναφεραμε στην εταιρια που "και καλα ψαχνει" τις αποσκευες μια Golden ....κατι , δεν θυμαμαι.... Τελικα βαλαν ιδιωτικη εταιρια να ψαχνουν για την ασφαλεια.... ή αμα βρουν κατι καλο.... να το τσακωσουν.... Εχετε ακουσει καποια αλλα περιστατικα? Ο συνηγορος του πολιτη θα βοηθησει σε τιποτα? Εχει το δικαιωμα να το ανοιξουν την βαλιτσα χωρις να ειναι παρων ??? Ο χωρος ελεγχου, εχει καμερες.... Βοηθηστε να δουμε τι θα κανουμε.... Ντροπη Ελλαδα !!!!
user-64 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ανοιξαν την βαλιτσα απουσια του τι να σου κανει η εταιρια και η Ελλαδα ?
pataridis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Θεσσαλονίκη ταξίδευα για Γερμανία μου χάνουν αποσκευές αρχίζω να βρίζω τους Γερμανούς με τα ηλίθια αγγλικά τους και καλά νομίζοντας ότι αυτοί κάνανε τη δουλειά. Μετά με πληροφορούν ότι έγινε στην θεσσ/νίκη η ιστορία και θα έχω αποσκευές το συντομότερο μέσα στην εβδομάδα. Όντως έτσι έγινε άλλα λείπαν κάτι ρούχα και παπούτσια, αν είναι δυνατόν ,μάλλον Ελλάδα έγινε η απάτη. Δεν το πολυέψαξα γιατί ήμουν διακοπές τώρα στην δικιά σου περίπτωση πίεσε να βρεθεί το laptop.Σίγουρα πρέπει να δικαιούσαι αποζημίωση αρκεί να συμπληρώσεις κάποια έντυπα.
nicsie Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Αν θυμαμαι καλά, οι αεροπορικες εταιρίες προειδοποιούν πώς δέν πρέπει να αφήνουμε στις αποσκευές, φορητούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, χρήματα και πολύτιμα έγγραφα(συμβόλαια, επιταγές, κτλ).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Αυτό θα έλεγα κι εγώ: σεβαστός ο πόνος για το χαμένο (...) μηχάνημα, αλλά αφήνεις υπολογιστή, και μάλιστα κομμάτι που κουβαλάς για φίλο σου, φόρα παρτίδα στη βαλίτσα, να κοπανιέται στα αεροδρόμια;
IOSTEFO Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καλα και το σφαλμα το φιλου σου γιατι το φορτωνης στην Ελλαδα.
babinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 που να το φορτωσω στην Σρι Λανκα???? Μαο μαο ειμαστε, θα καταντησουμε σαν τους Ρουμανους τους πορτοφολαδες.... αρε πεινα που επεσε στην Ελλαδιτσα.... Καλα και το σφαλμα το φιλου σου γιατι το φορτωνης στην Ελλαδα.
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καλά αφήνετε τις βαλίτσες σας να ταξιδεύουν ξεκλείδωτες ? Εγώ πάντα έχω πάνω λουκέτα τα οποία τα έχω κλειδωμένα ακόμα και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εν απουσία μου, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα αποτρέψει κάποιον επιτήδιο από το να κάνει έναν "γρήγορο" έλεγχο στα πράγματά σου....
babinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Αυτο ειναι .... τι αλλη φορα θα ξερω και γω να βαλλω για αποσκευη ενα μπουκαλακι νερο και για χειραποσκευη ολα τα υπαρχοντα μου.... Να μην παρεξηγηθουμε ομως που ειμαστε η μονη χωρα που ζητα viza η Αμερικη.... κανονικα και την κωλοτρυπιδα μας πρεπει να μας ψαχνουν, αφου θελουμε να ειμαστε απατεωνες.... Μπραβο μας , α ιντε και οι ταξιτζιδες να αρχισουν και αυτοι να τσαλακωνουν.... Καλη φαση, ,,,
babinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Σε αυτο φιλε εχεις απολυτο δικιο.... Καλά αφήνετε τις βαλίτσες σας να ταξιδεύουν ξεκλείδωτες ?Εγώ πάντα έχω πάνω λουκέτα τα οποία τα έχω κλειδωμένα ακόμα και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εν απουσία μου, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα αποτρέψει κάποιον επιτήδιο από το να κάνει έναν "γρήγορο" έλεγχο στα πράγματά σου....
sleepy_head Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καλά αφήνετε τις βαλίτσες σας να ταξιδεύουν ξεκλείδωτες ?Εγώ πάντα έχω πάνω λουκέτα τα οποία τα έχω κλειδωμένα ακόμα και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εν απουσία μου, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα αποτρέψει κάποιον επιτήδιο από το να κάνει έναν "γρήγορο" έλεγχο στα πράγματά σου.... Λάθος. Μπορούν να σπάσουν το λουκέτο σε έλεγχο.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Λοιπόν την επόμενη φορά βάλε καβούρια στην βαλίτσα σου και πες πως είσαι φιλόζωος.
BLISS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ντροπη Ελλαδα !!!! Κλοπη σε αεροδρομιο? Μονο στην Ελλαδα... Τετοια βλεπουνε οι ξενοι και γελανε μαζι μας...
Mika Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 παλι το κρατος φταιει που καποιος αφηνει ξεκλειδωτο pc φορα παρτιδα??? babino μαλλον πρεπει πρωτα ο φιλος σου να αναζητησει τις δικες του ευθυνες και μετα της Ελλαδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.