gyiama Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 καλημεριζω την ομορφη παρεα.λοιπον οπωσ γραφω και στον τιτλο αντιμετοπιζω το εξησ προβλημα.εχω ορισει στην επιφανεια εργασιασ μια οικονα εδω και αρκετο καιρο και ολα ηταν μια χαρα μεχρι που πηγα να την αλλαξω.το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι ενω την ντικαθηστω και ολα ειναι οκ με το που κλεισω το pc και το ανοιξω δεν εμφανιζεται πλεων το φοντο παρα μονο το χρωμα του background των windows (πχ,μαυρο μπλε κλπ).οσο και να προσπαθω να ξαναβαλω ενα φοντο και ενω στισ ρυθμισεισ μου δειχνει οτι αλλαξε το φοντο στην επιφανια εργασιασ δεν ελλαζει τιποτα.το συστημα φτιαχνει μονο αν κανω επαναφορα συστηματοσ και το επεναφερω στην προηγουμενη φαση που εχω δηλαδη το προηγουμενο φοντο.εχω δοκικμασει τα παντα καινουριουσ drivers να αλλαζω το φοντο αφου καταργησω το προηγουμενο και ενα σωρο πιθανεσ λυσεισ αλλα τιποτα.plzzzzzzz ασ με βοηθησει καποιοσ εχω αγανακτησει πια με το θεμα και εχω βαρθει και αυτη την χαζοεπιφανεια εργασιασ που εχω τοσο καιρο ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝΝ ΑΛΛΑΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry: ΥΓ ξεχασα να ανAφερω χρησημοποιω XP pro
SeKoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Την εικόνα την έχεις στον δίσκο σου? Αυτό το κάνει συνηθως όταν δεν βρίσκει την εικόνα την ώρα που κάνει Boot.
gyiama Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 φυσικα η οικονα βρισκεται στο δικο μου και τοπεριεργο ειναι οτι ενω πχ η οθονη ειναι ολη μπλε οταν πατας τερματισμο τοτε στιγμιαια εμφανιζεται το φοντο που εχεισ ορισει
SeKoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Βγάλε το Active Desctop Δεξί κλίκ > Ιδιότητες > Επιφάνεια εργασίας > Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας > WEB > Unclick τα Πάντα(όχι τα αρκουδάκια) διαγραφή οτιδήποτε μπορεί να γίνει διαγραφή απο το textbox κλπ. οταν πατας τερματισμο τοτε στιγμιαια εμφανιζεται το φοντο που εχεισ ορισει Αυτό ήταν το πιο σημαντικό σου στοιχείο...
gyiama Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 φιλε μου seκo εκανα ακριβωσ οτι μου ειπεσ αλλα στη καρτελα web δεν ειχε τιποτα τσεκαρισμενο και εχει μονο μια επιλογη που λεει (τρεχουσα αρχικη σελιδα)η οποια ειναι ξετσεκαριμενη.παρατηρησα και κατι αλλο οτι οι οικονεσ εχουν αναλυση 1680χ1050 αυτη ειναι και η αναλυση τησ οθονησ μου αλλα αν βαλω φοντο με μικροτερη αναλυση το κραταει κανονικα χωρισ προβλημα.Ξερω ειναι λιγο κουφο αλλα κατι πρεπει να κανω (εκτοσ απ το να αλλαξω τισ οικονεσ Ξερω ειναι η πιο ευκολη λυση )
vorobei Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 gyiama, σου συνηστώ να δοκιμάσεις το εξής: Δεξί κλίκ > Ιδιότητες > Θέμα> από την αναπτυσσόμενη λίστα επέλεξε το θέμα "Windows XP". Πάτα Εφαρμογή και μετά βάλε την εικόνα που θέλεις.
gyiama Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 gyiama, σου συνηστώ να δοκιμάσεις το εξής: Δεξί κλίκ > Ιδιότητες > Θέμα> από την αναπτυσσόμενη λίστα επέλεξε το θέμα "Windows XP". Πάτα Εφαρμογή και μετά βάλε την εικόνα που θέλεις. εκανα ακριβωσ οι ειπε ο φιλοσ αλλα το προβλημα παραμενει ενω εικονεσ με μικροτερη αναλυση παιζουν κανονικα οταν βαλω μια εικονα με με γαλη αναλυση δεν την δεχεται.μετα το restart η το κλεισιμο δεν υπαρχει καμια εικονα για φοντο
vorobei Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ως τι συνδέεσαι? μήπως το προφίλ χρήστη που έχεις δεν είναι διαχειριστής και γιαυτό? Δοκίμασε να μπεις ως Administrator. Δεύτερο. Κάνε εγκατάσταση κάποιο antispyware, όπως το spybot, κάν'το αναβάθμιση και σκάναρε τον δίσκο σου. Μπορεί να οφείλεται σε κάποιο spyware. Τρίτο. Οι εικόνες που βάζεις είναι .jpg? Δοκίμασε να τις μετατρέψεις με κάποιο πρόγραμμα σε bmp και δοκίμασε έτσι. Εάν πέξει, μάλλον έχεις απενεργοποιημένο το ActiveDesktop.
gyiama Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 απο spyware ειμαι καθαροσ και γενικα απο ιουσ το θεμα ειναι στα xp απο που ενεργοποιεισ και απενεργοποιεισ το active desktop?και το περιεργο ειναι οτι αλλα φοντα που η αναλυση τουσ ειναι μικροτερη τα κραταει κανονικα χωρισ κανενα προβλημα!!!!
vorobei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δεν είπες τίποτα για το πρώτο που ρώτησα, ούτε για το τρίτο. Δώσε μια απάντηση για αυτά πρώτα. Επίσης όταν λες φόντα με μικρότερη ανάλυση, εννοείς αυτά που έχουν τα WIn από προεπιλογή(δηλ. το "Φθινόπωρο", "Ευτυχία" κτλ)?
lefi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Καταρχάς τι λειτουργικό έχεις; 1)Λοιπόν στα XP βάλε την εικόνα στο φάκελο "Οι εικόνες μου" και όχι σε κάποιον υποφάκελο έιχα παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα. 2) Τώρα για Vista δεν νομίζω να πετήχει το 1 και άλλη λύση δεν έχω υπόψιν μου εκτός από απλή επαννεκίνηση.
gyiama Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καταρχάς τι λειτουργικό έχεις;1)Λοιπόν στα XP βάλε την εικόνα στο φάκελο "Οι εικόνες μου" και όχι σε κάποιον υποφάκελο έιχα παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα. Τελικα παιδια η λυση ηταν αυτη που ειπε ο φιλοσ lefi η πιο απλη δηλαδη επειδη ηταν σε υποφακελο οι οικονεσ μου δημιουργουσαν ολο αυτο το θεμα.Ευχαριστω παρα πολυ ολουσ τουσ φιλουσ που βοηθησαν:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.