Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη pc kai TV !!! HELP !!

hacker5001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ! Λοιπον εχω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να φτιαξω και για αυτο θελω τα φωτα σας !!! ΛΟΙΠΟΝ εχω το εξης προβλημα εχω την καρτα γραφικων geforce 8600 gt και εχω συνδεσει την TV MOU LCD 32 με την καρτα γραφικων μου DVI και εχω βαλει στις ρυθμησεις της καρτας να ειναι clone δλδ 2 οι οθονες.ΤΟ προβλημα ειναι οτι οταν κανω restart to pc κλεινη η οθονη του pc kai anoigh mono h TV οταν κανει τα τσεκ το pc sthn arxh opws olla meta molis einai na mpei sta windows ανοιγη και η οθονη του pc και εγω θελω να κανει ακριβως το αντιθετο να ανοιγει κατα την εκεινηση η οθονη του pc και οχι η tv απο τους drivers της καρτας τα εχω ψαξει ολα αλλα δεν φτιαχνει και για αυτο θελω την πολυτιμη βοηθεια σας ty:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, μπαίνοντας στο NVidia Control Panel, απ'οπου κάνεις Clone to Display, ακριβώς απο κάτω έχει μια αναδιπλούμενη λίστα, η οποία καθορίζει ποια θα είναι η κύρια οθόνη σου. Τώρα έτσι όπως είναι, κύρια οθόνη έχεις την τηλεόρασή σου και δευτερεύουσα την οθόνη σου. Ξεδίπλωσε την λίστα και επέλεξε με ποια σειρά θα βλέπει κάρτα σου τις εξόδους της.

Υπάρχει και η μπακάλικη λύση: αντάλλαξε τα DVI καλώδια στις εξόδους της κάρτας σου (με το PC σβηστό φυσικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...