999.999 visitor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλημέρα! Καταρχάς να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος επειδή σε όποιο site μπαίνω είμαι ο 999.999 visitor (πλάκα κάνω, δεν είμαι και τόσο άσχετος). Ήθελα να ρωτήσω αν στο visual studio express editiοn της microsoft μπορώ να γράψω προγράμματα σε C; Το ξέρω ότι γίνεται για C++ αλλά θα ήθελα για C. Γινεται?
Siroko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Η C++ ειναι υπερσυνολο της C, οποτε προφανως θα μπορεις...
Blondeamon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ναι γίνεται. Θα επιλέξεις στην δημιουργία Project & Source file να διαλέξεις c source code. Στο Dev C++ απλά κάνεις save as .c. Γενικά το Dev C++ είναι ανώτερο εάν θέλεις να δουλέψεις σε C , εκτός και εαν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις ενα πρόγραμμα που είναι 10 χρονών(visual studio) θα σου πρότεινα να βάλεις το Dev. download: http://sourceforge.net/projects/dev-cpp/
darth_revan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 εκτός και εαν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις ενα πρόγραμμα που είναι 10 χρονών(visual studio) θα σου πρότεινα να βάλεις το Dev. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι σχέση έχει αυτό. Μπορείς να μου το εξηγήσεις?
3c0r1z Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Γενικά το Dev C++ είναι ανώτερο εάν θέλεις να δουλέψεις σε CΑυτό το συμπέρασμα πώς το έβγαλες;εκτός και εαν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις ενα πρόγραμμα που είναι 10 χρονών(visual studio) Η πρώτη express έκδοση που βγήκε για το visual studio είναι απο το 2005. Ήθελα να ρωτήσω αν στο visual studio express editiοn της microsoft μπορώ να γράψω προγράμματα σε C; Γίνεται.
elis88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κι εγώ είμαι υπερ του Dev. To visual studio είναι πολύ βαρύ.
darth_revan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κι εγώ τελευταία είμαι υπέρ του g++ γιατί είναι μόνο compiler και είναι ακόμα πιο ελαφρύ. Το ζήτημα όμως είναι να δικαιολογούμε αυτά που λέμε. Από ποια άποψη του Dev είναι ανώτερο από το Visual Studio? Εντάξει, αυτό που λέει ο elis88 το καταλαβαίνω. Προσοχή, δεν επιχειρηματολογώ υπερ του Visual ή οποιουδήποτε άλλου. Απλώς ρωτάω για να καταλάβω την επιχειρηματολογία...
3c0r1z Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Αν και είναι off topic: Δεν θα πρότεινα το DevC++ γιατί απλούστατα έχει σταματήσει η ανάπτυξη του. Στο κάτω κάτω δεν έκανε παράπονα για τις απαιτήσεις του Visual Studio.
elis88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Αν και είναι off topic: Δεν θα πρότεινα το DevC++ γιατί απλούστατα έχει σταματήσει η ανάπτυξη του. Στο κάτω κάτω δεν έκανε παράπονα για τις απαιτήσεις του Visual Studio. Δεν είναι θέμα απατήσεων, απλά το Dev είναι ποιο πρακτικό. Ειδικά εφόσον μιλάμε για C δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να μπένει κανείς στο κόπο να ψάξει τo εργαλείο αυτό που έχει άλλες 10000 δυνατότητες τις οποίες δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ενα μεγάλο σουπερ μάρκετ να πέρνεις ένα μεγάλο καρότσι... για να πάρει μία τσίχλα. Είναι βέβαια και θέμα γούστου.
999.999 visitor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους, και τον Blondeamon για το URL! Και μια συμβουλή: να πείνετε νερό με όζον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.