Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια να ρωτησω κατι?

Εχω το PowerDVD 8 στο PC και μιας δεν εχω στην κατοχη μου Blu-ray δισκο, κανω mount μετο Daemon το image που δημιουργει το πολυ καλο αυτο προγραμματακι.

Εχω ηχο κανονικα αλλα εικονα μαυριλα. Αντιθετος καποια αλλα Demo blu-ray μικρα δισκακια που εχω κατεβασει τα δειχνει κανονικα. Ξερει κανενας τι φταει και πως μπορουμε να το διορθωσουμε?

Οι ταινιες που μετατρεπω ειναι ολες 720p ανεξαρτητου μεγεθους.

Επισης σημερα κατεβασα το TotalMedia Theatre σε δοκιμαστικη εκδοση 60 ημερων, παιζει μια χαρα αλλα σε 4/3 χωρις την δυνατοτητα να αλλαξω το aspect ratio μαλλον γιατι ειναι Demo. Οι υποτιτλοι και η εικονα ανοιγουν κανονικα σ αντιθεση με το PowerDVD Ultra 8.

γιατι να το κανεις αυτο φιλε μου??το προγραμματακι απευθυνεται νομιζω για ps3.γιατι να μην παιξεις απευθειας στο pc σου το mkv?

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το προγραμματακι δεν απευθεινεται αποκλειστικα για PS3 αλλα για οποιον εχει και οποιδηποτε αλλο player Hardware ή software.

Εγω σκοπευω να παρω καποια στιγμη PS3 οταν παρω και καμια LCD πρωτα, αλλα και ισως αλλο player οπως καποιο Panasonic ή Pioneer blu-ray.

Οποτε δεν θα ειναι κακο να δοκιμασουμε πως δουλευει το προγραμμα αυτο.

Αν ξερεις να απαντησεις κατι στο ερωτημα μου καλως και ευχαριστω.

Ναι παιζω τα mkv κατευθειαν αλλα δεν πειραζει να πειραματιζομαστε.

Δημοσ.
Το προγραμματακι δεν απευθεινεται αποκλειστικα για PS3 αλλα για οποιον εχει και οποιδηποτε αλλο player Hardware ή software.

Εγω σκοπευω να παρω καποια στιγμη PS3 οταν παρω και καμια LCD πρωτα, αλλα και ισως αλλο player οπως καποιο Panasonic ή Pioneer blu-ray.

Οποτε δεν θα ειναι κακο να δοκιμασουμε πως δουλευει το προγραμμα αυτο.

Αν ξερεις να απαντησεις κατι στο ερωτημα μου καλως και ευχαριστω.

Ναι παιζω τα mkv κατευθειαν αλλα δεν πειραζει να πειραματιζομαστε.

φιλε μου οταν παρεις blueray palyer η ps3 καλυτερα πειραματισου εκει..

δεν εχει νοημα αυτο που κανεις τωρα κατα τη γνωμη μου..

μπορει απλα το power dvd να μην παιζει το συγκεκριμενο codec η ξερω γω χιλια δυο αλλα..

εφοσον σε ολους παιζει σε ps3 η αλλο blueray player και εσυ εχεις τη δυνατοτητα να δεις mkv rips στο pc σου δεν καταλαβαινω το λογο του πειραματισμου.Απλα γνωμη μου χωρις να θελω να σε θιξω. ;)

Δημοσ.

Ο άνθρωπος μάλλον θέλει να τα γράψει σε DVD σε κάποια μορφή που να μπορεί να τη δει στο μέλλον.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το περιεργο για το τι θα το κανω.

Μπορει να θελω να τα γραψω σε DVD οπως λεει ο φιλος παραπανω, μπορει να θελω να εκμεταλευτω το hardware accelaration που εχει το PowerDVD για να δω τα ''mkv'' χωρις να ζοριζεται το pc, μπορει να θελω να παω να δω καμια ταινια σε εναν φιλο μου που εχει PS3 αλλα δεν εχει PC ή Adsl κλπ.κλπ.

Και δεν ειναι λογου συγκεκριμενου Codec καμια σχεση δεν εχει αυτο για Blu-ray μιλαμε οχι για Dvix,xvid,mp4 κλπ.

Απαντηση στην ερωτηση μου εχει κανενας?

Δημοσ.

Μπορώ να σου απαντήσω εγώ,σου λείπει το avc codec,δεν ξέρω αν υπάρχει στο powerdvd αλλά σίγουρα μπορείς να το κατεβάσεις για media player.Για να μην κολλάει το pc σου με τα mkv καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς το πολύ ελαφρύ VLC player το οποίο είναι και δωρεάν...

Δημοσ.
Μπορώ να σου απαντήσω εγώ,σου λείπει το avc codec,δεν ξέρω αν υπάρχει στο powerdvd αλλά σίγουρα μπορείς να το κατεβάσεις για media player.Για να μην κολλάει το pc σου με τα mkv καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς το πολύ ελαφρύ VLC player το οποίο είναι και δωρεάν...

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δεν μου λειπει καποιος codec γιατι μπορω να παιξω τα παντα, με τον E8400 που εχω και 8800GT.

Το powerdvd τα εχει ενσωματωμενα ολα οσα χρειαζονται για να παιξει ενα Blu-ray.

