Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανάλυση 1280*720.... για αυτο δεν είχες πρόβλημα με την πρασινη μπαρα... με τους υποτίτλους είχα ακριβως το ιδιο θέμα... και οταν παιζει avchd dvd το ps3 δεν μπορεις να διαλέξεις απο την τηλεόραση αντι για 16/9 το "απλη σαρωση" .... και καλύτερα γραμματοσειρά tahoma....

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω σήμερα ένα .mkv στα 1080p και ένα 720p με διαφορετική ανάλυση. Για γραμματοσειρά υποτίτλων είμαι ανάμεσα σε Verdana και Tahoma... Πάντως αν πάνε 1-2 εκατοστά πιο πάνω και μικρύνουν ένα 20-30% θα είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Για δες κι εσυ και πες μας τι μπορει να κανουμε λαθος

Ο φιλος που εφτιαξε το προγραμματακι λεει οτι εχει φτιαξει κι αλλες αναλυσεις

με τον ιδιο ακριβως τροπο .

Εγω αν φτιαξω mkv με αλλη αναλυση εκτος απο 1280χ720 μου βγαζει πρασινη μπαρα .

Το προγραμματακι ειναι παρα πολυ καλο και υπεραπλουστευμενο, ΑΡΙΣΤΟ με λιγα λογια

αλλα κατι παιζει με τις αναλυσεις ...

Απο εκει και περα αν ρυθμηστουν οι υποτιτλοι κατα 20% μικροτεροι και 1 γραμμη πιο πανω θα ειναι τελειο ...

Τουλαχιστον για αναλυσεις 1280χ720 ... μεχρις οτου βρεθει τροπος και για αλλες αναλυσεις .

Δημοσ.

φιλε μου overclocker ωραια παρουσιαση με εικονες!!

Μια μεγαλη απορια ομως!!!Ειδα πως τελικα εκαψες dvd5 για το iso!!Πως το χωρεσες σε dvd5 αφου το παραγωμενο iso απο τα mkv με το προγραμμα του gherudos που ειναι ολα 4,37 gb ειναι 4,6-4,7gb !!!!

Πως το κανατε αυτο????

Δημοσ.
BD9/BD5 Blu-ray Disc

Αν το release έχει αυτό το χαρακτηριστικό τότε χωράει ακριβως χωρις καμια μετατροπή σε DVD9 / DVD5 αντίστοιχα.

Σωστος..Δεν το γνωριζα αυτο.BD5 release και ειμαστε οκ με τη χωρητικοτητα...Δυστυχως ειναι οι ποιο καινουριες και ειναι ελαχιστες.Ελπιζω να καθιερωθει παντως.

Οσο για τους υποτιτολους εχετε δικιο!!Πιο πολυ με κουραζει τελικα οτι ειναι κατω κατω παρα οτι δεν εχουν καθολου φοντο..

Χωρις καμια διαθεση κριτικης προς τον αρχοντα gherudos:cool:

Δημοσ.

Φιλε overclocker παιζει κατι με τις αναλυσεις και βγαζει την πρασινη μπαρα η κατι κανουμε λαθος ?

Γιατι το προγραμματακι του φιλου gherudos πιο απλο δεν νομιζω πως θα μπορουσε να γινει .

Κατι εχω ακουσει για την μιξη αρχειου με υποτιτλους και κατι για τον ηχο ???

Δεν ειμαι γνωστης του θεματος και ζητω τα φωτα σας .

Δημοσ.

Σημερα εφτιαξα το 10.000 BC το οποιο ειχε φτιαχτει σαν ματροσκα για 1 dvd5 BD5

με 1280x720 αναλυση....και πρεπει να ειναι νεα μορφη αυτη ....

το εφτιαξα και παρατηρω τεραστια βελτιωση σε σχεση με το πρωτο μου εργο το οποιο ειναι το

the signal 1280x720 ....

Tο πρωτο δεν εχει τις μαυρες μπαρες πανω κατω και η εικονα πιανει ολο

το ευρος της οθονης με αποτελεσμα η εικονα να φαινεται μεν πολυ καλυτερη απο dvd αλλα και σαν τραβηγμενη

Το δευτερο (10.000 BC ) ειναι ΣΑΦΩΣ βελτιωμενο αφου παρατηρω και τις μπαρες πανω κατω και ειναι η εικονα κρυσταλινη οπως παιζει και στον υπολογιστη οι υποτιτλοι δεν βγαινουν αυτοματα αλλα πρεπει απο το μενου του PS3 να πατησεις το κουμπακι των υποτιτλων και η ΜΑΓΕΙΑ αρχιζει....

Οντως λοιπον κατι παιζει με τον τροπο συμπιεσης του ματροσκα καθως και με την αναλυση των αρχειων αυτων ....

Θα δοκιμασω κι αλλα και επανερχομαι με γνωμες ....

