Προς το περιεχόμενο

Windows Format

esagonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Εχω ενα προβληματάκι με το laptop ενος φίλου.Μου το έφερε προχτές και ξεκινώντας το μου έβγαζε πρόβλημα στο σκληρό.(system32\drivers\ntfs.sys is missing) και δεν άνοιγε καθόλου.Αφού έκανα repair στα windows και συνέχισε να μην μπαίνει αποφάσισα να κάνω ενα format.Κάνω λοιπόν κανονικά boot from CD,φορτώνει τις εντολές και κάνω διαμόρφωση Ntfs στο σκληρό.Στη συνέχεια κανει restart to pc αλλα δν συνεχίζει την εγκατάσταση των WINDOWS αλλα με ξαναβγάζει στην οθόνη του boot from CD....:cry:

Έχετε καμιά ιδέα?Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα σε desktop κ ειχε χαλασει ο σκληρος.Παντως δοκιμασε μια αλλα εκδοση των windows και αν μπορεις αλλο σκληρο

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα σε desktop κ ειχε χαλασει ο σκληρος.Παντως δοκιμασε μια αλλη εκδοση των windows και αν μπορεις αλλο σκληρο

Δημοσ.

dokimasa 2 diaforetika cd twn windows(prof greek kai home eng) kai tpt.Dld dn paizei kapws diaforetika e?Dokimasa mipws einai peiragmenes oi entoles mesa apo to bios gia ti morfi tou sklirou alla tpt pali... :S

Ksanagrafw to minima se elinika giati twra diavasa oti diagrafontai... :P

Δημοσ.

Αν θυμάμαι μου το έκανε εμένα αυτό όταν δοκίμασα να εγκαταστήσω τα xp χωρίς ενσωματωμένο service pack σε σκληρό 500gb. Άρα αν είναι ίδια περίπτωση τότε το πρόβλημά σου είναι το γνωστό για τα xp που δεν μπαίνουν χωρίς sp σε σκληρούς άνω 137gb. Δε λέω ότι είναι αυτό, αλλά είναι μια περίπτωση οπότε τσέκαρέ το

Δημοσ.

Τα CD έχουν service pack 2 και τα 2..ασε που ο σκληρος ειναι μονο 80G.Αποτι βλεπω παει για καινούργιο.Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν δοκιμάζεις ένα live cd με Linux να δείς αν είναι εντάξει το μηχάνημά σου ?

δεν χάνεις τίποτα και μπορεί να βγείς κερδισμένος !

.

Δημοσ.

Μήπως έχει SATA δίσκο το Laptop και δεν περνάς καλά τους raid drivers με αποτέλεσμα όταν bootarei να μην βρίσκει τον δίσκο και να σε πετάει στο dvd?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...