Με αλλα τα Blu-ray που εxω σε image τα παιζει κανονικα οποτε μαλλον εχει να κανει με την μετατροπη του tsmuxer νομιζω.

Δημοσ.

gherudos εμένα στον αρχαιο υπολογιστή μου παίζει με λιγότερα κολλήματα ένα αρχειο mkv 720 στο mpc παρα στο vlc... τωρα γιατι δεν ξέρω...

εγώ λέω πλέον να επικεντρωθούμε στο πως θα φτιάξουμε μενου στο avchd-dvd ή bd5 όποιο και απο τα δύο είναι το δισκάκι που βγάζει το προγραμμα σου...http://forum.doom9.org/showthread.php?t=134402

αν όχι μενού πρέπει να βρούμε τρόπο να βάλουμε πολλά αρχεία χωρίς μπέρδεμα... πχ 3 επεισόδια lost

Δημοσ.

klekor μηπως καταφερες να βγαλεις καποια ταινια η επεισοδειο με αναλυση διαφορη της 1280*720 χωρις πρασινη μπαρα??

Σε 3 που προσπαθησα ακομα τιποτα..

Δημοσ.

Παιδιά σε αρχεία με ανάλυση 1280χ588 'η οτιδήποτε εκτός από 720, αν δηλωθεί σωστά στο πρόγραμμα, θα τη βγάλει την πράσινη μπάρα; Ξέρει κανείς;

Δημοσ.
Παιδιά σε αρχεία με ανάλυση 1280χ588 'η οτιδήποτε εκτός από 720, αν δηλωθεί σωστά στο πρόγραμμα, θα τη βγάλει την πράσινη μπάρα; Ξέρει κανείς;

Δυστυχως θα την βγαλει ....:fear:

Δημοσ.

μολις εφτιαξα αυτο :

Robocop.2004.x264.720p.AC3.BDRiP-CHD

RECODE RiPPER...: ilovepict@CHD

RELEASE DATE....: 04/24/2008

THEATRE DATE....: 07/17/1987

GENRE....: Action / Crime / Drama

SOURCE TYPE....: Blu-ray

ViDEO BiTRATE...: x264 r826 L4.1 @5598Kbps

RESOLUTiON....: 1280 x 688

ASPECT RATiO....: 1.86 : 1

FRAME RATE....: 23.976 fps

RUNTiME....: 102 mins

AUDiO BiTRATE...: AC3 5.1 448Kbps

LANGUAGE....: English

το εκαψα αυτη τη φορα σε δισκακι intenso DVD+R Double Layer φτηνιαρικο αλλα παλι το διαβασε το ps3 (ελπιζω να μη μου μεινει στο χερι το bluray drive του με αυτα που του βαζω μεσα)

η πρασινη γραμμη κατω κατω πολυ μικρη και οι υποτιτλοι tahoma μια χαρα!!!(μονο αυτο που ειπε ο klektor για το φοντο θα τους τελειοποιησει)

δεν το συνιστω σαν bluray rip ειναι ελαχιστα καλυτερο απο ενα upscaled dvd.

Δημοσ.

μετα απο λίγο ψάξιμο βρηκα οτι για να παίξει 1080p στο ps3 πρέπει να έχει Profile L4.1 ή μικρότερο...

δυστυχώς είναι δύσκολο να βρεθεί καθώς τα περισσότερα έρχονται με προφιλ 5.1...

ένα τεστ για να δείτε άμα παίζει στο ps3 προτού κάνεται ολοκληρη διαδικασια και χαλάσετε τσαμπα ενα ολόκληρο dvd (0.269?) ειναι η εξης:

Ανοίγουμε το tsmuxer, πεταμε μεσα το mkv, πατάμε τo video και μας βγαζει καποιες επιλογές.

Τικάρουμε τα πάντα εκτός απο το "change fps".

Στο "change level" διαλέγουμε 4.1 και στο output διαλεγουμε ts muxing, πάμε μετά στην καρτέλα split and cut και διαλέγουμε split by size 100 MB και μετα πατάμε start muxing... ανοίγουμε τον φάκελο που έχουμε πει να αποθηκευτει και αφου εμφανίσει 2-3 αρχεία πατάμε abort... παιρνουμε το 1ο και το 2ο για σιγουρια, το μεταφέρουμε με ενα φλασακι ή memory stick, με κάποιον τροπο τελοσπάντων στο ps3 και βλέπουμε άμα παίζει το βίντεο...

σε αυτή τη φάση μας νοιάζει να παίζει το βίντεο χεστήκαμε για τον ήχο.... άμα δεν παίζει ο ηχος θα είναι προφανώς dts και dts δεν παίζει το ps3 παρα μόνο απο bluray και απο το dvd που φτιάχνει το πρόγραμμα του gherudos....

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1080p,... στα 720p δεν έχουμε κανέναν περιορισμό...(αν εξαιρέσεις την ανάλυση)

Δημοσ.

πολυ καλος Klekor!!!Θυμαμαι οτι επαιζε προβλημα με το profile αυτο απο παλιοτερα που το ειχα ψαξει!!!Αρα απο οτι φαινεται το λυνουμε και αυτο αν και προς το παρον δεν θα πειραματιστω αφου τα βλεπω σε 32'' TV οποτε δεν εχει και πολυ νοημα το 1080p.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...