Δημοσ.

Παιδιά κάτι συμβαίνει με τις τηλεοράσεις σας,πολύ πιθανόν με την ανάλυση των τηλεοράσεών σας,κοιτάξτε πως φαίνεται στην δική μου 22' LG widescreen:

i5nxo4kdgx5m79ixb6vf.jpg

και οι υπότιτλοι σωστοί και οι μαύρες μπάρες υπάρχουν.

Το mkv είναι το Planet Earth episode 1 from pole to pole 720P μήπως να το δοκιμάζατε με αυτό;

Δημοσ.

ετσι ακριβως φαινεται στην οθονη του σαλονιου μου sony bravia 46'' w2000

Αλλα μονο το 10.000 bc ....

και κατι που παρελειψα να σας αναφερω

στο συγκεκριμενο εργο δεν μου εβγαλε αρχειο MDS αλλα μονο ISO το οποιο ειναι μονο 4.15 γιγα

Μην στεναχωριεσαι δεν θελουμε καμια παρεξηγηση απλα προσπαθουμε να βρουμε τι φταιει ....

Οπως θα εχεις διαβασει και πιο πανω και αλλοι χρηστες εχουν το ιδιο προβλημα .

Πιστευω οτι μιας και το εχεις παρει ολιγον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ το θεμα θα την βρεις την λυση αργα η γρηγορα και θα μας στειλεις στον 7ο ουρανο ...

Δημοσ.

Μα είναι προφανές ότι δεν φταίει το πρόγραμμά μου,είτε κάτι συμβαίνει με τις τηλεοράσεις σας ή με το ίδιο το tsmuxer...Δεν υπάρχει κάτι στον κώδικά μου που να μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει.

Αν όμως μου συμβεί κάποια φορά να έρθω αντιμέτωπος με αυτό το πρόβλημα τότε θα έχω κάτι για να ασχοληθώ και να μπορέσω να βρω τι το προκαλεί και πιθανόν να παραμετροποιήσω το πρόγραμμα μου.

Μέχρι τώρα ότι έχω μετατρέψει το εμφανίζει σωστά.Παρατήρησα πάντως ότι και οι 2 σας έχετε samsung :P

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα λίγη έρευνα και μάλλον βρήκα τι προκαλεί τις πράσινες μπάρες.Απ ότι διάβασα σε forums του εξωτερικού αυτό γίνεται όταν αλλάζεις την ανάλυση.Αν πχ το βίντεό σας είναι 1280Χ544 κι εσείς το αφήσετε ως 1280Χ720 τότε θα εμφανιστούν οι πράσινες μπάρες.

Μπορείτε να το κοιτάξετε λίγο;τι ανάλυση είχαν τα αρχεία που προσπαθήσατε να μετατρέψετε.

Η λύση είναι απλή πάντως,να γράφετε την σωστή ανάλυση.

Δημοσ.

δέν υπάρχουν μαύρες μπάρες στο planet earth... οι πράσινες μπάρες υπάρχουν αμα το αρχείο δεν εχει αναλυση 1280*720 ανεξαρτητα με την αναλυση που θα δηλώσεις στο πρόγραμμα... το δοκίμασα βάζοντας 544 και βαζοντας 720...

Δημοσ.
δέν υπάρχουν μαύρες μπάρες στο planet earth... οι πράσινες μπάρες υπάρχουν αμα το αρχείο δεν εχει αναλυση 1280*720 ανεξαρτητα με την αναλυση που θα δηλώσεις στο πρόγραμμα... το δοκίμασα βάζοντας 544 και βαζοντας 720...

ΑΚΡΙΒΩΣ .

Samsung 26'' εχω μονο στον υπολογιστη μου και αυτη δεν ειναι οθονη υπολογιστη αλλα τηλεοραση tft LCD

Και εγω εχω γραψει τις αναλυσεις σωστα και οχι αλλα δεν....

Και δεν ειπε κανεις οτι φταιει το προγραμμα του παιδιου ουτε το παιδι ....

Απλα προσπαθουμε να δωσουμε το ερεθισμα στο παιδι να ασχοληθει με το τι φταιει ωστε και αυτος να φτιαξει κατι παγκοσμιως μοναδικο

και εμεις να απολαυσουμε High definition ταινιες σωστα ....

ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ....

Δημοσ.

στο μόνο που ετοιμαστηκε σωστα ήταν το planet earth 02 720p esir με ανάλυση 1280*720 και ατην οθόνη μπορούσα να επιλέξω ως picture size "απλή σάρωση".οπότε οι υπότιτλυ φαινόνταν σωστά...να δηλώσω οτι είναι φτιαγμένο με την έκδοση 1.0 του προγραμματος σου... τώρα ετοιμάζω το cloverfield 720p esir αφου πρώτα κανω το dts -->ac3 για να κερδίσω χώρο και να χωρέσει σε dvd5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...