Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο καποιο αλλο φορουμ ::

For Blu-ray output, your resolution needs to conform to standard 720p (1280 x 720) or 1080p (1920 x 1080). This is the same as DVD's needing 720 x 480 (NTSC) or 720 x 576 (PAL). If you do not use these resolutions, then you will get a green bar filling up the remainder of the lines.

How would you go about changing a video's resolution from 1280x528 to 1280x720? I tried doing this through h264info, then running through TsMuxeR, then burn with Nero. Now the video does not play wheras before (1280x528)it did but with a green bar.

Only way is to re-encode the video. By changing the resolution in h264info just created a bad file. You are telling the decoder that it is 1280 x 720, when in fact it is 1280 x 528.

Μαλλον θελει reencode...:cry:

δεν μας κοβω να τη γλυτωνουμε...

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θέλει encode σιγουρα... ο οδηγός εδώ: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=135795

Στο άλλο θέμα με το μενού... κατάφερα και έφτιαξα 3 επεισόδια του lost με μενου(BD structure) χωρίς reencode... με το nero show time το βλέπει σα bluray και όχι σαν avchd που βλέπει τα δισκάκια που βγαίνουν απο το προγραμμα του gherudos...

οπότε φίλα gherudos χρειάζομαι τα φώτα σου...

το έγραψα σε dvd σε udf2.5 αλλα το ps3 δεν το βλέπει καν...

τα αρχεια μέσα ήταν σε μορφη m2ts,clpi,mpls,bdmv

Δημοσ.

Δεν μπορει να αλλαχτει κατι στο προγραμματακι δλδ η στις ρυθμισεις του ps3 η της τηλεορασης για αυτη την πρασινη κωλομπαρα????

ελεος..Αν δε βγαλει η sony firmware για mkv support παντα θα παιδευομαστε!!!

μου φαινεται θα τα παρατησω..αν ειναι να κανω 2 ωρες για καθε ταινια ειναι ανουσιο..

Δημοσ.
Εγώ γενικά δεν κατάλαβα!!!Το πρόβλημα με τους υπότιτλους διορθώθηκε..?

Οι Subs λειτουργουν μια χαρα:-)

Δημοσ.
Οι Subs λειτουργουν μια χαρα:-)

Eννοώ εμφανίζονται σε όλη την οθόνη..?Τα παιδιά παραπάνω αναφέρουν κάτι για πράσινη μπάρα...

Δημοσ.

Οι Subs εμφανιζονται κανονικα. Απλα βγαινει μια πρασινη μπαρα (μικρη-μεγαλη αναλογως την αναλυση του αρχειου). Κανε μια δοκιμη να δεις.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα λειτουργεί άψογα σε ταινίες με ανάλυση 1280Χ720 οι πράσινες μπάρες εμφανίζονται όταν υπάρχουν άλλες αναλύσεις πχ 1280Χ544.

Δημοσ.

gherudos μηπως προλαβες να το κοιταξεις καθολου το θεμα με την αναλυση..?

το κακο απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι οι τηλεορασεις εχουν native resolution 1280*720 οποτε δεν μπορουν να προσαρμοσουν τα pixel που λειπουν..

αντιθετα ενα pc αναγνωριζει την αναλυση και βαζει μαυρες μπαρες οποτε ειναι οκ..

εχουμε καμια ελπιδα??

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι θεμα TV. Εγω εχω μια 1920x1080 και το PS3 ρυθμισμενο σε αυτη την αναλυση. Παρολο που το εργο ηταν στα 720p, η πρασινη μπαρα ηταν πολυ μικρη.

Με τα λεγομενα σου, αν το εργο ειναι πχ 1280x680 και το δεις σε TV 1920x1080, το μισο μερος θα ειναι πρασινο:lol:

Πρεπει να βρει καποιον τροπο ο gherudos (αν υπαρχει βεβαια τροπος) να του δινεις οτι αναλυση θες και να μην βγαινει η πρασινη μπαρα.

Δυστυχως τα mkv με αναλυση 1280x720 ειναι πολυ λιγα.

Δημοσ.

Πρεπει να βρει καποιον τροπο ο gherudos (αν υπαρχει βεβαια τροπος) να του δινεις οτι αναλυση θες και να μην βγαινει η πρασινη μπαρα.

Δυστυχως τα mkv με αναλυση 1280x720 ειναι πολυ λιγα.

Αυτο ειναι το γαμωτο ....:mad:

Δημοσ.

Ναι τα πιο πολλα ειναι 1280*544 εκει γυρω(μεγαλη πρασινη μπαρα κατω)...και καποια 1280*688(μικρη πρασινη μπαρα κατω)..

Ομως παρατηρησα οτι ολα τα Hdtv ειναι 1280*720!!Bluray rip ειναι ελαχιστα στην επιθυμητη αναλυση..

Δημοσ.

Το project μου βρίσκεται σε προσωρινή παύση για ευννόητους λόγους.Ευχαριστώ όλους(axaxouxas) που στήριξαν την προσπάθειά μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...