Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου υπολογιστή!!

billylis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον τρόπο σκέψης δεν διαφωνούμε απλά εγώ εστιάζω πιο πολύ στα περιφερειακά ενώ με αφήνει αδιάφορο ο λίγο καλύτερος επεξεργαστής.θέμα προτεραιοτήτων.Οπότε ας διαλέξει το παληκάρι μόνο του

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:P xexe!!!Κοίτα φίλος Dakonblackblade δεν λέω πολύ σωστό το σκεπτικό σου αλλά θα κοιτούσα να πάρω μεγαλύτερη οθώνη αν ήθελα τον υπολογιστή μου μόνο για games και movies αλλά πιστέβω με την χρήση που κάνω εγώ προσωπικά στο pc μου,μου είναι πιο αναγκέω να πάρω καλύτερο επεξεργαστή(τουλάχιστον έτσι νομίζω)!!Δεν λέω η καλύτερη λύση είναι να είχα και τα δύο αλλά επειδή αυτην τη στιγμή διαθέτω μέχρι 1000-1200 ευρώ για pc είπα να κάνω αυτήν την επιλογή!!!Εμένα το δίλημμα μου είναι ακόμα με την μητρική που δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, για να πάρω σε μερικούς μήνες μια DDR3 που θα έχει πέσει η τιμή της αλλά όμως θέλω να μην φανεί και πολύ αυτό το κενό στο σύστημα μου!Δηλαδή μια οικονομική αξιόπηστη μητρική για λίγους μήνες!
Δημοσ.

Κοίτα , κατά τη γνώμη μου πάντα όλα αυτά τα DD3 και 1333FSB αντί για 1066 κτλ κτλ. είναι για να πιάνεις 1000 πόντους παραπάνω στο 3D MArk και για παιδιά που γουστάρουν την φάση.Το HARDWARE που κυκλοφορεί εκεί έξω είναι τόσο εξελιγμένο σε σχέση με το Software που μπορείς να πάρεις επεξεργαστή 100E (7200 core 2 duo) και μια 8800gt και να μην αντιμετωπίσεις κανένα προβλημα για 2 χρόνια σε games εφαρμογές και ότι άλλο γουστάρεις.Όσο για τις επιδόσεις ίδιες είναι και για 20αρα και για 22αρα (έχουν ίδια μέγιστη ανάλυση) απλά η 2ερη είναι πιο χορταστική , πως να το κάνουμε.

Για απλή δουλειά γραφείου θα σου έκανε άνετα 650Ε PC με την ίδια οθόνη που έχεις τώρα επιλέξει.Ακόμα και αν δεν τον θες για παιχνίδια , τότε δεν θα έπρεπε να σε νοιάζουν κάτι στοιχεία όπως DDR3 και τέτοια.Είναι αλήθεια πως δεν είμαι τοσο χωμένος στο HARDWARE αλλά ξέρω πως τα μόνα πράγματα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή με το PC σου είναι η οθόνη, τα ηχεία, το ποντίκι,το πληκτρολόγιο και ο θόρυβος.

Αυτά τρως στην μάπα καθημερινά.Δώσε για αυτά κατά τη γνώμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...