Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δέν υπάρχουν μαύρες μπάρες στο planet earth... οι πράσινες μπάρες υπάρχουν αμα το αρχείο δεν εχει αναλυση 1280*720 ανεξαρτητα με την αναλυση που θα δηλώσεις στο πρόγραμμα... το δοκίμασα βάζοντας 544 και βαζοντας 720...

Εμένα πως έχει μαύρες μπάρες στο Planet Earth?

i5nxo4kdgx5m79ixb6vf.jpg

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ήμαρτον.... αυτες δεν ειναι μαύρες μπάρες.... επειδή έχεις πατήσει select είναι...

Τους υπότιτλους δεν τους βλέπεις;Αύριο το πρωί θα σου ανεβάσω μια χωρίς το select,εγώ το πάτησα μαζί με το μενού για να αποδείξω ότι αυτό που παίζει είναι AVCHD και όχι κάποιο media player στον υπολογιστή μου.

Δημοσ.
ήμαρτον.... αυτες δεν ειναι μαύρες μπάρες.... επειδή έχεις πατήσει select είναι...

Φιλε μου καλο θα ηταν να κοιτας λιγο καλυτερα τη φωτογραφια πριν γραψεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι. Εαν δεν υπηρχαν μαυρες μπαρες τοτε θα εβλεπες μεσα απο τις transparent μπαρες που βγαινουν μολις πατησεις το select το χιονι. Αν παρατηρησεις σωστα, φαινεται το κατω μερος των υποτιτλων, αλλα χιονι πουθενα.

Ημαρτον.

Δημοσ.

αααα....δλδ οι μισοί υπότιτλοι είναι στην εικόνα και οι άλλοι μισοί στην μαύρη μπάρα? συγχώρεσε με αλλα εκεί δεν υπάρχει λόγος και δεν γίνεται να υπάρχουν μαυρες μπάρες... το release είναι λογικά απο τους esir στο οποίο η ανάλυση είναι 1280*720 και δεν περιέχει μαύρες μπάρες... οπότε ρωτώ... αυτές πως εμφανίστηκαν ξαφνικά;

Θα έπρεπε να συνεχίσω να είμαι εριστικός αλλα εδώ είμαστε για να κάνουμε το προγραμμα καλύτερο και όχι για να μαλώνουμε... περισσότερα το πρωί-μεσημέρι που θα ξυπνήσω σχετικά με το cloverfield...

Πάντως 1080p δυστυχώς δεν παίζει... μήπως έχει να κάνει με το bitrate?

Δημοσ.

Καλημερα φιλε KleKoR

οταν ευκαιρησεις πες μου τι ειναι το bitrate ?

Μην μαλωνετε ρε παιδια ολα θα τα βρουμε σιγα-σιγα

Δεν φτανει που μας εδωσε τα φωτα του του την λεμε κι απο πανω ?

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

Θα τα βρουμε ολα .... με μετρο .

Σε καποια αλλα σα'ι'τ ξεχασαμε που μας ειρωνευονται - δεν μας λενε τιποτα κτλ

ετσι δεν ειναι ?

Μην αρπαζομαστε τωρα ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑΑ

Φιλε gherudos σημερα το μεσημερι τσεκαρε την ''φαση'' θα κανω την ''δουλεια'' που ειπαμε...

αδειασε τα μηνυματα σου εχεις ΠΜ

Δημοσ.

κι εγώ έχω δίκιο αλλά και ο Klekor.Το ντοκυμαντέρ δεν το έχω δει αλλά σε κάποια στιγμή στην ταινία υπάρχουν οι μαύρες μπάρες και είναι η στιγμή που τράβηξα την φωτό :P αλλά σε όλη την υπόλοιπη ταινία δεν υπάρχουν οι μαύρες μπάρες.Πάντως για τους υπότιτλους το βλέπετε και μόνοι σας ότι σε μένα εμφανίζονται στο σωστό μέγεθος και στο σωστό σημείο.

Δημοσ.

το cloverfield παίζει μια χαρά!!!! αυτο είναι το αρχείο: Cloverfield.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR στο οποίο έκανα τον ήχο ac3 απο dts ωστε να χωρέσει σε dvd5.... και χώρεσε μια χαρά!!! έπαιξε απροβλημάτιστα... ανάλυση 1280*720p... όσα έχουν τέτοια ανάλυση παίζουν κανονικά... στις άλλες αναλύσεις υπάρχει πρόβλημα... 1080 δεν...

Δημοσ.
το cloverfield παίζει μια χαρά!!!! αυτο είναι το αρχείο: Cloverfield.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR στο οποίο έκανα τον ήχο ac3 απο dts ωστε να χωρέσει σε dvd5.... και χώρεσε μια χαρά!!! έπαιξε απροβλημάτιστα... ανάλυση 1280*720p... όσα έχουν τέτοια ανάλυση παίζουν κανονικά... στις άλλες αναλύσεις υπάρχει πρόβλημα... 1080 δεν...

αν το αφησεις σε DTS θα υπαρχει προβλημα ???

απο που το κατεβασες να το κατεβασω κι εγω φιλε μου ?

με πμ φυσικα ;-)

Δημοσ.

λοιπον καταφερα να καψω dual layer DVDs.(Ασχετο χρησιμοποιω EMTEC δισκακια..ξερεις κανεις αν ειναι καλα???)

το πρωτο που δοκιμασα ειναι το Crash.2004.DVD5.720p.BluRay.x264-REVEiLLE.

δεν εχω καταφερει να βρω καπου στο νετ ακομα σε τι αναλυση ειναι το rip και αφησα το προγραμμα στο 1280*720.

δυστυχως:

macaxw.jpg

αυριο θα κανω και αλλα και θα επιστρεψω..

Δημοσ.

ΤΥΧΕΡΕ ....

Τουλαχιστον εσενα φαινονται οι υποτιτλοι !!!!

Πως το εκανες αυτο ?

εμενα οταν βγαζει πρασινη μπαρα δεν φαινονται ...

τα ΕΜΤΕC δεν μου γεμιζουν το ματι

εναλλακτικα παρε maxell τα κιτρινα με πρασινα γραμματα και να ειναι +R

η κατοσταδα εχει 19 ευρω απο την κασσετεμπορικη απεναντι στο γωνιακο μαγαζακι

στην στοα αν εισαι απο αθηνα αλλιως ...

αλλου δεν νομιζω να κανουν πανω απο 22 ευρω ;-)

( για κατοσταδα μιλαμε παντα και μονη στρωση )

αλλα γιατι δεν παιρνεις 3-4 επανεγραψιμα ?

το rip φαινεται στην παρουσιαση απο εκει που το κατεβασες

συνηθως κατω απο την φωτο του εργου στο release nfo

αλλιως αφου το κατεβασεις και το αποσυμπιεσεις πανω στο αρχειο ματροσκα

δεξι κλικ - ιδιοτητες - media και φαινονται ΟΛΑ εικονα - ηχος κτλ

ελπιζω να βοηθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...