Προς το περιεχόμενο

Πρωτο review HD4870

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν σκοπεύεις να κάνεις CF δεν είναι ανάγκη...

no more offtopic plx :-)

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα. Η "απλή" 4870 με GDDR5 πότε αναμένεται στην Ελλάδα; Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο για υπολογιστή και μου είπε ο πωλητής οτι ΜΠΟΡΕΙ να την έχουν μέσα στην βδομάδα, στην χειρότερη την επόμενη. Αληθεύει; Η πάλι μα....ες μου έλεγε;

Οχι δεν σου λεγανε μαλακιες. Επισημη κυκλοφορια της καρτας ειναι 25 του μηνα. Απο τις 8 ιουλιου μπορουμε να περιμενουμε και αυτες με το 1 GB μνημη.

• Super Moderators
Δημοσ.

στο Πλαίσιο πάντως έχουν την 4870 512mb ως "αναμένεται σύντομα" στα 245 euro

Δημοσ.

just kidding , αλλα ειναι μια καλη λυση για mobo με nvidia chipset να κανεις sli με 8800gt στα ιδια λευτα βγαινεις

παντως η 4870 παει σφαιρα για τα 250e της

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε καμια των περιπτωσεων κατι τετιο.

μην το λες, στο review του anandtech 2χ8800GT βγάζουν σε αρκέτα (πλειοψηφία νομίζω) games περισσότερα frames από την 4870

πάντως προσωπικά δεν θα έπαιρνα 2χ8800GT, θα προτιμούσα 4870

Δημοσ.
just kidding , αλλα ειναι μια καλη λυση για mobo με nvidia chipset να κανεις sli με 8800gt στα ιδια λευτα βγαινεις

παντως η 4870 παει σφαιρα για τα 250e της

Ναι αλλά θα έχεις και φαινόμενα micro stuttering που μπορεί να σου χαλάσουν την εμπερία στο gaming

Εκπληκτικό είναι το loss που έχει απο 4ΑΑ σε 8ΑΑ, σχεδόν τίποτα, αν μετρούσανε με 8ΑΑ πιστεύω θα βλέπαμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και μπορεί μεν να πείτε ότι το 8ΑΑ είναι υπερβολή (και είναι για μικρές διαγωνίους , 4ΑΑ its ok) σε 30" οθόνες κάνει σίγουρα διαφορά

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά θα έχεις και φαινόμενα micro stuttering που μπορεί να σου χαλάσουν την εμπερία στο gaming

touche... :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο call of duty η 4870 σε crossfire κάνει scale πάνω απο 100% είναι αυτο δυνατόν από 55,7 -> 118,4 :confused:

EDIT Τα ίδια και στο witcher,bioshock 100+ % πάνω

Εγώ νόμιζα ότι ήταν θεωρητικά αδύνατον πάνω απο 90,95 %

Δημοσ.

Την 260 πάντως δεν νομίζω να τη θέλει πολύς κόσμος μετά και από αυτό το review.

O anand πάντως μια χαρά τα λέει. Αν και στο ΑΑ comparison… λείπουν τα images για την ώρα…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...